Boligpartner

Eksperthjelp sikrer deg best mulig finansiering

Tjenestetorget-1.jpg

BoligPartner ønsker å sikre at alle våre kunder får en best mulig finansiering med bransjens beste lånebetingelser når de skal bygge nytt. Derfor samarbeider vi med økonomiekspertene i Tjenestetorget Finans.

Tjenestetorget Finans er et låneformidlingsselskap som hjelper kunder med å virkeliggjøre bolig- eller hyttedrømmen. Dette gjør de ved å finne gode finansieringsløsninger med best mulig vilkår.

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 01. desember 2023
Lesetid: ~5 min
budsjett.jpg

Et gratis tilbud

Å få gode råd og hjelp fra økonomieksperter i Tjenestetorget Finans, er gratis og helt uforpliktende. BoligPartner har avtale med faste rådgivere her. De er opptatt av å forenkle låneprosessen med smarte digitale løsninger, ha rask responstid samt se hele det økonomiske bildet til kundene våre. Deres hjelp gir deg en god oversikt, bedre innsikt og kontroll på privatøkonomien. Dermed sparer du både tid og penger.

Her er link til BoligPartner sitt eget søknadsskjema hos Tjenestetorget Finans

Tom Dahl er forhandlerdirektør i BoligPartner. Han håper at mange kunder ønsker å benytte seg av dette tilbudet.

– Rådgiverne i Tjenestetorget Finans er dyktige. De ser alltid på totalbildet når en kunde skal investere i nybygg. Så selv om lånesummen er høyere når du bygger nytt, er det mer kostbart per år å bo i et eldre hus enn i et nytt hus. Dette er fordi at i et eldre hus har du løpende vedlikeholdskostnader samt et høyere strømforbruk til oppvarming. Via Tjenestetorget Finans får kundene våre raskt svar på lånesøknaden sin. I tillegg er de sikret de beste finansieringsvilkår, sier Dahl som legger til at det er månedsøkonomien som er viktig for oss.

– Kort sagt så er det hva vi sitter igjen med etter at lønn er kommet inn og alle faste kostnader er betalt, som gir oss handlingsrom i hverdagen. Det å finansiere en bolig, hytte eller leilighet henger sammen med flere sider av kundens økonomi, og ikke kjøpesummen av boligen alene. Det unike ved Tjenestetorget Finans, er at de gjør denne grundige kartlegging og vurdering av alle sider ved kundens økonomi for å kunne tilby riktig finansieringsløsning, mener Dahl.

radgiver.jpg

Unikt samarbeid

Så vidt vi vet er det kun hus- og hytteleverandøren BoligPartner som kan tilby kundene sine muligheten til å søke boliglån, byggelån og mellomfinansiering via en låneagent.

Her er link til BoligPartner sitt eget søknadsskjema hos Tjenestetorget Finans

Slik fungerer det

Tjenestetorget Finans har et samarbeid med mange banker. Slik at når du fyller ut deres brukervennlige søknadsskjema, starter økonomiekspertene sine analyser og kartlegging. Målet er å sikre en effektiv prosess med et tilbud fra den banken som kan tilby deg det mest gunstige lånet. Tilbudet er selvfølgelig helt uforpliktende for deg.

– Våre rådgivere har bred bransjekunnskap. Vi gjør alltid en grundig kartlegging og vurdering av alle sider ved kundens økonomi. På den måten kan vi gi økonomiske råd og finne låneløsninger slik at kunden tar smarte valg, forsikrer Magnus Nebo som er daglig leder i Tjenestetorget Finans.

Økonomisk trygghet

Riktige, økonomiske valg og raske avklaringer er svært viktig for alle våre kunder. Når du bygger med BoligPartner, skal du alltid være sikker på hva totalsummen for byggeprosjektet blir. Derfor gir vi deg en detaljert totaloversikt hvor alle utgiftsposter i hele byggeprosjektet er inkludert. Dette viktige dokumentet kaller vi din økonomiske plan. Denne økonomiske planen blir naturlig en viktig del av lånesøknadsprosessen til Tjenestetorget Finans.

Les mer om økonomisk plan her.

Har jeg råd til å kjøpe nytt hus?

Klikk på knappen og fyll ut skjemaet under. Så kan vi gi deg mer informasjon om priser, byggekostnader og ledige tomter.

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.