Boligpartner
Chr. Dahls gate 18 A

KAMPANJE!
Kjøp innen 01. mars og få med verdikort på
120 000,- til valgfri oppgradering i boligen.

Priser og plantegninger

KAMPANJE! Vi hjelper deg på veien mot å skape ditt drømmehjem! Ved kjøp av bolig i Chr. Dahls gate før 01.03.24, medfølger et verdikort på kroner 120 000 til valgfrie oppgraderinger/tilvalg i boligen!

Kampanjen kan for eksempel benyttes til endringer av kjøkkenleveranse eller garderobeløsninger hos Sigdal, eller oppgradering av elektroleveranse med belysning, gulvvarme el. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon!

Boligvelger - Plantegninger og priser:

Se denne flotte tomta

Her er noen bilder av tomta hvor tomannsboligen skal bygges. Her bor du sentralt i Lillehammer med alt du trenger en kort gåtur unna.

Vi tar deg gjerne med på visning av tomta. Bli med inn i huset som står der i dag for å oppleve utsikten du vil få i ditt nye hjem.

Illustrasjoner

Lillehammer_DSC06668_2.jpg

En supersentral beliggenhet

Når du bor i Christian Dahls gate, er det kun en kilometer med flat vei inn til sentrumskjernen i Lillehammer. Tomten ligger i et attraktivt vekstområde i nordre del av Lillehammer. Selv om det kun er noen minutter inn til gågata, er Christian Dahls gate ei rolig boliggate med kort avstand både opp til marka og ned til turmulighetene langs Mjøsa. Her er du sikret nærheten til et bredt helårstilbud av aktiviteter.

Toppbilde B+.jpg

Miljøvennlig standard

Med grønn B+ bolig er du sikret BoligPartner sin aller ypperste leveranse innen klimavennlige og energieffektive tiltak inkludert i boligen. En nybygget tomannsbolig har allerede lave driftsutgifter. Når du i tillegg produserer egen energi fra utslippsfrie solcellepanel, sparer du både med tanke på miljøet og egen lommebok.

Les mer om vår grønne merkeordning

shutterstock_1683784612.jpg

Kort vei til byen og skolen

Det er ingen tvil om at tomten ligger i et attraktivt område i Lillehammer. Her er det kun 1,3 kilometer til Nordre Ål skole, som er en ny og moderne barneskole med over 500 elever. Fra hjemmet i Christian Dahls gate, er det en trygg og fin vei frem til skolen. Det er også gangavstand til Holmejordet barnehage, som ligger kun 700 meter unna. Helt perfekt med slike korte avstander i en hektisk hverdag.

Fra tomannsboligen er det kun 300 meter til kjøpesenteret Rosenlund Bydelssenter. Her er det gratis parkering. Senteret inneholder både en stor matbutikk med post i butikk, treningssenter, apotek, bakeri, frisør, cafe, dyrebutikk samt klær- og interiørbutikker. Slik får du tilgang på alt du trenger i hverdagen din, kun noen få hundre meter fra hjemmet.

Finn-bilder B+ 5-kopi.jpg
Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

10 grunner til å kjøpe ny bolig

Se prospekt for tomannsboligen i Chr. Dahls gate 18A

Når du bestiller prospekt vil vi ta kontakt med deg for å kunne gi deg mer informasjon om prosjektet og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Ina Louise T. Sevaldsen | Prosjektselger, Tlf: 413 10 052, ina.louise.sevaldsen@boligpartner.no

Lurer du på noe? Ta kontakt med meg

Jeg heter Ina Louise T. Sevaldsen og er prosjektselger for denne grønn B+ tomannsboligen. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med meg.

Portrett av Ina Louise T. Sevaldsen

Prosjektselger

Ina Louise T. Sevaldsen

Tlf 41 31 00 52 Send epost
BoligPartner Lillehammer Storgata 121, 2615 Lillehammer Tlf 47 80 67 00 | Send epost