Boligpartner
Kveldsillustrasjon som viser den åpne kjøkken- og stueløsnigen i husmodellen Berga. Her er det store vinduer og døren til uteplassen står åpen.

150 kvadratmeter hus som rommer alt du trenger

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 20. mars 2024
Lesetid: ~8 min

Hvor stor plass ønsker du deg i ditt nye hus? I BoligPartner har vi mange spennende husmodeller på cirka 150 kvadratmeter som inneholder akkurat de rommene som mange av våre kunder etterspør.

Ønsker du deg et nytt hus med tre-fire soverom, to bad, to stuer og godt med bodplass? Ta en kikk på våre 150 kvadratmeter hus, som finnes i ulike stilarter. 

150 kvadratmeter hus i ulike stilarter

Familiens 150 kvadratmeter hus

Ta en kikk på denne flotte filmen av husmodellen Bjørkli. Her har familien bygget huset på en flott tomt ved Hvaler, og benytter i dag dette som et flott fritidssted.

Tidligere sto det et gammelt hus fra 1700-tallet her på tomten, som familien fikk tillatelse til å rive for så å erstatte huset med et nybygg. Det angrer de ikke på i dag.

Les gjerne reportasjen og se alle de flotte bildene.

Klikk her

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Hvilket tak ønsker du på huset?

Ta en kikk på Adria , en flott moderne bolig som er litt større enn et 150 kvadratmeter hus. Dette hjemmet oser av lekker, moderne eleganse. Her er det blant annet fire soverom, to bad og stuer. Adria har en slank bygningskropp som gjør at boligen passer perfekt inn på smale tomter. Huset har flere uteplasser, som gjør at du enkelt kan flytte livet utendørs akkurat når du selv ønsker.

Vår arkitekt har tegnet tre ulike taktyper på dette cirka 150 kvadratmeter store huset. Hvilket tak liker du best? Velg mellom flatt tak, pulttak eller saltak.

Adria, 150 kvadratmeter hus, med tre ulike tak. Adria, 150 kvadratmeter hus, med tre ulike tak.
Illustrasjon av Assisi - et hus i moderne stil som passer på skrå tomter
Husmodellen Berga på skrå tomt vises her frem i høstdrakt. Det er høstsol og hyggelig lek i hagen.

150 kvadratmeter hus til skrå tomter

Er tomten du ønsker å bygge på skrå? I BoligPartner har vi flere husmodeller på cirka 150 kvadratmeter som er tilpasset et skrått terreng. Ta gjerne en kikk på husene Assisi (143 kvm) og Berga (145 kvm)

I tillegg er det fint å vite at vi alltid kan skreddersy våre husmodeller slik at de passer både dine ønsker og behov i forhold til størrelse og rom samt til tomten du skal bygge på.

Så hvis du liker et av våre hus på 150 kvadratmeter som er tegnet til en flat tomt, kan vi gjerne endre på huset slik at det kan bygges selv om tomten er skrå.

Troia, hus på 150 kvadratmeter, her vist med utleie i sokkelen

150 kvadratmeter hus med utleie

Er du på jakt etter et 150 kvadratmeter hus som har utleiedel? Da vil vi gjerne vise frem vårt moderne hus Troia . I vår huskatalog presenteres dette huset på en flat tomt, men vi har også tegnet en løsning som passer for deg som ønsker å bygge huset på en skrå tomt med utleie i sokkelen.

Ta en kikk på denne illustrasjonen, hvor utleiedelen i sokkeletasjen er på hele 73 kvadratmeter. Planløsningen i husets 1. og 2. etasje er helt lik standardmodellen, så det er kun den ekstra underetasjen med leilighet som utgjør forskjellen. 

Kongsheim med svart eller rødt tak?

Kongsheim er et klassisk hus fra vår Nostalgi-serie. Boligen er nesten et 150 kvadratmeter hus, som gjør at det er akkurat passe stort for mange av våre huskunder.

Populære Kongsheim har vært en stabil bestselger i hele BoligPartners historie. Det er nok tidløsheten, de karakteristiske signaturelementene og den gode planløsningen som gjør Kongsheim så attraktiv.

Her viser vi deg hvordan huset ser ut med svart tak og med rødt tak. Hvilken farge liker du best?

Kongsheim, 150 kvadratmeter hus, med ulike farge på taket Kongsheim, 150 kvadratmeter hus, med ulike farge på taket

Har jeg råd til å kjøpe nytt hus?

Klikk på knappen og fyll ut skjemaet under. Så kan vi gi deg mer informasjon om priser, byggekostnader og ledige tomter.

Herregaard er et herskapelig hus på en etasje, her illustrert på en stor tomt med en gruslagt sti inn mot huset og fontene i hagen.

Se alle våre hus

Ta en kikk på vår samleside og få masse mer inspirasjon og informasjon om våre hus.

Klikk her