Bjørkli (Katalogillustrasjon)
Molvikveien 22, 1550 HØLEN

Prosjektert enebolig på selveiertomt - 4 sov, 2 bad, loftstue og utvendig sportsbod.

Pris

kr 5 250 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    155 m2
  • Soverom
    2
Ferdigstillelse
Ca 1 år fra oppstart byggearbeider
Fremdrift
Etter nærmere avtale. Det vil bli søkt om igangsettingstillatelse fra kommunen etter kontraktsinngåelse
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Eksterne lenker:

Molvikveien 22
1550 HØLEN

Loading map...

Kort om eiendommen

Ved kontraktsinngåelse på tomt og hus før 20.06.20 får du med vannbåren varmeanlegg uten tillegg i pris.

Delvis opparbeidet selveiertomt beliggende i et nyere boligfelt. Barnevennlig med gangavstand til barnehage, barneskole og Hølen torg. Buss avganger fra Hølen torg til Vestby.

Tomten kan ihht reguleringsbestemmelsene bebygges med inntil 25% BYA utnytting.
BYA = Det arealet bygning, sportsbod og garasje/p-plass opptar i samlet fotavtrykk pr tomt. Boligen kan ha inntil 2 etg.

Tomteareal 756m2
Maks utnytting 189m2 BYA. Eksempel fordeling av utnytting kan være bolig på 147m2 i fotavtrykk i tillegg til og garasje m/sportsbod 42m2.
Annonsert bolig er på 102m2 BYA.

Kan bebygges enten med sokkeletasje eller med plate på mark. Gode solforhold. Tilgrensende friarealer mot vest. Byggeklausul med BoligPartner avd Ski.

Det er innhentet estimat på gravearbeider for utgraving av byggegrube og etablering av pumpekum pr tomt. Ta kontakt med BoligPartner for mer informasjon.

Om boligen

På tomten har vi foreslått følgende bolig: Bjørkli fra BoligPartner.
Se flere hus som kan passe til tomten, på boligpartner.no

Bjørkli er et hus med svært arealeffektive planløsninger. Bruksarealet på 155 kvadratmeter rommer fire romslige soverom. Huset har bad i begge etasjer og loftsplanet har en koselig tvstue. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord, og stua har plass til peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse.

Velkommen til en trygg tomtevisning!
I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Innhold

1. etasje: Entrè, bad/vask, 1 soverom, bod under trapp, utvendig sportsbod, kjøkken og stue med utgang til hage.
2. etasje: 3 soverom, bad, gang og loftstue

Standard

Boligen leveres iht. standard leveransebeskrivelse fra BoligPartner datert 15.07.2019.

Innvendige overflater:
Alle himlinger leveres med Huntonitt Classiqe 60x120, fabrikkmalt farge S0502Y.
Vegger i tørre rom leveres med panelplater Huntonitt skygge, fabrikkmalt farge S0502Y.
På gulv i alle tørre rom leveres 3-stavs parkett fra Haro, type Oak Light White, permaDur.
Entre/hall leveres med fliselagte gulv.

Våtrom:
Bad/vaskerom leveres ferdig med membran på gulv og vegg. Gulv med fall mot sluk.

Alle fliser er 20x20 cm til en verdi av kr. 250,- pr m2.

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltredører fra Kloppen Trevare, type Visjon .

Alle taklister, gulvlister, dørlister, karmer/utforinger leveres fabrikkmalt hvit S0502-Y. Det vil være synlig spikerhull i listverk.

Innredninger bad/kjøkken :
Valgfri kjøkkeninnredning fra Norema eller Sigdal til en verdi av inntil kr. 105 000,- ink montering. Hvitevarer medfølger ikke.
Baderomsinnredninger fra Foss Bad. Størrelse på innredning som vist på plantegning, inkl blandebatteri. Dusjvegger 90x90 rett. Dusjbatteri og badebatteri m/garnityr leveres ferdig montert. Vegghengt toalett på bad, med innebygget sisterne.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres iht. den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektriker.

Belysning:
Det leveres el.punkter for taklamper i alle rom. Ved ønske om downlights eller fasadebelysning kan dette tilleggkjøpes via elektriker. Utelamper leveres ved inngangsdør, terrasse dør og i carport

Oppvarming:
Stålpipe med vedovn, type Terma-Tech TT20 fra Varmefag.
Elektriske varmekabler i Entre og Bad/Vask.

