Boligpartner
Bruksareal
155 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
2 bad

Familievennlige Novara er et moderne hus med fire soverom

I Novara får familien hele fire soverom, hvor tre av dem befinner seg i husets andre etasje.

Her oppe har arkitektene også tegnet inn et oppløft som skaper rom til en flott TV-stue på nesten 11 kvadratmeter. Oppløftet gir også både utsyn, lysinnfall og solvarme i tillegg til mulighetene for god utlufting. Det er også et godt bad her på dette planet. I husets første etasje finner du hjemmets hjerte med en åpen kjøkken- og stueløsning på over 46 kvadratmeter. Her er det god plass til å samle familien og venner rundt spisebordet ved vinduet. Fra stua er det dobbel terrassedør ut til uteplassen utenfor. Etasjen har også et soverom samt bad/vaskerom. Novara har i tillegg sportsbod for praktisk lagring av alt fra hageredskaper til sykler.

Familievennlige Novara er en moderne versjon av husmodellen Bjørkli fra vår Nostalgi-serie. Klikk her for å se alle våre moderne hus. 

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
157 m2
BRA bolig:
155 m2
P-rom:
144 m2
Bebygd Areal:
103 m2
L x B:
11.8 x 8.2 m
Soverom:
4
Bad:
2
Innvendig bod:
2
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasade

Endret på Novara slik at de fikk to fulle etasjer

Mange av våre kunder ønsker seg et prisgunstig moderne hus i to fulle etasjer. Ved å justere på Novara, får man enkelt endret på huset slik at det blir 18 kvadratmeter større og i tillegg får man full takhøyde i hele 2. etasje. Bli med hjem til kundene våre Toril og Amund som er strålende fornøyde med sin Novara-spesial.

Se hvordan de endret huset her

Se forskjellen mellom Novara standard og Novara spesial

Kjetil Noren, boligkonsulent hos BoligPartner Hamar Boligkonsulent Kjetil Noren

Slik blir Novara vårt mest prisgunstige moderne hus med to fulle etasjer

Prisen du må betale for å løfte taket slik at Novara får to fulle etasjer er svært liten, sammenliknet med verdien du får betalt tilbake med 18 ekstra kvadratmeter og ingen skrå tak i 2. etasje. Her forklarer boligkonsulent Kjetil Noren hvordan vi enkelt kan endre på husmodellen.

Les saken her

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her