Forrige objekt Neste objekt

Visning av Bukkespranget,Lillehammer

Vintervegen 36, 2618 Lillehammer

Visning

13.10.2018 Kl : 12:00 - 16:00

Vintervegen 36, 2618 Lillehammer

Velkommen til Lillehammer og visningen av denne flotte hyttemodellen Bukkespranget. Hytta er helt lik slik som den presenteres i vår hyttekatalog. Hytta ligger fint til i et åpent og skrånende terreng. Dette er et solrikt område med skiløype gjennom feltet som er knyttet til løypenettet på Sjusjøen. Vi håper du har lyst til å ta turen på visning. Her er det masse fin inspirasjon å hente, og dette er en veldig fin mulighet til å oppleve denne arkitekttegnede hytta på innsiden. Velkommen!

Jeg kommer på visning
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Se flere bilder av hytta her

Slik finner du frem

Her kan du se på kartet hvor hytta ligger. Ta av inn i hyttefeltet ved krysset mellom Nordsetervegen og Sjusjøvegen. Ta opp andre stikkvegen til venstre.
Loading map...

Les mer om Bukkespranget

Bukkespranget er en romslig familiehytte utviklet for flate tomter, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold. Hytta rommer entré med garderobeplass, tre soverom, bad, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning i tillegg til separat tv-stue. Hytta har også hems

Flere visningshytter i området

Vi har totalt fem hytter du kan besøke i området Birkebeinerbakken / Nordseter lørdag 13. oktober. Her finner du detaljene om de fire andre hyttene.

Se alle våre visningshytter

Du kan besøke hele 25 hytter lørdag 13. oktober. Her finner du detaljene om alle visningshyttene