Forrige objekt Neste objekt

Visning av Hestknappen hyttefelt, Kvitfjell Øst,Fåvang

Hestknappen, 2634 Fåvang

Visning

08.10.2022 Kl : 11:00 - 14:00

Hestknappen, 2634 Fåvang

Hestknappen i Kvitfjell Øst ligger ca. 920 moh og byr på mage fritidsaktiviteter både sommer og vinter. Hestknappen er et unikt område med variert fjellterreng i et åpent, snørikt område.

Med hytte i Kvitfjell har du over 600 km med langrennsløyper. Om vinteren har du skiløyper i umiddelbar nærhet fra hytta med ski in/out – da Kvitfjell alpinbakker ligger i umiddelbar nærhet. Kvitfjell har felles løypenett med Skeikampen og Gålå.

Alpinbakkene har nydelige familieløyper i alle typer former. Variasjonen av løyper vil gi deg forskjellige vanskelighetsgrader i et moderne anlegg med 34 km perfekte alpinløyper, to terrengparker og to barneområder i 854 høydemeter.

Om sommeren tilbys variert sykkel og turterreng innover Kvitfjell og områdene rundt med flott natur og gode fiskemuligheter ved idylliske fiskevann. Stisykling fra grusveier til stier for de mer erfarne kan du blant annet nyte utsikten og naturen over Rondane og Gudbrandsdalslågen. Opplev Peer Gynt Rike i det varierende høyfjellsterrenget som går i 900 – 1.500 meters høyde. Per Gynt Stien kan gås fra flere retninger som på vestsiden av Gudbrandsgard hotell.

Velkommen til visning av dette spennende tomteområdet. Her kan du få se på ledige hyttetomter og snakke med vår hyttekonsulent fra BoligPartner Lillehammer. Få gode svar på dine spørsmål om alt fra hyttepriser, ledige tomter og byggeprosess. 

Vi håper du har lyst til å komme for å se mer av dette flotte tomteområdet. Velkommen skal du være. 

Slik finner du frem til tomteområdet

Her kan du se på kartet hvor tomteområdet ligger
Loading map...

Se bilder av tomteområdet

Meld deg gjerne på visning

Hvis du ønsker, kan du melde deg på visningen ved å fylle ut dette skjemaet
Jeg kommer på visning
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se alle våre visninger her

Her har du full oversikt over alle BoligPartner sine hyttevisninger 8. oktober 2022.