Dyrvikhøgda - moderne enebolig i kjede m/carport og balkong

Dyrvikhøgda - enebolig i kjede, 9440 EVENSKJER

Pris fra

kr 3 800 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 148 m2
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

Grovfjord Bygg AS
9446 Grovfjord
grovfjord@boligpartner.no
Tlf: 77 08 82 10

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse etter avtale.

Fremdrift

Oppstart etter avtale.

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Dyrvikhøgda - et solrikt og etablert boligfelt. Sentrumsnært med kort vei til skole, barnehage, butikk og andre servicetilbud. Det er også gode turmuligheter både sommer og vinter. Med kort vei til flyplassen og Harstad by er Evenskjer et sentralt sted. Dette gjør området til et attraktivt og praktisk sted for de fleste.

Her planlegger vi å bygge to moderne eneboliger i kjede med det lille ekstra. Med rette linjer, store vindusflater, carport og herlig uteplass er dette et populært og praktisk hus. Det fremstår med god kvalitet og løsninger som er funksjonelle og moderne. Boligen har 3 soverom og to bad (med mulighet for endringer). I 2 etasje utgjør en luftig stue et naturlig samlingspunkt for både store og små. Selve inngangspartiet til huset er overbygget. Ut fra stue har man tilgang til uteområdet med utsikt Sør-Vest mot Evenskjer Sentrum.

Beliggenhet

Harstad - 30 min med bil.
Harstad/Narvik flyplass - 15 min med bil.
Skole, barnehage og butikker i området med gåavstander. Det er ellers gode bussforbindelser.

Innhold

Underetasje:
Carport med tilgang til utvendig sportsbod. Takoverbygd inngangsparti.
Entre, Trapp/gang, Bad, Vask/Teknisk rom, soverom

1. etasje:
Stue, Kjøkken, bad, 2 Soverom (eventuelt kan soverom endres til spisestue etc.), balkong markterrasse.

Standard

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare (Moderne Serien). Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Himling:
Det leveres som standard malte trefiberplater i himlinger. Kan endres.

Gulv:
Det leveres kvalitetsgulv fra Pergo (eller tilsvarende) i alle tørre rom. Kunden står fritt til å velge gulv etter eget ønske innenfor et budsjett på 300kr/m2 inkl mva. Gulv på bad, wc, vaskerom leveres flislagt. Eventuelle boder med varmtvannsbereder leveres med belegg. Flislagt gulv i Entre. Evt. utvendige boder leveres med betonggulv.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 slett.

Vegg:
Det leveres som standard 3- bords kostemalte panelplater på vegger i alle tørre rom. Fritt valg av profil blant standardfargene. På bad leveres Fortissimo 3091 HG Denver White baderomspanel fra Fibo-Trespo på vegger. I boliger med eget vaskerom leveres Legato 110 S baderomspanel fra Fibo-Trespo på vegger. Overflater kan endres etter kjøpers eget ønske.

Kjøkken:
HTH leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Innredningsløsninger varierer fra bolig til bolig og kjøkkentegninger fås ved henvendelse. HTH er også behjelpelig med å skreddersy kjøkkenløsning etter kundens ønsker og behov mot pristillegg. Kjøkkeninnredning kan også trekkes ut av leveransen dersom kunden ønsker det.

Bad:
I bad leveres 120 cm baderomsinnredning med heldekkende servant, servantbatteri og speil, dusjvegger i glass 90x90, dusjsett og dusjkrane samt vegghengt wc med softclose sete/lokk.

Bod / vaskerom:
I vaskerom leveres utslagsvask med veggkrane, avløpstrakt og vanntilkobling for vaskemaskin samt utekran. I boliger med eget vaskerom plasseres bereder på vaskerom, i øvrige boliger plasseres denne hvor det er hensiktsmessig; på bod/teknisk rom.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Det leveres takbelysning i alle rom med unntak av stue og kjøkken, hvor det leveres stikk ved tak tilknyttet bryter. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Oppgraderinger som smarthus system e.l kan avtales.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Sanitær:
Det legges skjulte vannrør (Rør i rør) og avløp for boligen. Varmvannsbereder, vegghengt toalett og dusj/vask/kjøkken - armaturer ferdig montert. Komplett sanitæranlegg levert iht. tegning og tekniske forskrifter.

Ringmur og Dekke:
Det leveres med isolert ringmur samt dekke (30 cm isolasjon) iht. Tek 17.

Tomt:
Boligen selges med tomt. Tomten opparbeides og arronderes før overlevering.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Byggemåte

Tek 17.

Oppvarming

Vannbåren varme (begge etasjer) som primær kilde for oppvarming. Det leveres balansert ventilasjon for boligen med varmegjenvinning.
* Peisovn kan velges eventuelt som tillegg eller som erstatning til vannbåren varme.

Adkomst

Adkomst fra Kommunal vei i boligfeltet.

Parkering

Parkering på egen tomt i tillegg til carport.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Opparbeidet tomt, asfalt ved innkjørsel,

Kjøpsbetingelser

Dokumentavgift tilkommer.

Diverse

www.boligpartner.no

Regulering

Boligformål

Ferdigattest

Foreligger ved overtakelse.

Dyrvikhøgda - enebolig i kjede, 9440 EVENSKJER

Loading map...
Les mer om nabolaget