Lørdag 13. oktober fra 12 til 16 inviterer vi deg til en unik hyttevisning. For at du skal få oppleve flest mulig hytter i løpet av én visningsdag har vi for første gang samlet alle våre visningshytter i ett geografisk område. Hyttene fordeler seg på destinasjonene Sjusjøen, Nordseter, Hafjell og Skeikampen - scroll ned for å finne de hyttene du har mest lyst til å besøke. I Sjusjølia blir det gratis servering, overraskelser og spennende aktiviteter for små og store. Hjertelig velkommen!

Se alle de 25 visningshyttene her


Område

Model

Sjusjøen: Birkenhytter, servering, aktiviteter

I Sjusjølia i Gutubakken på Sjusjøen kan du 13. oktober fra 12 til 16 for første gang oppleve alle våre hyttemodeller i Birken-serien. Her blir det også lavvo med servering av gratis pizza, kaffe og aktiviteter for barna. I tillegg kan du få ski- og smøretips av langrennsstjerna Sjur Røthe. BoligPartners sjefsarkitekt og byggeledere står også klare for å svare på dine spørsmål.
Se de 13 Birkenhyttene i Sjusjølia
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Hafjell: 3 Storstuggu-hytter

Drømmer du om å bygge vår største hytte Storstuggu? Lørdag 13. oktober mellom 12 og 16 får du en unik mulighet til å besøke 3 flotte Storstuggu-hytter som ligger rett i nærheten av hverandre på Hafjell. Storstuggu er en storslagen drømmehytte på 148 kvadratmeter med fem soverom og inntil ti sengeplasser. Velkommen!
Se de 3 Storstuggu-hyttene i Hafjell
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Nordseter: 5 Karakter-hytter

Lørdag 13. oktober mellom 12 og 16 kan du oppleve 5 av de populære Karakter-hyttene våre i Birkebeinerbakken/Nordseter-området. Dette er hytter med saltak, der en spennende miks av tre, stein og store vinduer moderniserer det klassiske uttrykket. Serien har hytter i alle størrelser - velkommen til visning!
Se de 5 Karakter-hyttene i Birkebeinerbakken/Nordseter-området.
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Skeikampen: 4 flotte hytter

På Skeikampen får du mulighet til å se 3 klassiske hytter fra Karakter-serien vår, samt én moderne og prisgunstig Birken-hytte med et helt annet uttrykk. Velkommen innom visningshyttene 13. oktober mellom 12 og 16 for å få masse inspirasjon, ideer og en uforpliktende hytteprat med våre konsulenter.
Se de 4 flotte hyttene på Skeikampen.

25 hytter på 4 timer

Sett av 13. oktober nå, og bli med på en spennende hyttevisning der du kan oppleve 25 hytter i løpet av timene mellom 12 og 16. Her ser du hvor mange hytter vi viser frem på Sjusjøen, Nordseter, Hafjell og Skeikampen. Velkommen!
Jeg ønsker en uforpliktende hytteprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker