Boligpartner

2 av 8 enheter allerede solgt!

Pris på leilighetene er: 2 450 000 kr + omk.

Flermannsboligen Otto med åtte enheter. Illustrasjonsbilde av åttemannsboligen

Prisgunstige leiligheter i Maura

BoligPartner Romerike fortsetter boligutviklingen på attraktive Holaker i Maura. Nå skal vi bygge prisgunstige og svært arealeffektive leiligheter i moderne åttemannsbolig. Her får du en flott mulighet til å komme deg inn på boligmarkedet ved å kjøpe en helt ny bolig - som inneholder alt du trenger - fordelt på 36 kvadratmeter.

  • Prisgunstige.
  • Arealeffektive.
  • Bruksareal på 36 kvm.
  • Leilighetene i 2.etg har hems.
  • Leilighetene i 1.etg får egen uteplass.

Meld interesse!

Boligvelger

Illustrasjonsbilder av åttemannsboligen

Se prospekt for åttemannsboligen i Holakervegen

Når du bestiller prospekt vil vi ta kontakt med deg for å kunne gi deg mer informasjon om prosjektet og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Anette Brennvik |  Boligkonsulent, Tlf: 97 68 68 27 , anette.brennvik@boligpartner.no

Nært og lettvint

Fra leiligheten din i Holakervegen er det kort vei til Maura sentrum hvor du finner blant annet matbutikker, frisører og bensinstasjoner. Har du jobben din i nærheten av Gardermoen tar det deg kun 15 minutter å kjøre dit. Det er også enkelt å pendle til Oslo herfra. Kjør til Eidsvoll Verk stasjon (15 minutter fra Holaker) og ta toget til Oslo sentrum (30 minutters togtur) 

Ta på deg gode sko. Like utenfor inngangsdørene til boligene på Holaker venter flotte turområder på besøk av deg. Her kan du gå, sykle eller løpe deg gjennom fin natur og koselige områder.