Boligpartner

Holaker - et boligfelt i utvikling med kort vei til det meste

BoligPartner Romerike fortsetter utviklingen av det nye boligfeltet på Holaker i Maura. Nå har vi leiligheter i ulike størrelser til salgs, samt en innflytningsklar enebolig i kjede. Vi er stolt av å presentere våre moderne boliger og det hyggelige bomiljøet vi skal skape her sammen med våre kunder. Her får du et godt hjem med nærhet til marka og kort vei til det meste.

Registrer din interesse her!

Vil du ha mer informasjon om boligene på Holaker?

Snakk gjerne med meg.

Portrett av Anette Brennvik

Prosjektselger

Anette Brennvik

Tlf 97 68 68 27 Send epost
BoligPartner Romerike Industrivegen 22, 2069 Jessheim Tlf 41 74 37 00 | Send epost
Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

Her finner du 10 gode grunner til å kjøpe ny bolig.

Klikk her

Bolig 3 markert i bildet er til salgs

Innflytningsklar enebolig i kjede

Innflytningsklar stor enebolig i kjede på nyetablert og attraktivt boligfelt sentralt i Maura med fine turmuligheter i grønne omgivelser.

Boligen har carport rett ved inngangspartiet med en romslig entre med fliser og varme i gulvet. Hovedsoverommet med eget tilhørende garderoberom. Soverom og flislagt bad / vaskerom. Praktisk bod under trappen. I andre etasje har du romslig åpen stue og kjøkken med plass til spisebord. Stue med peisovn og utgang til sør-vestvendt balkong. Flislagt bad med inngang via en liten gang fra kjøkkenet. To soverom hvor det største har utgang til balkong.

Se Finn-annonse her

Bilde av boligen

Innflyttningsklar moderne 4-roms leilighet

Det er 1 ledig 4-roms leilighet i denne seksmannsboligen, som er innflytningsklar. leiligheten har overbygd terrasse med ettermiddagssol. Fastpris og lave omkostninger.

Se Finn-annonsen her

Utsikten til grøntarealet fra terrassen.jpg Utsikt mot grøntområde fra terrassen på leiligheten
Illustrasjonen viser en flermannsbolig med seks enheter. Illustrasjonsbilde

Seksmannsbolig - bygging er i gang

Seksmannsboligen består av tre leilighetstyper hvor de miste enhetene er solgt. Den mellomste leilighetstypen har to soverom og er på 66 kvadratmeter. Den største leiligheten har tre soverom og et bruksareal på 82 kvadratmeter. Leilighetene som ligger på bakkeplan får egen hageflekk.

Se ledige enheter i Finn-annonsen.

Se Finn-annonse her

Illustrasjonsbilde

Firemannsbolig - Romslige og moderne leiligheter

Romslige leiligheter på 66 kvadratmeter med to gode soverom, fin bodplass og et moderne bad. Hjertet i leiligheten er et luftig kjøkken- og stueområde. Her har du god plass til å samle familie og venner til middag.

Alle leilighetene har en koselig uteplass med utgang fra stueområdet hvor fine sommerdager kan nytes.

Se ledige enheter i Finn-annonsen.

Se Finn-annonsen her

Vil du ha mer informasjon om boligene på Holaker?

Snakk gjerne med meg.

Portrett av Anette Brennvik

Prosjektselger

Anette Brennvik

Tlf 97 68 68 27 Send epost
BoligPartner Romerike Industrivegen 22, 2069 Jessheim Tlf 41 74 37 00 | Send epost

Et aktivt liv

Ta på deg gode sko. Like utenfor inngangsdørene til boligene på Holaker venter flotte turområder på besøk av deg. Her kan du gå, sykle eller løpe deg gjennom fin natur og koselige områder. 

Er du glad i vinteren? Maura er kjent for å være et snøsikkert sted hvor skiløypa går rett ved dette nye boligfeltet. Kun 7 kilometer unna finner du Nordåsen skistadion med lysløype og klubbhus. Her er det ofte gode ski og snøforhold, selv når det er lite snø andre steder.

Du finner også Bjerke fotballstadion med kunstgressbaner cirka 1,5 kilometer unna. Råholt badeland er en 15 minutters kjøretur unna. Mulighetene er mange og tilgjengeligheten nær. 

Nærområdet

Illustrasjonsbilde

Et godt sted å vokse opp

Tenk så herlig å kunne vokse opp på et nytt boligfelt hvor det er liv og røre i alle hus. På Holaker blir det flere hyggelige lekeplasser, fine grøntområder og bilfritt inngangsparti til alle leilighetene. La barna løpe rett ut fra hjemmet sitt til trygge omgivelser hvor de kan leke fritt og finne på spennende aktiviteter sammen. Når barna trives har de voksne det også godt. 

Fra leilighetene i BoligPartner sin firemannsbolig og seksmannsbolig har du oversikt til lekeplassen utenfor. Eller du kan sitte på en av de hyggelige sittebenkene rundt omring på fellesområdet. Det gjør det enkelt å følge med på barnas lek samtidig som man kan skravle litt med naboene over en kaffekopp. Helt perfekt for både små og store.

Illustrasjonsbilde

Nært og lettvint

Hektiske hverdager? Mye du skal rekke i løpet av korte ettermiddagstimer? Bor du på Holaker får du kort vei til Maura sentrum hvor du finner blant annet matbutikker, frisører og bensinstasjon. 

I nærområdet til det nye boligfeltet ligger det to barnehager. Maura skole er 2,2 kilometer unna. Kommunesentrum er i Nannestad. Her finner du mange servicefunksjoner som kommunehus, bibliotek, vinmonopol og butikksenter. På Råholt er det kjøpesenter og togstasjon og Jessheim med sitt rike tilbud av restauranter, kafeer, kino og teatersaler er kun 20 minutter unna.

Med enkel vei til jobben

Fra Holaker er det kort vei til et bredt utvalg av arbeidsplasser. Har du jobben din i nærheten av Gardermoen tar det deg kun 15 minutter å kjøre dit. Det er også enkelt å pendle til Oslo herfra. Kjør til Eidsvoll Verk stasjon (15 minutter fra Holaker) og ta toget til Oslo sentrum (30 minutters togtur) 

Etter en hektisk dag på jobb, er det deilig å reise hjemover. Se landskapet åpne seg opp – kjenne roen komme. Maura er virkelig et godt sted å komme hjem til.