Nå har du muligheten til å realisere hyttedrømmen midt i dette vakre fjellriket Folldal. Her i Rondeblikk bolig- og fritidsområde har vi totalt 30 herlige utsiktstomter å tilby deg. Dette blir et høystandard-felt med vei, vann, avløp, strøm og fiber innlagt.

Velkommen til Rondeblikk bolig- og fritidsområde

Se for deg at du våkner opp i din nye, moderne hytte. Gjennom de store vinduene betrakter du den majestetiske naturen utenfor som tegner seg som et maleri foran øynene dine. ”No ser eg atter slike fjell og dalar…”  trylles frem i tankene dine. For har du først opplevd skuet over Rondane ligger utsikten i minnet for alltid.

Realiser hyttedrømmen din

Nå har du muligheten til å realisere hyttedrømmen midt i dette vakre fjellriket Folldal. Her i Rondeblikk bolig- og fritidsområde har vi totalt 30 herlige utsiktstomter å tilby deg. Dette blir et høystandard-felt med vei, vann, avløp, strøm og fiber innlagt. 13 av tomtene er hyttetomter, mens de siste 17 tomtene er regulert for både bolig og hytte. Alle tomtene er 1,5 – 2 mål store og det er luftig rom mellom dem. Når du har valgt ut din favoritt, hjelper vi deg å finne rett BoligPartner-hytte til tomten. Tomteprisene ligger fra 390.000 kroner og oppover.

Hytte til din fritid

Tenkt deg å kunne nyte fritiden din her mellom fiskeelver og morenerygger, tørr lyng og steiner. Se for deg alle klarværsdagene i september. Med fjellsko på beina og jaktgeværet på skuldra. Eller når du bare kan la timene gå mens du står i ro langs elvekanten og lytter til lyden av rennende vann som farer forbi. Legg gjerne turen innom en av de aktive setrene og nyt et måltid med ekte seterkost. 

På vinteren kjører Folldal Turlag opp skiløyper og tilbyr et bra løypenett i bygda. Gled deg til måneklare vinterkvelder hvor du kan føle på den trolske blåfargen i Rondane - helt fantastisk.

Folldal ligger nord i Hedmark, på grensen til Trøndelag. Dalføret strekker seg fra Alvdal i Østerdalen til Hjerkinn på Dovrefjell. Lever du ut hyttedrømmen her, blir du godt kjent med landets lengste seterdal Einunndalen og Kakelldalen som naturskjønt omslutter Folldal. 

Rondeblikk bolig- og fritidsområde ligger i gangavstand fra Folldal sentrum og kun et steinkast fra minnene etter gruvedriften i bygda.

Avstanden til større byer er: 

  • Trondheim 190 kilometer
  • Ålesund 260 kilometer
  • Oslo 330 kilometer
  • Hamar 190 kilometer

Her kan du lese reguleringsbestemmelser - detaljregulering for Rondeblikk bolig- og fritidsområde

Les mer om tomtene og hyttene våre

Her i Rondeblikk bolig- og fritidsområde har vi totalt 30 herlige utsiktstomter å tilby deg. Alle tomtene er 1,5 – 2 mål store og det er luftig rom mellom dem. Når du har valgt ut din favoritt, hjelper vi deg å finne rett BoligPartner-hytte til tomten. Tomteprisene ligger fra 390.000 kroner og oppover.

Finn din drømmetomt

Her ser du oversikten og finner informasjonen til alle de 30 tomtene på Rondeblikk bolig- og fritidsområde
Solgt BF1 - 1 Mark
BF1 - 2 BF1 - 2 Mark
BF1 - 3 BF1 - 3 Mark
BF1 - 4 BF1 - 4 Mark
BF1 - 5 BF1 - 5 Mark
BF1 - 6 BF1 - 6 Mark
Solgt BF2 - 7 Mark
BF2 - 8 BF2 - 8 Mark
BF2 - 9 BF2 - 9 Mark
BF3 - 10 BF3 - 10 Mark
BF3 - 11 BF3 - 11 Mark
BF4 - 12 BF4 - 12 Mark
BF5 - 13 BF5 - 13 Mark
BF5 - 14 BF5 - 14 Mark
BF5 - 15 BF5 - 15 Mark
BF5 - 16 BF5 - 16 Mark
Solgt BF6 - 17 Mark
FF2 FF2 Mark
FF3 FF3 Mark
FF4 FF4 Mark
FF5 FF5 Mark
FF6 FF6 Mark
FF8 FF8 Mark
FF9 FF9 Mark
FF10 FF10 Mark
FF11 FF11 Mark
FF12 FF12 Mark
Solgt FF13 Mark
Solgt FF14 Mark
Tomtevelger

Se film fra tomteområdet

Nå har du muligheten til å realisere hyttedrømmen midt i dette vakre fjellriket Folldal

Investering i din fritid

Tenkt deg å kunne nyte fritiden din her mellom fjellvann og morenerygger, tørr lyng og steiner. Noen av disse bildene er fra området, andre er fra et liknede miljø.

Hytter til tomtene

Disse hyttene fra BoligPartner passer flott inn på tomtene. Husk at alle våre hytter kan tilpasses.

Se hva du finner i nærheten

Her kan du de på nabolagsprofilen for dette området