Boligpartner
Grendevegen

Moderne eneboliger i kjede sentralt på Skarnes

Nå har du en sjelden mulighet til å flytte inn i helt ny bolig, med solrik og barnevennlig beliggenhet, i så kort avstand fra sentrum.

Flytt inn i helt nytt hjem uten å måtte tenke på oppussing og vedlikehold i flere år fremover. Bygg nytt uten behov for dyrt byggelån og med god tid til å planlegge flyttingen.

Vannbåren varme - 5 års reklamasjonstid - Fastpris

Om boligen

I Grendevegen skal vi bygge to eneboliger kjedet sammen med carport og sportsbod. I 1. etasje får du åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang mot overbygd uteplass. 2. etasje består av tre soverom hvor hovedsoverommet har utgang til overbygd uteplass. I denne etasjen finner du også et romslig bad og bod. En innholdsrik familiebolig med alt du trenger!

  • Vannbåren varme.
  • Overbygde uteplasser.
  • Carport.

Se leveransebeskrivelse i prospektet:

Området

Kort gangavstand til Skarnes sentrum, som utvikler seg mer og mer til et moderne og hyggelig handelssentrum med meget god offentlig kommunikasjon. Her finnes det bredt utvalg av forretninger og servicetilbud, flere hyggelige spisesteder, kaféer, vinmonopol, bank og bibliotek.

Skarnes ligger også veldig fint til med tanke på kjøreavstand til hovedflyplassen Gardermoen, Jessheim eller Kongsvinger og Sverige.

Det er nærhet til flere barnehager, Glommasvingen barne og ungdomsskole og Skarnes videregående skole.

Nærområdet tilbyr et bredt spekter av fritidsaktiviteter. Her finnes bl.a. idrettsanlegg for fotball, håndball, vannski samt svømmehall, skatepark og flere treningssentre. I tillegg ligger tomten rett ved skogen som er ett fantastisk sted for trening og rekreasjon med flotte turstier og badevann.

Lurer du på noe? Jeg tar gjerne en prat med deg.

Portrett av Lars Atle Nymoen

Boligkonsulent

Lars Atle Nymoen

Tlf 95 48 82 84 Send epost
BoligPartner Kongsvinger Storgata 26, 2212 Kongsvinger Tlf 41 74 37 00 | Send epost