Boligpartner

Nye moderne rekkehus til salgs på Sørumsand


Bor du på Sørumsand lever du det perfekte liv mellom by og land. Flott natur rett i nærheten gir frisk luft, krefter og rekreasjon. Skiene plukkes frem og du suser av gårde når snøen har lagt seg. Om sommeren henter du frem sykkelen, eller så tar du deg en rolig tur i marka.

Barna leker trygt mellom husene, mens du koser deg med en bok på terrassen. Barnehager og skoler finner man også i nærheten! Med bare 30 minutter til Oslo med tog, kan du enkelt veksle mellom idylliske løpeturer langs Glomma eller en svipptur til konsert eller teater i Oslo.

Rekkehusene blir energieffektive, noe som kan spare deg for store strømutgifter.

Fordeler ved ny bolig: 

Kjøper du bolig av oss er det også mulig å få grønt boliglån. Les mer om grønt boliglån her.

Vil du ha mer informasjon om Fossumsvingen?

Snakk gjerne med meg.

Anette Brennvik
976 86 827
Send e-post

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

Her finner du 10 gode grunner til å kjøpe ny bolig.

Klikk her

Rekkehus

Vi tilbyr arealeffektive rekkehus med stor plass til familie eller overnattingsgjester.

Begge modeller har 3 soverom, så kan du selv velge om du ønsker 2 bad. Det ekstra badet vil komme ved kjøkken/spisestue i andre etasje.

Bilen parkerer man tørt i den integrerte garasjen i huskroppen. Entrèen får en flott løsning med sportsbod rett ved siden av. Her blir entrè og sportsbod oppdelt kun med skyvedører, slik at man velger hvor mye som skal stå åpent eller hvor mye man vil skjule. Har man barnevogn og mye uteklær er det genialt å plassere dette bak skyvedørene, og dra for når man ikke vil at det skal synes.

I første etasje finner man et vakkert bad levert med 60x60 fliser i enten grå eller beige på både gulv og vegger. Innenfor entrè/sportsbod har man samlet de tekniske installasjonene som ventilasjonsaggregat, fordelerskap for vann, el-skap, utstyr for vannbåren varme og fjernvarme. Her er det også avsatt plass for vaskemaskin og tørketrommel, slik at man ikke trenger å ha dette synlig på bad.

Hovedsoverommet blir stort på hele 12 kvm, her man også utgang til hagen. Perfekt for rekreasjon. Videre finner man soverom nummer to, her er det plass til både seng, skap og skrivepult.

Opp trappen til andre etasje kommer man til stuen, her kan man nyte sene kvelder med underholdning både fra tv eller gjester. Her finner man også det tredje soverommet. Løken freser fra kjøkkenet og lukten av mat fører oss inn til en stor spisestue som fører oss videre til kjøkkenet.

Rett ut fra kjøkkenet får man en balkong av god størrelse med plass for spisebord og grill. I tillegg får man tilgjengelig en hage på baksiden av boligen med plen. 

Det etableres en egen lekeplass innerst på tomten. Det blir parkering i garasje, samt gjesteparkering foran inngangspartiet for hver bolig.

Det nye feltet Sørumsvingen i Sørumsand får også flere flotte grønne arealer som eies og driftes av Fossumsvingen Huseierforening.

Fakta: 

Standard:
BRA bolig: 123 m2 / P-ROM: 99 m2 / Soverom: 3 / Bad: 1 / Sportsbod: 1/ Vaskerom, tekniskrom: 1

Tilvalg:
BRA bolig: 123 m2 / P-ROM: 99 m2 / Soverom: 3 / Bad: 2 / Sportsbod: 1/ Vaskerom, tekniskrom: 1

Boligene

Boligene leveres med en gjennomgående høy standard med bl.a. følgende innhold.

