Boligpartner
Bruksareal
225 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
2 bad

Austergaard er et stilrent og klassisk herskapelig hus

Herskapelig Austergaard er virkelig det hvitmalte drømmehuset for mange – stilrent og klassisk. Men Austergaard har ikke bare et vakkert ytre, huset har også en svært god planløsning.

Austergaard er en herskapelig villa tilpasset flat tomt. Det overbygde inngangspartiet leder til vindfanget og hallen på hovedplanet. Fra hallens doble dører kommer du inn i oppholdsrommene, hvor man kan gå fra stue til stue på herskapelig vis. De to stuene nede og det store kjøkkenet/allrommet er forbundet med skyvedører og utgjør det naturlige samlingspunktet i huset. Hovedplanet rommer også dusj/wc, en innvendig bod og et romslig vaskerom.

Loftsplanet har tre romslige soverom, to walk-in closets, tv-stue med utgang til overbygd veranda, et bibliotek, et stort bad og en bod. Om du ønsker en «tilgengelig bolig» kan den ene stua nede gjøres om til et ekstra soverom. Er dere en stor familie med behov for mange soverom kan planløsningen til Austergaard enkelt tilpasses med hele fem soverom. 

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
244 m2
BRA bolig:
225 m2
P-rom:
218 m2
Bebygd Areal:
154 m2
L x B:
15.3 x 13.8 m
Soverom:
3
Bad:
2
Innvendig bod:
2
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Nei
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasade

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Austergaard er et stilrent og klassisk herskapelig hus

Velkommen inn i det nesten 40 kvadratmeter store allrom-kjøkkenet i det herskapelige huset Austergaard.

Illustrasjon av kjøkkenet i herskapelige Austergaard med flott innebygd peis. Illustrasjon av kjøkkenet i herskapelige Austergaard med flott innebygd peis.

Her kan du se foto av en flotte, kundetilpasset Austergaard

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Nydelige huset på en fantastisk tomt på Fjell utenfor Bergen.

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her