BF Bygg Alvdal

Steia 14, 2560 Alvdal | Innlandet | gunnar@bf-bygg.no

Veibeskrivelse 62 48 75 40

Salgsområde for:

Alvdal Tynset Folldal Stor Elvdal Tolga Os i Østerdalen Røros Rendalen
Alvdal Folldal Os, Østerdalen Rendalen Stor-Elvdal Tolga Tynset Røros

Velkommen til BF Bygg Alvdal AS, vår forhandler i Alvdal. Siden oppstarten i 2000 har BF Bygg Alvdal bygd over 100 BoligPartner-hus av ypperste kvalitet. Velkommen innom for en hyggelig boligprat!

Ansatte

Se våre boligprosjekter og hytter til salgs

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se hus og hytter vi har bygget

Vi har samlet bilder av hus og hytter vi har bygget i vårt område. Klikk deg inn og se nærmere på våre referanser

Ta kontakt for visning

Har du lyst til å se noen av de flotte husene eller hyttene vi har bygget. Ta direkte kontakt med oss for en uforpliktende prat om visningsmuligheter
Jeg ønsker å komme på visning av hus/hytte
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Velkommen til Savalbete

Her har vi store, flotte hyttetomter for deg som ønsker nydelig utsikt, fantastiske solforhold og idyllisk natur så langt øyet kan se.

Bli bedre kjent med BoligPartner sin forhandler i Alvdal

Vi er stolt forhandler av BoligPartner. Se vår film og bli bedre kjent med oss i BF Bygg AS.
Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Bygg ny hytte i Rendalen

Vi er stolte av å ønske deg velkommen til Renåfjellet i Rendalen. Et flott sted for deg som drømmer om hyttelivet på fjellet.

Realiser hyttedrømmen i fjellriket Folldal

Her i Rondeblikk bolig- og fritidsområde har vi totalt 30 herlige utsiktstomter å tilby deg. Dette blir et høystandard-felt med vei, vann, avløp, strøm og fiber innlagt.

Nyheter

Kart

Her kan du se på kartet hvor vårt kontor er
Loading map...

Om oss

BF Bygg Alvdal AS ble startet opp i januar 2000 av Gunnar Bråten og Bjørn Olav Frank. Siden starten har det blitt bygget godt over 100 flotte Boligpartner hus i Nord Østerdal. Vårt distrikt strekker seg fra Røros i nord til Stor Elvdal i sør.

I dag består bedriften av 17 ansatte. I tillegg til daglig leder har vi selger, byggeleder og sekretær som alle står klare for å hjelpe deg med å realisere din bygge drøm. Vi tilbyr også dyktige tømrere med lokal tilhørighet, som har eller er i ferd med å ta fagbrev. Mange av våre ansatte har begynt i bedriften som lærlinger og fortsatt hos oss etter fullført læretid og bestått fagbrev.

Med 18 års erfaring som forhandler av BoligPartner sine hus og hytter er vi helt sikre på at det er et godt produkt vi selger. BF Bygg Alvdal AS har stor tro på at en god dialog med kunden gjennom hele byggeprosessen er viktig for at akkurat din bolig skal bli det du drømmer om.  At våre tømrere kjenner produktet godt, og har bred fagkunnskap er selvfølgelig også med på å sikre deg som kunde et bra resultat i mange år fremover.