Boligpartner
Heggenbakken

Prisgunstige leiligheter på solrik tomt!

Med nærhet til alt du trenger i hverdagen, kun 15 min kjøretur fra Lillehammer.

Boligvelger

På denne solrike tomta skal BoligPartner Lillehammer bygge 16 nye leiligheter, fordelt på fire flotte firemannsboliger.

I Heggenbakken får du et lettstelt hjem med alt på en flate. Her bor du i naturskjønne omgivelser, med alt du trenger i hverdagen rett i nærheten. Fra boligområdet er det kort vei til fritidstilbud, turstier, skiløyper, dagligvare, serveringstilbud, bensinstasjon mm.

Lillehammer sentrum ligger kun 15 min kjøretur unna.

Se prospekt for leilighetene på Heggenbakken

Når du bestiller prospekt vil vi ta kontakt med deg for å kunne gi deg mer informasjon om prosjektet og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Ina Louise T. Sevaldsen | Prosjektselger, Tlf: 413 10 052, ina.louise.sevaldsen@boligpartner.no

Åpen kjøkken- og stueløsning i greige farge med stor sofa og spisestuebord i firemannsboligen Neptun (HK 4-1).

Gleden ved å bo tett ved

Fra våre leiligheter i Heggenbakken kan du rusle rett ut fra hjemmet ditt og det er for det meste gangfelt med gatelys hele veien til det du trenger. For barna er det en trygg og kort vei til barnehage og skole.

Vi vet at du kommer til å sette stor pris på nærheten til både mat­butikk, pizzarestaurant, legekontor og apotek. Til kommunesenteret Segalstad bru er det ca. fire kilometer. Her finner du bl.a. dagligvarebutikker, sportsforretning, vinmonopol og servicetilbud, samtidig som Lillehammer sentrum kun er en 15 minutters kjøretur unna. 

Nærhet til skole og barnehager er gull verdt. Ikke bare gir det en trygghet for barna, men det er også veldig praktisk i en hektisk hverdag når du skal rekke jobb og avtaler.

Bli med på tur

Et magisk lys fra en åpen himmel lyser opp den naturskjønne dalen. Bor du her får du nærheten til bratte fjell og flotte turområder som Hafjell, Skeikampen og Gausdal Vestfjell.

Gled deg til gode skiturer i skispor rett ved hjemmet ditt og minnerike løpeturer i naturlige stigninger. På sommeren frister de fine badeplassene ved elva både små og store uti vannet og hvis du liker å fiske kan du glede deg til å prøve lykken fra fisketrappa ved Follebu bruk. Gled deg også til å utforske Gausdal vestfjell som byr på vill natur og herlige opplevelser for hele familien.

Leilighetene i Heggenbakken

Leilighetene har et bruksareal på 76 kvadratmeter, og rommer 2 soverom, en romslig entré, kombinert bad/vaskerom, innvendig bod, og en åpen stue-/kjøkkenløsning.

Alle leiligheter får egne solrike uteplasser i form av balkong eller platting. Ved inngangspartiet får du også en egen sportsbod på 5 kvadratmeter!

Se leveransebeskrivelse i prospektet:

Peiskos i ny leilighet

Det er lite som slår det å sitte foran en knitrende peisovn på kalde dager. Det skaper en ekstra hyggelig stemning og kos. I tillegg til peiskosen er det praktisk med vedfyring. Dersom strømmen går er du fortsatt sikret en varmekilde og det kan være en rimeligere varmekilde enn strøm. Alle leilighetene på Heggenbakken leveres med peis.

Jeg tar gjerne en prat med deg om leilighetene på Heggenbakken!

Meld din interesse så hører du fra meg.

Portrett av Ina Louise T. Sevaldsen

Prosjektselger

Ina Louise T. Sevaldsen

Tlf 41 31 00 52 Send epost
BoligPartner Lillehammer Storgata 121, 2615 Lillehammer Tlf 47 80 67 00 | Send epost
Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

10 grunner til å kjøpe ny bolig