Berga - Illustrasjon tomt og terreng kan avvike
Molvikveien 26, 1550 HØLEN

Hølen - Prosjektert enebolig på byggeklar selveiertomt - 3 sov, 2 bad, 2 stuer.

Pris

kr 5 400 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    176 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Ca 1 år etter oppstart byggearbeider
Fremdrift
Etter nærmere avtale. Det vil bli søkt om igangsettingstillatelse fra kommunen etter kontraktsinngåelse
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Molvikveien 26
1550 HØLEN

Loading map...

Kort om eiendommen

Inngår du kontrakt om tomt og bolig innen 30. september får du med et verdikort på kr. 100 000,- til oppgradering av kjøkken i tillegg til standardleveransen som følger boligen.

Delvis opparbeidet selveiertomt beliggende i et nyere boligfelt. Barnevennlig med gangavstand til barnehage, barneskole og Hølen torg. Buss avganger fra Hølen torg til Vestby.

Tomten kan ihht reguleringsbestemmelsene bebygges med inntil 25% BYA utnytting. BYA = Det arealet bygning, sportsbod og garasje/p-plass opptar i samlet fotavtrykk pr tomt. Boligen kan ha inntil 2 etg.

Tomteareal 746m2
Maks utnytting 187m2 BYA. Eksempel fordeling av utnytting kan være bolig på 145m2 i fotavtrykk i tillegg til garasje m/sportsbod 42m2.

Bebygges med sokkeletasje eller med plate på mark. Gode solforhold. Tilgrensende friarealer mot vest. Byggeklausul med BoligPartner avd Ski.

Det er innhentet estimat på gravearbeider for utgraving av byggegrube og etablering av pumpekum pr tomt. Ta kontakt med BoligPartner for mer informasjon.

Om boligen

På tomten har vi foreslått, Berga – det moderne folkehuset! Dette er en god bolig som passer inn på skrå tomter. Her er det moderne, lyst og luftig med store vinduer i begge stuene og smarte løsninger. Huset er tilgjengelig og inneholder alle nødvendige rom i 1. etasjen. Huset har totalt tre (fire) soverom, et av dem med tilknytning til et walk-in closet, to bad, tv-stue, stor åpen kjøkken/stue løsning hvor hele familien kan samles. Utgang fra kjøkken til balkong med overbygget uteplass. Stuedelen er luftig og med ekstra høyde under taket og høye vinduer. Boligen har gode lagringsmuligheter. Det er også egen inngang i uetg, denne samt bod, kan eventuelt slås sammen å bli et fjerde soverom.

Innhold

1. etasje: Entrè, Bad, Sov 1 m/WIC, Kjøkken og Stue med utgang til delvis overbygget balkong.

Uetg: TVstue, Bad/Vask, Bod, Teknisk, Sov 2, Sov 3 m, Gang/Trapp. Alternativt kan del av inngang og bod slås sammen til Sov 4.

Standard

Boligen leveres iht. standard leveransebeskrivelse fra BoligPartner datert 15.07.2019.

Innvendige overflater:
Alle himlinger leveres med Huntonitt Classiqe 60x120, fabrikkmalt farge S0502Y.
Vegger i tørre rom leveres med panelplater Huntonitt skygge, fabrikkmalt farge S0502Y.
På gulv i alle tørre rom leveres 3-stavs parkett fra Haro, type Oak Light White, permaDur.
Entre leveres med fliselagt gulv.

Våtrom:
Bad/vaskerom og Bad leveres ferdig med membran på gulv og fliser med fall mot sluk. Vegger med membran og ferdig fliselagt.

Teknisk bod leveres ferdig med membran på gulv og fliser med fall mot sluk og våtromsplater på vegg.

Alle fliser er 20x20 cm til en verdi av kr. 250,- pr m2.

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltredører fra Kloppen Trevare, type Visjon .

Alle taklister, gulvlister, dørlister, karmer/utforinger leveres fabrikkmalt hvit S0502-Y. Det vil være synlig spikerhull i listverk.

Trapp leveres i hvit utførelse med eiketrinn.

Innredninger bad/kjøkken :
Valgfri kjøkkeninnredning fra Norema eller Sigdal til en verdi av inntil kr. 65 000,- ink montering. Hvitevarer medfølger ikke.
Baderomsinnredninger fra Foss Bad. Størrelse på innredning som vist på plantegning, inkl blandebatteri. Dusjvegger 90x90 rett. Dusjbatteri og badebatteri m/garnityr leveres ferdig montert. Vegghengte toaletter på bad, med innebygget sisterne.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres iht. den gjeldende standarden NEK 400 og plassering fastsettes sammen med elektriker.

