Boligpartner

Ga hverandre sitt JA på byggeplassen til sitt nye hjem

Samtidig som deres herskapelige boligdrøm reiser seg på drømmetomten, kunne June Olstad og Trond Grinden gi hverandre sitt JA – midt ute på byggeplassen.

Under en hvit hageportal pyntet med sommerblomster og slør ga June Olstad og Trond Grinden sitt ja lørdag 8. august 2020. Med kun den lille familien tilstede ble det en helt magisk bryllupsdag – ute på tomten hvor byggingen av familiens herskapelige drømmehus er i full gang.

Personlig og nært

-Dette ble veldig personlig for oss, forteller June. I mange år har de drømt om å kunne bygge nytt hus her i Lunden hvor hun tilbrakte så mye av barndommen sin. Etter lang og tidkrevende prosess, fikk de endelig alle tillatelser på plass og boligdrømmen kunne realiseres. Her på byggetomten, omringet av ruller med isolasjon, byggematerialer og stillas, fant paret den flotte rammen for dagen som de ønsket seg.  

-Koronapandemien gjør at vi må tenke annerledes, også for bryllupet vårt. Derfor bestemte vi oss for å gifte oss akkurat her på tomten som betyr så mye for oss. Det var kun vår lille familie på fem som viste om dette, så seremonien ble veldig nær og spesiell for oss, forteller June.

En stor bryllupsfeiring skal det også bli. Seinere. Når det igjen er helt trygt å være sammen mange mennesker på en gang.

Bryllup tomt 1.jpg

Hele familien samlet under hageportalen. Trond og June med barna Lovisia, Leona og Ludvig.

June sammen med døtrene Lovisia (12) og Leona (14).

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Se bilder av det flotte, herskapelige huset som reiser seg opp på tomten.

Herskapelig gårdshus

Nå gleder de seg veldig til dagen deres nye herskapelige hus står ferdig. Familien har hatt god tid til å planlegge boligdrømmen og med god hjelp fra BoligPartner sitt kontor på Romerike er skisser og drømmer blitt forvandlet til ferdig hustegninger. Resultatet er et stort herskapelig hus med søyler og sitronvinduer.

-Vi var ute på flere visninger i ulike husmodeller fra BoligPartner. Så vårt hus er blitt en god blanding av husmodellene Raumarheim og Ladegaard. Med flere spesialløsninger som passer for akkurat vår familie, forteller June som blant annet gleder seg til å få en egen finstue og ekstra kjøkkeninngang.

Byggingen ute på gårdstomten er godt i gang. Nylig ble alle vinduene satt inn.

Familiens nye hus fotografert fra Storsjøen.

-Vi kan faktisk kikke over Storsjøen og se toppen av taket på nyhuset fra hjemmet der vi bor nå. Det er utrolig spennende å se at huset vokser frem mer og mer for hver dag som går. Nå håper vi å kunne flytte inn før påske neste år, forteller June som samtidig takker BoligPartner sitt salgskontor for utrolig god hjelp underveis i boligprosjektet. 

-De har vært så behjelpelige. Vi har hatt mange ønsker og det har vært mye frem og tilbake under planleggingen. Men resultatet blir bedre enn det jeg klarte å forestille meg på forhånd, slår hun fast.

Bryllup tomt 2.jpg

Leona (14) og Lovisia (12) står foran inngangsdøren til nyhuset som de gleder seg veldig til å flytte til. Foto: Ann-Helén Moen Nannestad.

IMG_2535.jpeg

Ludvig (7) iført flotte, hvite klær til bryllupet. Her står han i portalen med det flotte, herskapelige huset i bakgrunnen. Foto: Ann-Helén Moen Nannestad.

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Velkommen inn i vår herskapelige verden

Drømmer du også om å bygge nytt, herskapelig hus? La deg inspirere her.

Finn din boligdrøm