Boligpartner

Drømmehus fra BoligPartner

Ladegaard er vårt største herskapelige hus - et drømmehus. Her vises huset hvitmalt og på en stor tomt med fontene i hagen. Ladegaard er vårt største herskapelige hus - et drømmehus.

Ønsker du å bygge et nytt hus som tilpasses akkurat dine ønsker og behov? Velger du BoligPartner som husleverandør kan du være trygg på at du får kvalitetshjelp gjennom hele byggeprosessen til å bygge ditt drømmehus.

Hvilket drømmehus ønsker du?

BoligPartner har husmodeller i ulike stilarter og prisklasser. Vi håper du finner et drømmehus hos oss.

Å bygge hus behøver ikke kreve mye av deg. I utgangspunktet trenger du ikke gjøre annet enn å ta avgjørelser som hvilken hustype , planløsning, farger og materialvalg du vil ha. Men du er da avhengig av en kvalitetsbevisst aktør i alle ledd, som fullfører og ferdigstiller prosjektet til den datoen du ønsker å flytte inn.  

– BoligPartner fungerer som en rådgiver fra A til Å, kartlegger behovet til kunden på best mulig måte og bistår gjennom hele prosessen, sier Geir Thomassen, markedsdirektør i BoligPartner. 

Har du lyst til å se alle våre hus - kanskje du finner ditt drømmehus blant våre ferdighus?

Kundens drømmehus ble tilpasset den strå tomta.

Bygde drømmehus på skrå tomt

Se hvordan familien fikk tilpasset sitt herskapelige drømmehus til å passen den skrå tomten.

Se bilder og film her

Noen drømmehus fra BoligPartner

Her viser vi deg noen av våre mest populære drømmehus.

Beste løsningene for ditt drømmehus

Etter at du gjør en henvendelse til oss, blir du fulgt opp av dyktige og kompetente fagfolk som hjelper deg med å finne den beste løsningen for ditt nye drømmehus. Dette gjelder uansett om du har planene klare og vil starte opp så fort som mulig, eller om du bare er nysgjerrig og vil undersøke hvilke muligheter som finnes.

Vi har delt opp salgsprosessen i ulike faser og starter med det vi kaller kvalifisert førstegangsmøte.

- Den første gjennomgangen er for å avdekke kundens rammer og ønsker. Her bruker vi mye tid på kundens nåværende situasjon og hvordan de ser for seg fremtiden. Har de barn, vil det komme flere? Tenker de å skaffe seg hund? Det er mange faktorer som spiller inn, forteller Geir Thommasen.

Det er også viktig å avklare kundens forventninger til når huset skal stå ferdig.

- Mange har litt for romantiske tanker i forhold til hvor lang tid det vil ta. Det kommer an på hvor du vil bygge, hvor klar tomten er og det vil variere fra kommune til kommune.

Skreddersyr drømmehus

Etter det første møtet vil BoligPartner gi deg en løsningspresentasjon med en skisse som er innenfor de rammer, behov og ønsker du har kommet med tidligere.

- Er det snakk om en enebolig som skal skreddersys kan det bli tre-fire omtegninger etter dette, og så gjør vi det klart for et kontraktsforslag. 

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Hvor ønsker du å bygge nytt drømmehus?

Tomten legger føringer for hvilket hus du kan bygge. Se vår guide til hva du bør tenke på når du ønsker å kjøpe tomt og bygge drømmehus.

Hvis du ønsker, kan en boligkonsulent fra BoligPatner bli med deg på tomtebefaring for å sikre at ditt drømmehus faktisk passer og kan bygges på tomten du vil ha. Er tomten skrå eller flat? Hvordan vil utsikten bli? Hvor vil dere ha hage, uteplass og en eventuell garasje?

- Mangler du egen tomt har BoligPartner en egen tomteportefølje. Vi hjelper deg uansett med å starte prosessen, forteller Geir.

Før kontrakten signeres avklares det hva det er enighet om og hva totalkostnaden vil bli. På dette stadiet er prisen fast, med mindre du kommer med endringer etter signering. En boligkonsulent tar seg av alt nødvendig papirarbeid, leverer byggesøknad og kontakter kommunen for å finne ut hvor lang tid de vil benytte for å behandle byggesøknaden.

- Først da kan vi stipulere en total byggetid, forklarer Geir.

Husmodellen Adria er et drømmehus. Her vises huset fra en vinkel som gjør at man kan se inngangspartiet. Huset har saltak og det er også plassert en garasje på tomten. Husmodellen Adria er et moderne drømmehus.

