Ferdighus på ett plan

Lettstelt og tilgjengelig, med hagen like utenfor. Våre smarte ferdighus på ett plan er et godt alternativ til leilighet.

Ferdighus med alt på ett plan

Vi ser en tydelig trend: Flere ønsker seg en lettvinn bolig samtidig som de har lyst på friheten en enebolig gir. Våre ferdighus på en etasje blir derfor stadig mer populære.

Å bo på en flate gir deg mange fordeler. Du slipper trapper og trinn som kan være vriene både for bevegelseshemmede og for småbarnsfamilier. Når alle rom er på ett plan, blir det enkelt å ha nær kontakt med alle i huset. Det gjør det lettere å være sammen, uten at man går oppå hverandre. Du unngår også eventuelle utfordringer med byggehøyde i reguleringsplaner.

Funkis ferdighus på ett plan

Våre ferdighus på ett plan finnes i alle stilarter. Så enten du liker funkishus, moderne eller et klassisk uttrykk, så har vi hus på ett plan som passer til deg.

 

Verona - funkishus på ett plan med takterrasse

Hus på ett plan med mange soverom

Hva er dine behov? Ønsker du et soverom, to soverom eller kanskje fire soverom? Vi har hus på ett plan i ulike størrelser. Bare ta kontakt med vårt salgskontor nærmest der du ønsker å bygge. De kan hjelpe deg med å tilpass plantegningen slik at du får akkurat det antall soverom som du trenger i ditt hjem. 

Herregaard - ferdighus på ett plan i herskapelig stil

Hus på ett plan med takterrasse

Har du sett vår husmodell Verona? Dette er et stilig funishus på ettplan som i tillegg har takterrasse. Takterrassen er lett tilgjengelig via en trapp på utsiden av huset. Verona har to soverom og to bad! Ta en kikk på detaljene her.

Bo på bakkeplan

Men noe av det aller beste med å bo på bakkeplan, er nærheten til naturen utenfor. I stedet for å bo i en leilighet hvor du ofte må gå gjennom lange korridorer før du kommer ut, har du her din egen uteplass og hyggelig, lettstelte hage rett utenfor stuedøra. Med egen enebolig slipper du også å ta hensyn til naboen i etasjen over eller under. 

Vi vet at kundene våre har ulike ønsker og behov, men at mange drømmer om å bo i eget hus. Derfor selger vi både store og små eneboliger. Ofte blir det rimeligere for deg å bygge ett moderne hus på en etasje, kontra å kjøpe en ny leilighet. Vårt minste ettplanshus Lugo har et bruksareal på 87 kvadratmeter, og kan være en god inngang til boligmarkedet for mange. 

Lugo - vårt minste hus på ett plan, to soverom

Våre ferdighus på ett plan

Her kan du se våre ferdighus i en etasje. Husk at vi i tillegg til disse modellene også kan tilpasse og skreddersy andre løsninger slik at du får ditt drømmehus.