Boligpartner

Nye og moderne rekkehus til salgs på Sørumsand

Ved å kjøpe helt nytt rekkehus på Sørumsand kan du nyte godt av de mange fordelene ved å bo i ny bolig. 3 enheter er solgt og vi starer byggingen på nyåret. Pris fra: 5 490 000,- + omk.

Livet på Sørumsand

Bor du på Sørumsand lever du det perfekte liv mellom by og land. Flott natur rett i nærheten gir frisk luft, krefter og rekreasjon. Skiene plukkes frem og du suser av gårde når snøen har lagt seg. Om sommeren henter du frem sykkelen, eller så tar du deg en rolig tur i marka.

Barna leker trygt mellom husene, mens du koser deg med en bok på terrassen. Barnehager og skoler finner man også i nærheten! Med bare 30 minutter til Oslo med tog, kan du enkelt veksle mellom idylliske løpeturer langs Glomma eller en svipptur til konsert eller teater i Oslo.

Vil du ha mer informasjon om Fossumsvingen?

Snakk gjerne med meg.

Anette Brennvik
976 86 827
Send e-post

Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

10 grunner til å kjøpe ny bolig

Rekkehus

Vi tilbyr arealeffektive rekkehus med stor plass til familie eller overnattingsgjester.

Begge modeller har 3 soverom, så kan du selv velge om du ønsker 2 bad. Det ekstra badet vil komme ved kjøkken/spisestue i andre etasje.

Bilen parkerer man tørt i den integrerte garasjen i huskroppen. Entrèen får en flott løsning med sportsbod rett ved siden av. Her blir entrè og sportsbod oppdelt kun med skyvedører, slik at man velger hvor mye som skal stå åpent eller hvor mye man vil skjule. Har man barnevogn og mye uteklær er det genialt å plassere dette bak skyvedørene, og dra for når man ikke vil at det skal synes.

I første etasje finner man et vakkert bad levert med 60x60 fliser i enten grå eller beige på både gulv og vegger. Innenfor entrè/sportsbod har man samlet de tekniske installasjonene som ventilasjonsaggregat, fordelerskap for vann, el-skap, utstyr for vannbåren varme og fjernvarme. Her er det også avsatt plass for vaskemaskin og tørketrommel, slik at man ikke trenger å ha dette synlig på bad.

Hovedsoverommet blir stort på hele 12 kvm, her man også utgang til hagen. Perfekt for rekreasjon. Videre finner man soverom nummer to, her er det plass til både seng, skap og skrivepult.

Opp trappen til andre etasje kommer man til stuen, her kan man nyte sene kvelder med underholdning både fra tv eller gjester. Her finner man også det tredje soverommet. Løken freser fra kjøkkenet og lukten av mat fører oss inn til en stor spisestue som fører oss videre til kjøkkenet.

Rett ut fra kjøkkenet får man en balkong av god størrelse med plass for spisebord og grill. I tillegg får man tilgjengelig en hage på baksiden av boligen med plen. 

Det etableres en egen lekeplass innerst på tomten. Det blir parkering i garasje, samt gjesteparkering foran inngangspartiet for hver bolig.

Det nye feltet Sørumsvingen i Sørumsand får også flere flotte grønne arealer som eies og driftes av Fossumsvingen Huseierforening.

Fakta: 

Standard:
BRA bolig: 123 m2 / P-ROM: 99 m2 / Soverom: 3 / Bad: 1 / Sportsbod: 1/ Vaskerom, tekniskrom: 1

Tilvalg:
BRA bolig: 123 m2 / P-ROM: 99 m2 / Soverom: 3 / Bad: 2 / Sportsbod: 1/ Vaskerom, tekniskrom: 1

Vil du ha mer informasjon om Fossumsvingen?

Snakk gjerne med meg.

Anette Brennvik
976 86 827
Send e-post

Moderne og nye rekkehus

Våre moderne rekkehus er perfekt for deg som ønsker et enklere liv. Alt er helt nytt, ingen oppussing og god plass til det meste.

Kisatunet_eldre.jpeg

Sørumsand er et satsingsområde i vekst, og det er ikke vanskelig å forstå at mange vil finne sin bolykke akkurat her – så tett på storbyen Oslo, men samtidig så landlig og fritt med turstier og langrennsløyper i kort avstand fra hjemmet.

Se film fra området her:

Ny i boligmarkedet? Eller ønsker du å nedskalere fra et eldre hus? Vi har boligen for deg. Kontakt oss i dag for mer informasjon!

Store fordeler med å kjøpe nytt hus

Spar penger hver måned ved å bo i et nytt hus vs. i en eldre bolig. Her kan du lese om hvorfor det er slik.

Bygde stort hus – bruker mindre strøm

Da Marie og Thor bodde i en eldre bolig på 150 kvm, brukte de 30.000 kWt i året. Det er hele 10.000 kWt mer enn det de bruker i dag, i sitt nye, store hus fra BoligPartner.