Belysning:
Det leveres el.punkter for taklamper i alle rom. Utelamper leveres ved inngangsdør og terrasse dør. Ved ønske om downlights eller fasadebelysning kan dette tilleggkjøpes via elektriker.

Oppvarming:
Stålpipe med vedovn, type Terma-Tech TT20 fra Varmefag.
Elektriske varmekabler i Entre, Bad/Vask, Bad, Teknisk.

Ventilasjon/Sentralstøvsuger:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Sentralstøvsuger med komplett slangepakke, 1 stk uttak pr etasje

Utvendig fasade:
Leveres med liggende kledning, hvit grunnet. Panelender, baksider, samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Maling av kledningen besørges av kjøper etter overtakelse. Ønskes det fabrikkmalt 1 strøk på utvendig kledning (Ultimalt) kan dette ordnes mot et tillegg i pris. Trykkimpregnerte søyler og synlige dragere leveres ubehandlet.

Balkong leveres med impregnerte terrassebord, og pulverlakkert stålrekkverk.

Følgende grunnarbeider er også inkludert:
Ringmur m/radonsikring, støp av plate på mark, sokkeletg under terreng leveres med sprøytemur utvendig. Utvendige søylefundamenter. Bunnledning og vannmåler. Utvendig jordingsanlegg og utvendig el.målerskap iht NEK 399. Det leveres trekkerør til opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Følgende grave og utomhusarbeider er ikke inkludert:
Graving og opparbeidelse av byggegrop, geoteknisk undersøkelse av grunn, kabelgrøfter, utvendige stikkledninger, pumpekum. Det foreligger tilbud fra maskinentreprenør på dette, som kan fås ved henvendelse.
Annet utomhus som plen, beplantning, asfalt/belegningstein, biloppstillingsplass, støttemurer o.l på terreng. Byggestrøm. Avfallscontainer.

Følgende avgifter kommer i tillegg til kjøpesummen:
Offentlige gebyrer og avgifter som, byggesaksgebyrer, byggelånsrenter, tilknytningsavgifter V/A og strøm, tilknytningsavgifter til telefon/bredbånd/TV.

Beliggenhet

Tomt beliggende i et nyere boligfelt. Barnevennlig med gangavstand til barnehage, barneskole og Hølen torg. Hølen har historie som ladested med sjøfart via forbindelsen Son og Såna. Deler av den bevaringsverdige trehusbebyggelsen ser man også i Hølen sentrum i dag. Stedet var et ettertraktet skatteparadis og Norges minste by fram til 1943. På Hølen torg finnes matbutikk, cafe og bussforbindelse til Vestby. Idrettsplass, skatepark, klubbhus, kyststi og bademuligheter i nærområdet. Det er ca. 30 min gange til Son langs Såna eller 15 min med sykkel. Hølen ligger ca 45 km syd for Oslo. Tilknytning til Oslo via offentlig transport med tog fra enten Vestby eller Sonsveien stasjon.

Beskrivelse (type bolig)

Tomten er inkludert i annonsert pris og kjøpes direkte av BoligPartner A/S for kr 1.600.000,- I tillegg kommer dokumentavgift for tomt (ikke boligen) og tinglysning-/ panteomkostninger. Oppgjøret for tomten forfaller ved kontraktsignering. Oppgjøret formidles av Oppgjørs Partner AS.

Husleveransen utgjør kr. 3.800.000,- Ingen innskudd ved kontraktsinngåelse på husleveranse, vederlaget faktureres med 6 delfakturaer i henhold til fremdrift og tilført verdi. Det avgiftsberegnes ikke dokumentavgift på nye boliger.

5 års reklamasjonstid på boligen iht Bustadoppføringslova.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Boligen leveres iht. nyeste TEK 17

Parkering

Parkering på egen eiendom. Krav om 2 stk p-plasser à 18 m2 i gjeldende reguleringsplan oppfylles. Ihht tomtens utnyttingsgrad kan garasje inntil på 50m2 bygges.

Adkomst

Kommunal vei.

Diverse

Eksempel på andre boliger som kan passe på tomten, se alle våre hustyper på BoligPartners hjemmeside: www.boligpartner.no
Boligene kan tegnes om og tilpasses den enkelte tomt og kjøpers behov.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

BYGGEKLAUSUL
Kjøper er innforstått med at det tinglyses en byggeklausul på tomten, med plikt til oppføring av bolig fra BoligPartner avd Ski.
BoligPartner er også ansvarlig søker og besørger byggesøknad til kommunen.
Bygging på tomt må komme i gang senest innen 2 år etter inngått avtale.

Regulering

Reguleringsbestemmelser for Hølen datert 02.02.04

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.