Boligpartner
Noresund Fjordutsikt

Ditt hjem rett ved vannet

6 enheter allerede solgt!

Du kan nå sikre deg eneboligtomt eller leilighet i lavblokk med fantastisk beliggenhet rett ved vannet.

Det finnes ikke mange slike boligområder som vakre Noresund Fjordutsikt. Vi gleder oss til å bygge moderne leiligheter, attraktive flermannsboliger og nye eneboliger med høy kvalitet her på disse solrike tomtene vakkert beliggende helt ned mot Krøderfjorden. 

I boligvelgeren under får du mye nyttig informasjon om boligene og tomtene, her kan du blant annet se plantegninger, priser etc. På tomtene har vi satt inn bilder av noen husmodeller som kan passe, men vi tegner ditt drømmehus slik du vil ha det.

Se video om prosjektet ⬇️

Får du ikke opp noen video? Bla deg helt nederst på denne siden og trykk på "instillinger for informasjonskapsler" og "Tillat alle".

Når hverdagen føles som ferie

Du trenger ikke reise bort, hvis du bor her på Noresund Fjordutsikt. Her kan du fylle hverdagene dine med ro og glede. Kjenn hvordan du kan nyte øyeblikkene her i det fisken napper i snøret ute i båt på Krøderfjorden eller hva med et deilig morgenbad. Her bor du så nærme majestetiske fjelltopper som stadig lokker deg med på tur.

På Nordsund Fjordutsikt skal det bygges boliger for alle. Her kan du velge mellom å kjøpe ny leilighet eller bygge din egen enebolig. Følg med på hva som kommer.

Meld interesse

Meld din interesse for Noresund Fjordutsikt så holder vi deg oppdatert om prosjektet.

Portrett av Jone Grime

Prosjektselger

Jone Grime

Tlf 93 26 26 60 Send epost
Portrett av Pål Norderhaug

Eneboligkonsulent

Pål Norderhaug

Tlf 95 80 65 19 Send epost
Sandvold Boliger AS Osloveien 67, 3511 Hønefoss Tlf 92 26 31 53 | Send epost