WSI Bygg AS

Storebotn Næringspark 57, 5300 Kleppestø | Hordaland | askoy.sotra@boligpartner.no

Veibeskrivelse 974 94 999

Salgsområde for:

Askøy Sund Fjell Øygarden Bergen Os Jondal Kvamherad Ullensvang

Velkommen til BoligPartner på Askøy og Sotra. Her møter du WSI Bygg AS, som er en dyktig og erfaren BoligPartner-forhandler. De har forhandlet BoligPartner-hus siden 2013 og har solgt mange boliger til fornøyde kunder. Faktisk var det i 2018 ingen andre boligkontorer i landet som hadde så mange fornøyde enebolig-kunder som WSI. Ifølge Prognosesenterets kundetilfredshetsundersøkelse (KTI) oppnådde WSI utrolige 99 av 100 poeng, som fører dem helt til topps på listen over salgskontorer i Norge med de mest fornøyde kundene.

Ansatte

Bli bedre kjent med oss

Vi er stolt forhandler av BoligPartner. Se vår film og bli bedre kjent med oss i WSI Bygg AS

Se våre prosjekter til salgs

Nyheter

Her finner du oss

Loading map...

Velkommen til WSI Bygg AS – BoligPartners forhandler for Askøy & Sotra.

WSI Bygg er vår forhandler for Askøy, Sund, Fjell, og Øygarden kommune. Daglig leder hos WSI bygg er Espen Westgaard, som også driver WSI Systeminnredning og WSI Eiendom. Espen har lang fartstid som selvstendig næringsdrivende og tømrer. Han er brennende engasjert i å skape drømmehjem for våre kunder og jobber derfor kontinuerlig for at WSI bygg leverer design og kvalitet. 

- Når vi bestemte oss for å starte som BoligPartner-forhandler hadde vi en visjon om å vokse på en sunn måte slik at vi kunne opprettholde kvaliteten i alle ledd. Dette har vi gjort, forteller han. 

Januar 2017 startet Malin Lohne som boligkonsulent. Hun er en positiv, energisk og løsningsorientert selger som er genuint opptatt av hus og byggeprosessen. Hun jobber for å få i gang kreativitet og engasjement hos andre, er interessert i mennesker og hvordan de kan få økt livskvalitet i sitt nye hjem. Hun har en bachelorgrad og videreutdannelse i HMS og ledelse. 

1. februar 2018 begynte Mai-Helen hos oss som boligkonsulent. Mai-Helen er en positiv og blid dame med lang fartstid fra salg. Hun har ståpåvilje og setter kundetilfredshet høyt i sin hverdag. Mai Helen er også en sporty dame med flere gjennomførte maraton bak seg, og har de siste årene også tatt bachelor i HR og personalledelse ved siden av fulltidsjobb.

Med kombinasjon av kreativitet, effektivitet og struktur er WSI Bygg godt rustet for å ta god hånd om alle type kunder. 

- Når vi skal levere mange hus et det viktig å ha en god byggeledelse kombinert med en god koordinator som sitter inhouse. For oss er kreativitet, design og dyktighet, ikke en tilfeldighet, men et krav, forteller Espen. 

WSI Bygg holder til i lokaler på Storebotn Næringspark 57, kun 17 minutters kjøring fra Bergen sentrum. Kom gjerne innom eller ring dem for en uforpliktende boligprat!