Boligpartner
Hestestien

Eneboligtomter nær Son sentrum

Nå kan du bygge nytt hus i barnevennlig boligfelt med kort vei til Son sentrum.

Se tomtestørrelser og priser

Hestestien tomtefelt ligger i et attraktivt, barnevennlig boligområde sentralt i Son. En rusletur på ca. 11 minutter tar deg inn til Son sentrum hvor du har alt du trenger. Fra boligfeltet er det også kort vei til skoler og barnehager. Her bor du midt i smørøyet i vakre Son!

Dronebilde av tomtefeltet

Bo rett ved sjøen

Son ligger ved sjøen og har et vakkert og fredlig kystmiljø. I sentrum har man tilgang på alt man trenger, her finner du blant annet matbutikk, tannlege, Vinmonopol, restauranter og apotek. Like utenfor sentrum er det 9-hulls golfbane. Son spa ligger ikke langt fra Hestestien, dette er et flott hotellanlegg med spa-avdeling, treningssenter og restaurant.

Tomtevelger

Under finner du informasjon om tomtestørrelse og priser. Dette er ikke en presis markering av tomtegrensene, men kun ca. plassering.

Pendleravstand til Oslo og Moss

Fra Hestestien er det kun 40 minutter inn til Oslo og 10 min til Moss med bil. For pendlere er det bilparkering på Sonsveien stasjon med flere daglige togavganger til Oslo S og Moss. Togturen inn til Oslo S tar ca. 30 minutter.

Illustrasjonsbilder av hus som kan passe på tomtene

dronebilde 1_tomt 4.jpg

Tomt 4 - moderne bolig med 4 soverom

På tomt 4 er vi i gang med å tegne en flott enebolig over to plan tilpasset skrå tomt. Her får du en bolig med 4 soverom, eget vaskerom og 2 bad. Stor og romslig åpen stue- og kjøkkenløsning med store vinduer og utgang til uteplass. I underetasjen blir det tegnet inn en stor kjeller stue med tilhørende bad, dette er et område som er mulig å gjøre om til utleiedel hvis ønskelig.

Derfor lønner det seg å bygge nytt hus

Det er flere fordeler med å bygge nytt hus kontra det å kjøpe brukt. Her er 10 gode grunner til hvorfor du bør bygge nytt.

Les mer her

Uforpliktende boligprat

Ta kontakt for mer informasjon om disse flotte tomtene i Son.

Portrett av Christine Sørlle

Boligkonsulent

Christine Sørlle

Tlf 92 48 11 68 Send epost
Anova Boliger AS Ekholtveien 114, 1526 Moss Tlf 97 11 56 59 | Send epost