Bygg Team AS

Sentrumsveien 24, 3550 Gol | Viken | post@byggteam-gol.no

Veibeskrivelse 32 07 44 11

Salgsområde for:

Hemsedal Flå Hol Gol Ål Nesbyen (Hallingdal)
Hemsedal Flå Hol Gol Ål Nesbyen (Hallingdal)

Bygg Team er vår meget dyktige forhandler på Gol og de har representert BoligPartner der siden 2001. De er en erfaren gjeng som vet hva det vil si å bygge kvalitet.

Ansatte

Takker Bygg Team for god hyttehjelp

Tett oppfølging og gode råd fra Bygg Team ble svært viktig da Farmenvinner Tonje Frøystad Garvik og forloveden Lene Sleperud skulle bygge premiehytta. Resultatet ble et tett samarbeid og mange, smarte løsninger.
Jeg ønsker en uforpliktende hytteprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Se våre boligprosjekter og hytter til salgs

Nyheter

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Om oss

Bygg Team AS er din lokale bolig- og hytteleverandør for hele Hallingdal

Bygg Team AS har kontor på Gol, midt i Hallingdal. Vi startet opp med to mann i 2001, og har bygget sten på sten fram til idag med godt over 20 ansatte. Vi benytter i hovedsak egne lokale håndverkere og underentreprenører og følger byggeprosessen nøye med egen prosjektleder og byggeplasstyring, slik at kvaliteten sikres og ivaretas hele veien. 

Vi tilbyr hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger i ulike størrelser og prisklasser, med høy kvalitet på håndverket, tilpasset kundens behov og ønsker. Vi har også god tilgang på tomter som vi kan tilby våre kunders prosjekt.

Med dedikerte personer i alle ledd, fra første møte til salg og drift, gir vi god kundeservice med individuell oppfølging og kommunikasjon. Med vår lange erfaring og praktiske innsikt gir vi våre kunder råd og veiledning gjennom hele byggeprosessen, og det skaper god trygghet for våre kunder. Vi tar oss av hele byggeprossessen fra A til Å dersom det er ønskelig, fra tomtebefaring med bistand til plassering av bygget, alle fag fra graving, mur/betong, rør, el, maling, tegninger, dokumenter for byggesøknad osv. Alle avtaler gjøres ihht Norsk Standard basert på Bustadsoppføringslova med tilhørende garantier, og vi forsikrer bygget i hele byggeperioden.

Med Bygg Team AS sin bistand skal det være enkelt å få realisert sitt bolig- eller hytteprosjekt. Vi legger vår ære i at våre kunder skal bli fornøyde, for fornøyde kunder er våre beste ambassadører. Du vil som kunde hos Bygg Team AS oppleve å bli ivaretatt, ikke bare under selve prosessen, men også etter at du har fått overlevert din nye bolig. Som lokal aktør og leverandør, går vi aldri fra vårt ansvar, og du vet at vi alltid er i nærheten for deg.

Godt håndverk din trygghet!

Se mer på vår nettside: ByggTeam AS 

Her finner du også linker til vår Facebook- og Instagramside


Her finner du oss

Loading map...