Forrige

Sjøhytta Sva er lillesøsteren til Flø

Eksteriøret på sjøhyttene Flø og Sva er helt lik. Planløsningen er også veldig lik, bortsett fra at Sva er 26 kvadratmeter mindre.

Velkommen til Sva. En nydelig hytte med et soverom og hems - helt perfekt for deg som ønsker å realisere hyttedrømmen din ved sjøen. Lik storebror Flø gir Sva deg muligheten til å leve tett på naturen. Slipp landskapet utenfor helt inn i hytta gjennom de mange store vindusflatene. Flere av dem er toflyet slik at du kan åpne de opp som dører. Gled deg til slå opp vinduet på soverommet en tidlig sommermorgen mens du kjenner hvordan den friske sjøluften gir deg masse ny energi.

Denne hytta har ett soverom, et bad, sportsbod og samme fleksible hemsløsning som du finner i Flø. Den åpne og luftige kjøkken- og stueløsningen har to skyvedører ut mot terrassen. Utenfor får du en romslig overbygd terrasse som strekker seg rundt hele hyttehjørnet. Med en slik løsning kan du gjøre uteplassen som en del av hyttearealet ditt. Her ute er det nydelig å sitte selv om det regner eller blåser litt. Blir det kjølig på kveldene, kan du bare fyre opp i utepeisen!

Taket på overbygd uteplass er i et materiale med sinkfarge slik at det skiller seg ut fra den liggende trekledningen på hytta.

Hyttas inngangsparti har samme sval som du finner på hyttemodellen Flø. Kanskje dette blir din favorittplass på hytta – et sted du kan nyte fritiden din helt i ro og ly – samtidig som du er utendørs.

  • BRA total: 85 m2
  • BRA bolig: 58 m2
  • Bebygd areal (BYA): 97 m2
  • L x B: 8,1 x 9,2 m
  • Bad 1
  • Sengeplasser 2 + hems
  • Energimerking d
  • Tomtetype Flat
  • Overbygd terrasse Ja
  • Hems Ja

Lengt Hyttekatalog

Bestill Lengt-katalogen fra Halvor Bakke

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Plantegninger og fasader

Velkommen inn i Sva

Se vår film

Start filmen og se hvordan Halvor Bakke og seniorarkitekt Idar Sambu selv beskriver hyttene i Lengt-serien
Jeg ønsker å bestille hyttekatalogen Lengt fra Halvor Bakke
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se flere filmer her

Klikk deg videre og se flere korte filmsnutter fra samarbeidet mellom Halvor Bakke og BoligPartner sin seniorarkitekt Idar Sambu. Se de første skissene og hør de fortelle om veien frem mot hytteserien.

Denne hytta kan endres

Liker du Sva, men ønsker å gjøre noen endringer på hytta? Det er ikke noe problem. Alle våre hytter kan tilpasses

Nyheter og aktuelt

La deg inspirere av disse hyttesakene