Boligpartner

Mestergruppen overtar BoligPartner

Mandag 13.05.2024

Mestergruppen har inngått en avtale med bostyret om å overta eierskapet til og videreføre BoligPartner sin virksomhet og byggeprosjekter.

Intensjonen med å kjøpe opp eiendelene i BoligPartner sitt konkursbo, er å kunne videreføre det vesentlige av virksomheten på en god og fremtidsrettet måte, med utgangspunkt i Hamar.

Mestergruppen vil nå bruke de nærmeste dagene til å skaffe seg en god oversikt. De har opprettet en egen e-post som kan benyttes, hvis du har spørsmål. Denne e-posten overvåkes og de vil svare så fort de har mulighet.

E-post: boligpartner@mestergruppen.no

Mestergruppen eier også huskjedene Mesterhus, Systemhus, Blink Hus og Nordbohus, og er representert i alle landets kommuner. Totalt består Mestergruppen av 17 ulike kjedekonsepter. I tillegg til ulike kjedekonsepter, har Mestergruppen også virksomheter innen produksjon av precut, takstoler og elementer, eiendomsutvikling og byggherrevirksomhet.

Mestergruppen har også lang fartstid innen blant annet byggevarehandel, VVS og fargefaghandel.

I 2023 omsatte Mestergruppen for 17,7 milliarder kroner. Konsernet har ca. 1.300 ansatte. Hovedeier er det familieeide investeringsselskapet Ferd AS.

Les mer om Mestergruppen her