Tilpasser nytt drømmehus

Mens noen kunder ønsker å ta seg av deler av byggeprosjektet, velger likevel de aller fleste å la husleverandøren ta seg av alt frem til innflytting.

- Det er en økende trend at folk har mer enn nok med andre ting og ikke ønsker å gjøre så mye selv. Men hvis kunden har kjennskap til en entreprenør, rørlegger eller elektriker de ønsker å bruke, kan de selvfølgelig det.

Du får hjelp til å sette opp en økonomisk plan som inkluderer alle forutsetninger, også det du kanskje ikke har tenkt over selv.  

- Her tar vi med absolutt alle utgifter i en byggeprosess . Mange tenker ikke over grunnkostnadene, som at du blir nødt til å støpe såle, grave opp tomten og legge rør. Kanskje deler av tomten må sprenges eller skiftes ut på grunn av leire? Slike kostnader er det greit å ta høyde for i forkant i stedet for at de kommer som en overraskelse i etterkant, sier Geir.

BoligPartner får mange tusen henvendelser i året og har derfor god erfaring i å avdekke kunders behov. En fellesnevner er at kundene ønsker å føle seg trygge gjennom hele prosessen og at de får huset slik de har sett for seg.

Det er vanlig å velge blant en av våre fire husserier etter hvilken stil du liker. Drømmer du om et klassisk hus med romantisk preg kan du ta en titt på seriene Herskapelig og Nostalgi . Vil du heller ha et mer tidsriktig funkishus, sjekk ut seriene Funkis og Moderne .

Alle ferdighusene kan tilpasses etter dine behov og ønsker, både på utsiden og innsiden.  

Illustrasjon som viser trappen i vår herskapelige husmodell Lindegaard - et skikkelig drømmehus. Illustrasjon som viser trappen i vår herskapelige husmodell Lindegaard - et skikkelig drømmehus.

Bygge drømmehus med seriøs aktør

BoligPartner har nesten 30 års erfaring med husbygging og er en trygg og sikker aktør du kan stole på. I tillegg til å ta seg av selve byggeprosessen vil husleverandøren fungere både som en samarbeidspartner og rådgiver du kan sparre med under hele prosjektet. BoligPartner sørger for at dine interesser bli ivaretatt på best mulig måte, slik at du og dine kan trives i det nye huset i mange år fremover.

Vi er opptatt av å skape trygghet rundt den faglige kompetansen i selskapet for å sikre at du blir fornøyd med ditt nye hjem. I tillegg til ettårsbefaring får du også en fem års reklamasjonsgaranti - noe kundene setter pris på.   

Velger du BoligPartner er drømmehuset nærmere enn du tror.  

- Vi har hele verdikjeden hos oss, fra arkitekter og boligkonsulenter til ingeniører og forhandlere. Og vi skiller oss fra andre aktører ved at vi er 100 prosent fleksible. Kanskje blir det litt dyrere i kjøpsøyeblikket å bygge nytt enn å kjøpe brukt, men du får det akkurat slik du vil, avslutter Geir.

Dessuten slipper du å bruke penger og ikke minst tid på oppussing de nærmeste årene.

Finn inspirasjon i huskatalogen vår, og ta det viktige steget fra drøm til virkelighet.

Drømmehus på en tomt som kun er 354 kvm stor. Huset er bygd i Alversund utenfor Bergen.

Bygde drømmehus på en 354 kvm stor tomt

Se hvordan familien fikk skreddersydd sitt moderne drømmehus fra BoligPartner med alle fasiliteter en familie ønsker seg på en tomt som kun er 354 kvadratmeter.

Se bildene av drømmehuset her

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her

Inspirasjon til deg som vil bygge nytt hus

Her kan du møte noen av våre kunder som har bygd nytt hus med oss i Boligpartner.

Nyter vinteren i et lunt og varmt hjem

Selv om det er kaldt vær ute, er det alltid en jevn og god varme i alle rom hjemme hos familien Wiker Venåsen. Med nytt hus og vannbåren varme i alle gulv har familien på fem fått akkurat det lune hjemmet de drømte om.

Slik skapte de familiens drømmeuteplass

Se godt på disse bildene av denne herskapelige boligdrømmen i Ålesund. Det er nesten ikke til å tro at bildene før og etter er av samme eiendom. Snakk om forvandling!

Når utsikten fortjener ekstra store vinduer

Boligkonsulent hos BoligPartner sin forhandler Ørsta Byggservice AS, Monika Barstad Rebbestad, ser helt klart at mange kunder ønsker ekstra store vinduer når drømmehuset skal skreddersys.