Ventilasjon/Sentralstøvsuger:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Sentralstøvsuger med komplett slangepakke, 1 stk uttak.

Utvendig fasade:
Leveres med liggende kledning, hvit grunnet. Panelender, baksider, samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Maling av kledningen besørges av kjøper etter overtakelse. Ønskes det fabrikkmalt 1 strøk på utvendig kledning (Ultimalt) kan dette ordnes mot et tillegg i pris. Trykkimpregnerte søyler og synlige dragere leveres ubehandlet.

Terrasseplatting ca 12m2:
Leveres med impregnerte terrassebord, uten rekkverk.

Følgende grunnarbeider er også inkludert:
Ringmur m/radonsikring, støp av plate på mark og utvendige søylefundamenter. Støpt ved inngangsparti og i sportsbod. Bunnledning og vannmåler. Utvendig jordingsanlegg og utvendig el.målerskap iht NEK 399. Det leveres trekkerør til opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Følgende grave og utomhusarbeider er ikke inkludert:
Graving og opparbeidelse av byggegrop, geoteknisk undersøkelse av grunn, kabelgrøfter, utvendige stikkledninger, pumpekum og påkobling til vann/avløp og strøm/it/TV/tele. Plen, beplantning, asfalt/belegningsstein, støttemurer o.l på terreng. Opparbeidelse av vei og biloppstillingsplass. Byggestrøm. Avfallscontainer.

Følgende avgifter kommer i tillegg til kjøpesummen:
Offentlige gebyrer og avgifter som, byggesaksgebyrer, byggelånsrenter, tilknytningsavgifter V/A og strøm, tilknytningsavgifter til telefon/bredbånd/TV.

Beliggenhet

Velkommen til idylliske Hølen! Tomten er beliggende i et nyere boligfelt. Barnevennlig med gangavstand til barnehage, barneskole og Hølen torg. Hølen har historie som ladested med sjøfart via forbindelsen Son og Såna. Deler av den bevaringsverdige trehusbebyggelsen ser man også i Hølen sentrum og langs Såna i dag. Stedet var et ettertraktet skatteparadis og Norges minste by fram til 1943.
På Hølen torg finnes matbutikk, cafe og bussforbindelse til Vestby og Moss med avganger hver time. Idrettsplass, skatepark, klubbhus, kyststi og bademuligheter i nærområdet. Det er ca. 30 min gange til Son langs Såna eller 15 min med sykkel. Hølen ligger i Vestby kommune, ca 45 km syd for Oslo og 15 km nord for Moss. For tog pendlere til Oslo via togstasjonen på Vestby eller Sonsveien togstasjon 3,5 km, gang og sykkelsti til Hølen og egen pendlerparkering for bil.

Beskrivelse (type bolig)

Tomten er inkludert i annonsert pris og kjøpes direkte av BoligPartner A/S for kr 1.700.000,- I tillegg kommer dokumentavgift for tomt (ikke boligen) og tinglysning-/ panteomkostninger. Oppgjøret for tomten forfaller ved kontraktsignering. Oppgjøret formidles av Oppgjørs Partner AS.

Husleveransen utgjør kr. 3.550.000,- Ingen innskudd ved kontraktsinngåelse på husleveranse, vederlaget faktureres med 6 delfakturaer i henhold til fremdrift og tilført verdi. Det avgiftsberegnes ikke dokumentavgift på nye boliger.

5 års reklamasjonstid på boligen iht Bustadoppføringslova.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Boligen leveres iht. nyeste TEK 17

Parkering

Parkering på egen eiendom. Krav om 2 stk p-plasser à 18 m2 i gjeldende reguleringsplan oppfylles. Ihht tomtens utnyttingsgrad kan garasje inntil på 50m2 bygges.

Adkomst

Kommunal vei.

Diverse

Eksempel på andre boliger som kan passe på tomten, se alle våre hustyper på BoligPartners hjemmeside: www.boligpartner.no
Boligene kan tegnes om og tilpasses den enkelte tomt og kjøpers behov.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

BYGGEKLAUSUL
Kjøper er innforstått med at det tinglyses en byggeklausul på tomten, med plikt til oppføring av bolig fra BoligPartner avd Ski.
BoligPartner er også ansvarlig søker og besørger byggesøknad til kommunen.
Bygging på tomt må komme i gang senest innen 2 år etter inngått avtale.

Regulering

Reguleringsbestemmelser for Hølen datert 02.02.04

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.