Boligpartner

Velkommen til Rondeblikk bolig- og fritidsområde

Nå har du muligheten til å realisere hyttedrømmen midt i dette vakre fjellriket Folldal. Her i Rondeblikk bolig- og fritidsområde har vi totalt 30 herlige utsiktstomter å tilby deg. Dette blir et høystandard-felt med vei, vann, avløp, strøm og fiber innlagt.

13 av tomtene er hyttetomter, mens de siste 17 tomtene er regulert for både bolig og hytte. Alle tomtene er 1,5 – 2 mål store og det er luftig rom mellom dem. Når du har valgt ut din favoritt, hjelper vi deg å finne rett BoligPartner-hytte til tomten. Tomteprisene ligger fra 390.000 kroner og oppover.

Les mer og se tomtekart her

Meld interesse

Har du lyst til å få mer informasjon om priser, ledige tomter og muligheter her i dette flotte området? Her kan du melde din interesse.

Investering i din fritid

Tenkt deg å kunne nyte fritiden din her mellom fjellvann og morenerygger, tørr lyng og steiner. Noen av disse bildene er fra området, andre er fra et liknede miljø.

Se for deg at du våkner opp i din nye, moderne hytte. Gjennom de store vinduene betrakter du den majestetiske naturen utenfor som tegner seg som et maleri foran øynene dine. ”No ser eg atter slike fjell og dalar…”  trylles frem i tankene dine. For har du først opplevd skuet over Rondane ligger utsikten i minnet for alltid.

Hytte til din fritid

Tenkt deg å kunne nyte fritiden din her mellom fiskeelver og morenerygger, tørr lyng og steiner. Se for deg alle klarværsdagene i september. Med fjellsko på beina og jaktgeværet på skuldra. Eller når du bare kan la timene gå mens du står i ro langs elvekanten og lytter til lyden av rennende vann som farer forbi. Legg gjerne turen innom en av de aktive setrene og nyt et måltid med ekte seterkost. 

På vinteren kjører Folldal Turlag opp skiløyper og tilbyr et bra løypenett i bygda. Gled deg til måneklare vinterkvelder hvor du kan føle på den trolske blåfargen i Rondane - helt fantastisk.

Folldal ligger nord i Hedmark, på grensen til Trøndelag. Dalføret strekker seg fra Alvdal i Østerdalen til Hjerkinn på Dovrefjell. Lever du ut hyttedrømmen her, blir du godt kjent med landets lengste seterdal Einunndalen og Kakelldalen som naturskjønt omslutter Folldal. 

Rondeblikk bolig- og fritidsområde ligger i gangavstand fra Folldal sentrum og kun et steinkast fra minnene etter gruvedriften i bygda.

Avstanden til større byer er: 

  • Trondheim 190 kilometer
  • Ålesund 260 kilometer
  • Oslo 330 kilometer
  • Hamar 190 kilometer

Her kan du lese reguleringsbestemmelser - detaljregulering for Rondeblikk bolig- og fritidsområde

Hytter til tomtene

Disse hyttene fra BoligPartner passer flott inn på tomtene. Husk at alle våre hytter kan tilpasses.