Salget på Sørumsvingen er godt i gang. Per nå har BoligPartner solgt seks boliger her og byggingen starter i løpet av 4. kvartal 2019. Vi inviterer til visning på tomteområdet hver uke. Velkommen innom oss i vårt visningssenteret her ute for å få mer informasjon om prosjektet.

Meld din interesse i dag!

Tenk å kunne bo i et splitter nytt og moderne hjem med friluftslivet rett utenfor døren – samtidig som Oslo kun er en halvtimes togtur unna. Bli kjent med satsingsområdet Sørumsvingen – stedet der bolykken ønsker deg velkommen til et helt nytt og spennende nabolag. 

Her skal BoligPartner bygge alt fra små og større leiligheter til familievennlige rekkehus. Nå er salget i gang  – hvilken bolig passer deg best? 

I denne nye bydelen legges det ekstra vekt på å skape et moderne bosamfunn med mange attraktive møteplasser for et sosialt og inkluderende nabolag. Her blir det liv både i og mellom husene. 

Med torvtak på boder og carporter, beplanting, gangstier med heller og minimalt med asfalt skapes det et frodig nabolag for deg som liker å bo tett på naturen samtidig som du har storbyen kun 30 minutter unna

Boligområdet får sitt eget torg. Dette blir et hyggelig møtested hvor det er sosialt og trygt å være for alle generasjoner. For de minste blir det gøy å kunne boltre seg fritt i nabolagets mange lekeplasser.

Fra Sørumsvingen blir det ny, trygg gang- og sykkelsti helt inn til sentrum. Her er det nærhet til både skoler, servicetilbud og kollektivtransport. 

Kontakt oss i dag

Siste nytt om Sørumsvingen

Anette Brennvik forteller deg hva vi bygger på Sørumsvingen.

Se våre boliger til salgs

Klikk deg inn på våre salgsannonser og se detaljene her:

Nyheter om Sørumsvingen

Følg med og les deg opp på det som skjer i Sørumsvingen

Sørum er et satsingsområde i vekst, og det er ikke vanskelig å forstå at mange vil finne sin bolykke akkurat her – så tett på storbyen Oslo, men samtidig så landlig og fritt med turstier og langrennsløyper i kort avstand fra hjemmet.

I Sørumsvingen skal det i løpet av de nærmeste årene bygges opp mot 600 boliger i en fin blanding av rekkehus og leiligheter. Bor du i Sørumsvingen får du friheten til å velge mellom en kaffe på torget, løpeturer i skogen, idylliske padleturer på Glomma eller en svipptur til operaen i Oslo. Vær rask, invester fremtiden din her i Sørumsvingen og sikre deg denne unike friheten du også. 

Loading map...

Boliger for alle generasjoner

Skal du kjøpe din første bolig, trenger du bedre plass til familien eller leter du etter den perfekte boligen for deg i dag nå som barna har blitt voksne og flyttet hjemmefra? Vi bygger boliger for alle på Sørumsvingen

Nyt livet nært Oslo

Bor du i Sørumsvingen får du friheten til å velge mellom en kaffe på torget, løpeturer i skogen, idylliske padleturer på Glomma eller en svipptur til operaen i Oslo. Vær rask, invester fremtiden din her i Sørumsvingen og sikre deg denne unike friheten du også.

Finn ditt hjem i Sørumsvingen

Uansett hvor i livet du er nå, ønsker BoligPartner at du skal finne et moderne hjem i Sørumsvingen som passer for akkurat deg. Derfor bygger vi alt fra små og større leiligheter til familievennlige rekkehus her. Kontakt oss så finner vi den boligtypen som passer deg best.