Forrige Neste

Fjellhytta Lun er et perfekt valg for deg som lengter etter fridager på egen hytte

Lun er den sjarmerende lillesøsteren til Nue. Eksteriøret på fjellhyttene Nue og Lun har like signaturdetaljer. Planløsningen er også veldig lik, bortsett fra at Lun er 26 kvadratmeter mindre.

Lun er et godt valg for deg som liker å være tett på naturen. Her kan du enkelt finne deg en lun krok og sitte skjermet mot vær og vind. Den hyggelige svalen ønsker deg velkommen til hytta og kanskje blir benken her inne ditt favorittsted. Du vil nok også sette stor pris på den overbygde uteplassen som strekker seg rundt hele hyttehjørnet.

Tenk så deilig å bare skyve opp dørene fra kjøkken- og stuedelen i hytta og viske ut skillet mellom inne og ute. På denne måten glir hyttas indre i ett med den hyggelige uteplassen.

Inngangsdøra til hytta er en stalldør som gjør at du kan åpne kun den øverste delen hvis du ønsker. Legg også merke til skoddene rundt alle vinduer som gir fjellhytta et spennende dekorelement med minner fra tidligere byggetradisjoner. Hytta har ett soverom, sportsbod og et bad samt samme fleksible hemsløsning som du finner i Nue. I det koselige kjøkken- og stueområdet er det åpen himling, som sikrer en svært luftig følelse her inne i hyttas hjerte.

  • BRA total: 85 m2
  • BRA bolig: 58 m2
  • Bebygd areal (BYA): 98 m2
  • L x B: 8,1 x 9,2 m
  • Bad 1
  • Sengeplasser 2 + hems
  • Energimerking d
  • Tomtetype Flat
  • Overbygd terrasse Ja
  • Hems Ja

Lengt Hyttekatalog

Bestill Lengt-katalogen fra Halvor Bakke

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Plantegninger og fasader

Bli med inn i Lun

Se vår film

Start filmen og se hvordan Halvor Bakke og seniorarkitekt Idar Sambu selv beskriver hyttene i Lengt-serien
Jeg ønsker å bestille hyttekatalogen Lengt fra Halvor Bakke
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se illustrasjonsfilm fra Nue

Ta en kikk på denne 3D-animasjonen av fjellhytta Nue. Nue og Lun har like signaturdetaljer. Planløsningen er også veldig lik, bortsett fra at Lun er 26 kvadratmeter mindre.

Se flere filmer her

Klikk deg videre og se flere korte filmsnutter fra samarbeidet mellom Halvor Bakke og BoligPartner sin seniorarkitekt Idar Sambu. Se de første skissene og hør de fortelle om veien frem mot hytteserien.

Denne hytta kan endres

Liker du Lun, men ønsker å gjøre noen endringer på hytta? Det er ikke noe problem. Alle våre hytter kan tilpasses

BoligPartner er en stolt og trygg hytteleverandør

Merket Trygt Hyttekjøp betyr at vi som hytteprodusent sikrer enhver av våre hyttekunder kvalitet og trygghet gjennom hele byggeprosessen. Med 25 års erfaring som en av Norges største trehusbyggere, er vi stolte over å kvalifisere for tildeling av dette merket.

Nyheter og inspirasjon

Klikk deg gjerne videre og kos deg med disse hyttesakene