Boligpartner
Rossåstoppen

FIGGJO

Nye, moderne rekkehus bygges nå!

Moderne rekkehus med 2-3 soverom og vinduer fra gulv til tak bygges nå. De første boligene står klare allerede til sommeren.

Se priser og plantegninger

Spar opp til kr. 4.000,- i lånekostnader per måned

Bolig 1 - 4 er forhåndsgodkjente for finansiering i Husbanken. Boligrenten i Husbanken er per 1. mars 2024 mer enn 1 % lavere enn i tradisjonell bank, noe som gjør at du sparer opp til kr. 4000,- hver eneste måned.

Les om boliglån i Husbanken

Bygging er i gang!

Se priser i boligvelgeren under ⬇️

- Boliglån i Husbanken er en gulløsning

Økonom Lene Drange, kjent fra TV-programmet Luksusfellen, mener det er svært gunstig å få boliglån i Husbanken.

Les hvorfor her

Rossåstoppen salgstrinn 2

Totalt selger vi 10 nye rekkehus i vårt nye salgstrinn.

Hus 1-8: er nærmest like i form og planløsning. Hver bolig går over to etasjer og har smarte planløsninger med 3 soverom, eget vaskerom og veranda.

Hus 9 og 10 har et romslig hobbyrom i 1. etasje og på hovedplan får du 2 soverom og romslig stue- og kjøkkenløsning med vinduer som strekker seg fra gulv til tak.

Se plantegninger og priser

Rossåstoppen – Nær by og mark

På rolige Rossåstoppen er det trygt og godt å bo. Nyt stillheten fra landlige omgivelser mens du nyter kaffen på verandaen, samtidig som små føtter løper fritt og bekymringsløst langs gresset.

Fra stuevinduet har du utsikt mot frodige og vakre Kongeparken. Rett utenfor inngangsdøren venter flotte turområder med utallige nuter å bestige. Det finnes også milevis av stier og herlige bademuligheter i både Øygardsvatnet og Edlandsvatnet. For deg som lengter etter å fange selveste storlaksen, innbyr elva Figgjo til fiske med gode sjanser for gode fiskehistorier.

Beboerne på Rossåstoppen får kort vei til skole, barnehage, turområder, fritidstilbud, kollektivtrafikk, badeplasser, kafeer og butikker.

I Ålgård sentrum, som kun er 3 kilometer unna, finner du en rekke tilbud som: AMFI Ålgård, spisesteder, matbutikker, Norwegian Outlet, med mer.

Rossåstoppen salgstrinn 1 - SOLGT!

Salgstrinn 1 er utsolgt!

DJI_0111.jpg

Din mulighet til å komme inn på boligmarkedet?

Boligene på Rossåstoppen prisgunstige og fornuftige for førstegangsetablerere. Her får du svært mye bolig for pengene i et attraktivt område i stor utvikling.

Kontaktpersoner for Rossåsen prosjektet:

Espen Thunes
Prosjektselger BoligPartner
911 03 100
espen.thunes@boligpartner.no

Thomas Skjæveland
Salgsleder | Eiendomsmegler MNEF
950 86 590
ts@emvest.no

EMV_logo1_farger.jpg