Se Farmen-vinnerens første møte med premiehytta

Farmen-Tonje og kjæresten Lene er ikke i tvil om hva de liker aller best med premiehytta Midthø.

-Denne hytta ser helt rå ut. Jeg liker så godt steinene i fasaden og her ved peisen. Det er elegant, men røft samtidig, sier Tonje Frøystad Garvik (29). Nå gleder hun seg stort til tiden fremover.

- Det er jo helt eksepsjonelt å kunne ha muligheten til å bygge en ny hytte i en alder av 29 år. Så det hadde vært skikkelig okey å klart å få det til. Jeg gleder meg til fortsettelsen for å se om det står en ferdig hytte til vinteren, forteller Tonje.

Midthø gjør inntrykk

Det første møtet med premiehytta Midthø gjør inntrykk på årets Farmen-vinner og kjæresten Lene Sleperud (29). I dag er de på besøk i BoligPartner sin visningshytte på Norsk Hyttesenter ved Hellerudsletta. Et besøk de har gledet seg til lenge.

-Jeg synes det aller fineste med hytta er de store vinduene i stua. Dem la jeg merke til med en gang. Tenk så mye fint lys som kommer inn gjennom disse vinduene på morgenen. De får hytta til å virke enda større enn den er, mener Lene.

-Det er så fin atmosfære her, sår Tonje fast. Selv synes hun at den åpne kjøkkenløsningen er helt genial.

-Her kan man lage mat og være sosial mens de besøkende sitter ved spisebordet. I tillegg er det så fint at det er høyt under taket her. Det får hytta til å virke veldig stor, mener Tonje.

Farmen-vinner Tonje Frøystad Garvik og kjæresten Lene Sleperud (som også deltok i Farmen 2018) tar seiersdansen på stuegulvet i premiehytta Midthø. Bildet er tatt i BoligPartner sin visningshytte Midthø på Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta. Dette er samme hyttemodell som premiehytta i Farmen. 

Ny hytte på fjellet

Nå ser de på muligheten til å kunne bygge premiehytta på en fjell-tomt maks to timers kjøretur fra Oslo. Det må være tilgang på fine skiløyper rett utenfor hytta og hvis det i tillegg finnes en alpinbakke i nærheten blir det prikken over i-en.

-Vi bruker nesten all fritiden vår på å være i aktivitet. Det er så herlig å være ute i naturen. Så med hytte på fjellet kan vi gå fjellturer på sommeren og fine langrennsturer på vinteren, forteller Tonje ivrig.

-Og med den store sportsboden på utsiden av hytta her, får vi nok lagringsplass til alt skiutstyret vårt også. Det er et stort pluss, legger Lene til. 

Premiehytta i årets Farmen er BoligPartner sin hyttemodell Midthø. Denne hytta kan du besøke på Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta. 

Vurderer utleie

Det kan godt være at du selv kan få oppleve feriedager i hytta til Farmen-vinneren når den står klar.

-Jeg er jo fra Sunnmøre, så for meg er en selvfinansierende hytte helt optimalt. Det er derfor veldig aktuelt å leie ut hytta i viktige hytteuker som for eksempel påske og jul. Så kan vi heller bruke hytta vår selv i helger, slår Tonje fast.

En felles seier

Det var til slutt Tonje som stakk av med den seieren i Farmen 2018. Men premiehytta ønsker hun å dele med kjæresten sin.

-Vi har vært inne i Farmen-gården i 11 uker og kom til finaleuken begge to. Det har vært 11 intense uker hvor vi har vært sterke støttespillere for hverandre. Jeg føler at vi har gjort dette sammen og at vi har vunnet hytta begge to, slår Tonje fast.

-Hvordan vil en perfekt hyttedag i Midthø være for dere?

-Den starter i morgenkåpe med god frokost og kaffe ved spisebordet. Så ville vi ha tatt på skiklær og gått en skikkelig lang og god skitur, forteller Lene.

-Også hadde vi lagd bål og kost oss med litt mat ute før vi hadde gått tilbake til hytta. Jeg ser for meg at vi hadde tilbredt en viltmiddag med hjortebiff og soppstuing på kvelden. Etterpå skulle vi bare ha sittet her foran peisen, snakket sammen og kost oss. Det er skikkelig romantisk, fortsetter Tonje.

Tonje Frøystad Garvik (t.h.) er vinner av Farmen 2018. Her tester hun og kjæresten Lene ut hyttelivet. Denne dagen besøker de BoligPartner sin visningshytte Midthø på Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta. 

Fritid på hytta

Det aller beste med å ha egen hytte er følelsen av å kunne stresse ned og slappe av.

-Jeg blir veldig avslappet av å være her. Det er hjemmekoselig og stilen her inne er virkelig kul. Med en slik hytte gir man slipp på det jaget man har i hverdagen når man bor midt i byen. Her får vi plass nok til å samle gode venner og familie. Det er viktig at de også kjenner at dette er et sted hvor de kan trives og føle seg velkomne, sier Lene. 

-Ja, Midthø er en veldig kul hytte – den passer vår stil, slår Farmen-vinneren fast.

Se bilder fra Farmen-vinneren sitt hyttebesøk

Farmen-vinner Tonje og kjæresten Lene er strålende fornøyde med hyttemodellen Midthø. Se bildene fra da de besøkte BoligPartner sin visningshytte Midthø på Norsk Hyttesenter for aller første gang.

Lyst på ny hytte du også?

Bestill vår hyttekatalog i dag
Last ned gratis digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se vårt videointervju med Farmen-vinneren

Se hva Farmen-vinneren Tonje og kjæresten Lene liker aller best med premiehytta Midthø

Les mer om Farmen

Her kan du lese mer om Farmen 2018 og om BoligPartner sin premiehytte til vinneren
Jeg ønsker en uforpliktende hytteprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker