Boligpartner

Ferdighus på 100 kvadratmeter

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 21. november 2023
Lesetid: ~8 min
Trani er et ferdighus i 2 etasjer på litt over 100 kvm. Trani er et ferdighus i 2 etasjer på litt over 100 kvm.

Er du på jakt etter å bygget et nytt hus på cirka 100 kvadratmeter? Vi har mange flotte ferdighus på 100 kvadratmeter som kan passe perfekt til dine ønsker og behov.

Ønsker du deg et nytt hus som er både praktisk og moderne, og som samtidig inneholder alle de rommene du trenger i hverdagen din? For mange er et ferdighus på 100 kvadratmeter akkurat stort nok. I tillegg møter vi mange kunder som ikke ønsker å bo i leilighet, men som drømmer om å ha et eget hus.

Ferdighus i en etasje på 100 kvm

I BoligPartner har vi mange ferdighus som er akkurat rundt 100 kvadratmeter store. De aller fleste av dem er hus på ett plan. Blant disse husene har vi modeller som er i vår moderne serie , og mer klassiske modeller fra vår nostalgi-serie.

Les gjerne mer om alle våre ferdighus på ett plan .

Ferdighus i 2 etasjer på 100 kvm

Har du mest lyst til å bygget et ferdighus i 2 etasjer, som likevel ikke er større enn cirka 100 kvm? Da vil vi anbefale deg å se nærmere på vår husmodell Trani . Dette huset gir et veldig lite fotavtrykk på tomten, og passer derfor ekstra godt inn på små tomter.

Grunnflaten til Trani er 55 kvadratmeter stor. Selv om huset ikke er større enn 107 kvm, så er dette et ferdighus som passer til en familie. Her er det tre soverom bad, ekstra WC, bodplass, overbygd inngangsparti og lune uteplasser.

Det sosiale kjøkken- og stueområdet finner du i husets første etasje. Herfra har du utgang til uteplassen. I husets andre etasje finner du alle soverommene samt bad/vaskerom og boder. Fra hovedsoverommet er det utgang til overbygd uteplass.

Se bilder og planløsning i Trani (107 kvm) her

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Våre arkitekter og ingeniører tilpasser og endrer gjerne på våre ferdighus på 100 kvadratmeter slik at du får akkurat det hjemmet du ønsker deg. Våre arkitekter og ingeniører tilpasser og endrer gjerne på våre ferdighus på 100 kvadratmeter slik at du får akkurat det hjemmet du ønsker deg.

Skreddersy løsning i ferdighus på 100 kvm

Husk at i BoligPartner er vi alltid klare til å skreddersy løsninger slik at du får akkurat det ferdighuset på 100 kvm som du ønsker deg. Det betyr at våre arkitekter og ingeniører kan tegne om planløsninger og endre på husets størrelse, hvis du ønsker å justere på et av våre ferdighus. Noen ganger er det også behov for å endre på huset, for at det skal passe inn på tomten du ønsker å bygge på.

Lurer du på noe ang. muligheten for å endre på våre hus? Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi fortelle mer om hvordan dette gjøres og hva det evt. vil koste ekstra å gjøre et hus større eller hvordan vi kan få ned prisen et hus ved å gjøre noen justeringer som reduserer kostnadene.

Les mer om tilpasninger av hus her

Å kjøpe tomt og bygge hus er en av de største investeringene du gjør i livet. Da er det viktig å ta gode valg. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om pris på ferdighus på 100 kvm

Hva koster det å bygge ferdighus på 100 kvm?

Prisen på et nytt ferdighus, varierer ut fra både størrelsen på huset og hvilken standard man ønsker. I tillegg har du de ytre faktorene, som for eksempel behovet for sprenging, pigging i fjell eller tilførsel av masse i forbindelse med grunnarbeidene på tomten din.

Hvilken innvendig standard du ønsker, påvirker også prisen på å bygge huset ditt. I BoligPartner har vi gode standard-produkter som er inkludert i vår pris til deg, men mange av våre kunder ønsker å justere på dette, eller oppgradere disse produktene. Alle slike tilvalg og endringer kan påvirke totalprisen.

Les mer om priser på ferdighus her

Har jeg råd til å kjøpe nytt hus?

Klikk på knappen og fyll ut skjemaet under. Så kan vi gi deg mer informasjon om priser, byggekostnader og ledige tomter.

Asti er et av våre ferdighus på cirka 100 kvm.

Les alt om våre ferdighus

Klikk deg til vår samleside hvor du finner masse inspirasjon og informasjon om det å bygge nytt ferdighus fra BoligPartner.

Les mer her