 • Vannbåren varme i alle gulv
 • Tilknyttet fjernvarmeanlegg
 • Sigdal kjøkken med tre standard farger
 • Flislagt bad med 60x60 fliser
 • Gipset himling og vegger
 • Klikk-vinyl på gulv med flere fargevalg
 • Romslig balkong og egen hage
 • Parkering i egen garasje
 • Asfaltert gårdsplass
 • Flott hvitmalt trapp med trinn i hvilasert, laminert eik

Tilvalg

Det er lagt opp til en god og tidsriktig standard i boligene. Ønsker du allikevel noe annet enn standard leveranse, vil du ha mulighet til å gjøre tilvalg.

Det er åpnet for følgende kundetilvalg:

 • Farger på malte gipsvegger
 • Listefri overgang mellom vegg og tak
 • Kjøkkeninnredning med fronter, moduler, håndtak, benkeplate osv. 
 • Baderomsinnredning
 • Fliser
 • Elektro-leveranse (downlights, ekstra stikkontakter, dimmere etc.) 
 • Sanitærleveranse (blandebatteri/kraner, dusjvegger, dusjsett, toalett, badekar etc.) 
 • Trapp 
 • Gulv 

Opsjonsløsning
Det blir mulighet for en opsjon på planløsning i 2. etasje, hvor det bygges et ekstra bad. Dette er en mulighet som kan velges frem til detaljprosjektering påstartes, og ved kjøp av bolig i prosjektet etter dette tidspunkt vil denne muligheten bortfalle.  Ta kontakt for mer informasjon.

Nær alt

Det nye boligfeltet Fossumsvingen utvikles med ekstra vekt på å skape et moderne bosamfunn med mange attraktive møteplasser for et sosialt og inkluderende nabolag. Her blir det liv både i og mellom husene. Det skapes et frodig nabolag for deg som liker å bo tett på naturen samtidig som du har storbyen kun en halvtime unna.

318_316248055.jpeg

Dersom man jobber i Oslo eller Lillestrøm er det veldig enkelt å pendle til Sørumsand. Det tar ca. 10-15minutter å gå bort til togstasjonen. Ønsker man ikke å spasere bort til toget, så kan man ta bussen ved den nye bussholdeplassen i Fossumsvingen, og bussen tar deg til togstasjonen på kun 3 minutter. Toget fra Sørumsand til Oslo S bruker ca. 26 minutter, og til Lillestrøm er det kun ca. 15 minutter med tog.

Med bil bruker man ca. 23 minutter til Lillestrøm, og ca. 40 minutter til Oslo S. Strømmen storsenter som er et av Norges største kjøpesenter ligger kun 22 minutter unna med bil.

Flyr man mye i jobb tar det kun ca. en halvtime å kjøre til Gardermoen.

Vil du ha mer informasjon om Fossumsvingen?

Snakk gjerne med meg.

Anette Brennvik
976 86 827
Send e-post

Moderne og nye rekkehus

Våre moderne rekkehus er perfekt for deg som ønsker et enklere liv. Alt er helt nytt, ingen oppussing og god plass til det meste.

Kisatunet_eldre.jpeg

Sørumsand er et satsingsområde i vekst, og det er ikke vanskelig å forstå at mange vil finne sin bolykke akkurat her – så tett på storbyen Oslo, men samtidig så landlig og fritt med turstier og langrennsløyper i kort avstand fra hjemmet.

Se film fra området her:

Ny i boligmarkedet? Eller ønsker du å nedskalere fra et eldre hus? Vi har boligen for deg. Kontakt oss i dag for mer informasjon!

Store fordeler med å kjøpe nytt hus

Spar penger hver måned ved å bo i et nytt hus vs. i en eldre bolig. Her kan du lese om hvorfor det er slik.

Bygde stort hus – bruker mindre strøm

Da Marie og Thor bodde i en eldre bolig på 150 kvm, brukte de 30.000 kWt i året. Det er hele 10.000 kWt mer enn det de bruker i dag, i sitt nye, store hus fra BoligPartner.