Boligpartner

Nytt boligfelt med eneboliger, tomannsboliger, en firmannsbolig, og tomter hvor du kan bygge din drømmebolig.

Les mer om boligene

Les mer om tomtene

Vil du ha mer informasjon om boligene på Gjeisarjordet?

Snakk gjerne med meg.

Portrett av Thorstein Steinehaugen

Prosjektleder

Thorstein Steinehaugen

Tlf 91 71 80 32 Send epost
Jotunheimen Bygg AS Industrivegen 6A, 2686 Lom Tlf 91 71 80 32 | Send epost

Velkommen til Gjeisarjordet i Lom

Etablert boligområde med sentral beliggenhet i Lom med gangavstand til sentrum. Fra boligen er det nydelig utsikt over sentrum, Ottaelva og vakre Lomseggen, dette med gode solforhold.

Prosjektet ligger rett ved inngangen av Lom sentrum, hvor det yrer av liv om sommeren med kafeer og restauranter. Skole og barnehage ligger kun et steinkast unna, noe som gjør dette til et ideelt sted for familier med barn.

Om sommeren kan du nyte den herlige kveldssolen og de lange sommerkveldene på Gjeisarjordet. Et flott sted å kalle hjem.

Prospekt Gjeisarjordet

Les mer om boligene.

Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

10 grunner til å kjøpe ny bolig

På Gjeisarjordet har du flotte turmuligheter rett fra dørterskelen.

Gå fra døren til fantastiske stier som Kusletta, Nonshaug, Skutlan, Læshø og Ausa. Ellers er Tronoberget, Skimhytta, Staurustberget og selveste Lomsdronninga - Lomseggen lett tilgjengelege turmål fra Gjeisarjordet. En halvtimes/tre kvarters kjøretur unna kommer du til Jotunheimen, Reinheimen og Breheimen, Solell, Tesse og Liafjellet.

Et elderado for Friluftsentusiaster

Vandre i vakre fjellandskap, sykle langs elver og innsjøer, prøv deg på en rekke vannsport-aktiviteter, eller spenn på deg skiene å dra på sommerskisenteret på Juvasshytta. Om vinteren kan du stå på ski og snowboard i de flotte skianleggene i nærheten. Fjellene i området er perfekte for randonee.

Områdebilder

Vi gleder oss til å fortsette byggingen på disse flotte utsiktstomtene på Gjeisarjordet.

På skissen til under ser du boligene plassert inn på tomtene. Dette blir en kjempekoselig gate med en fin og variert boligmiks. Vi skal bygge både små eneboliger i en etasje (Lugo), større tomannsboliger over to etasjer (Breim), leiligheter i firemannsboliger (Orion) og tradisjonelle tomannsboliger på et plan (Tellus).

Tomannsbolig Breim

Stor tomannsbolig over to plan med funksjonell planløsning som sikrer deg hele fire soverom og biloppstillingsplass i direkte nærhet til inngangsdøren.

Her får du en arealeffektiv leilighet på 106 kvadratmeter med åpen kjøkken- og stueløsning, bad i underetasjen, ekstra toalett i hovedplan og hele fire soverom. Fra stuen i hovedplan har man direkte utgang til stor overbygd terrasse. Hovedinngangen er i underetasjen, like i nærheten av biloppstillingsplass.

Illustrasjoner og plantegninger

Firemannsbolig Orion

Koselige leiligheter i praktisk firemannsbolig. Her kan du velge  mellom to- eller tre roms leilighet.

Populær firemannsbolig hvor du får alt du ønsker deg. Alle leilighetene har utgang til en hyggelig og lun uteplass. Leilighetene i underetasjen har to soverom, mens på hovedplan er det tre soverom. Felles for alle leilighetene er lyse, innbydende oppholdsrom og praktisk bodplass.

Illustrasjoner og plantegninger

Tomannsbolig Tellus

Tradisjonell tomannsbolig på et plan

Tomannsbolig med god og effektiv planløsning som passer for mange. Leilighetene inneholder åpen kjøkken- og stueløsning. Her er vinduene store, noe som gir mye lys og en fin kontakt med naturen utenfor. Det er romslig bad og to soverom. Leilighetene har en fleksibel løsning som gjør det mulig å lage et soverom til dersom det er ønskelig.

Noe tilbaketrukket uteplass gir et koselig og lunt uteområde med mindre innsyn.

Illustrasjoner og plantegninger

Smarthus på ett plan

Lettstelt og tilgjengelig med hagen like utenfor. Dette er et smarthus på ett plan, tilpasset alle livets faser.

Her får du alt du trenger på en flate. Husets hjerte er det flotte kjøkken- og stueområdet på over 30 kvadratmeter. Her er det plass nok til å samle venner rundt middagsbordet mens flammene fra peisovnen gir den ekstra lune stemningen.

Boligen har to soverom, bad/vaskerom og innvendig bod. Fra stue er det utgang til uteplass. I tillegg har huset egen ekstern sportsbod.

Illustrasjoner og plantegninger

Flytt rett inn i et helt nytt og moderne hjem, med felles lekeplass på feltet. Her er det flere ledige tomter hvor du kan velge husløsning selv.

På Gjeisarjordet i Lom har du muligheten til å bygge et nytt og moderne hjem. Vi er behjelpelig med å tilpasse ditt nye hjem sammen med deg, slik at du får din bolig slik du ønsker.

På Gjeisarjordet er vi sikre på at vi har noe for enhver med en boligdrøm. Tomtene har en sentrumsnær beliggenhet.

Tomtene er byggeklare med veg, vann, avløp og strøm til tomtegrensen. Jotunheimen Bygg er med deg i hele prosessen fra valg av bolig, innsending av byggesøknad og til ferdigstillelse av din bolig.

Under ser du Assisi, et eksempel på et hus som passer bra på tomten.

Illustrasjoner og plantegninger

Vil du ha mer informasjon om boligene på Gjeisarjordet?

Snakk gjerne med oss.

Portrett av Thorstein Steinehaugen

Prosjektleder

Thorstein Steinehaugen

Tlf 91 71 80 32 Send epost
Jotunheimen Bygg AS Industrivegen 6A, 2686 Lom Tlf 91 71 80 32 | Send epost