Molvikveien 22
Molvikveien, 1550 HØLEN

Hølen - Byggeklar eneboligtomt 756m2. Gangavstand til barnehage, skole, nærbutikk og buss.

Pris

kr 1 700 000,-

Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Molvikveien
1550 HØLEN

Loading map...

Kort om eiendommen

Trygg tomtevisning:
I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Om tomta

Ved kontraktsinngåelse på tomt og hus før 20.06.20 får du med vannbåren varmeanlegg uten tillegg i pris.

Delvis opparbeidede flate selveiertomter. Tomten er beliggende i et nyere boligfelt. Barnevennlig med gangavstand til barnehage, barneskole, nærbutikk og Hølen torg med bussavganger.

Tomten kan ihht reguleringsbestemmelsene bebygges med inntil 25% BYA utnytting. BYA = Det arealet bygning, sportsbod og garasje/p-plass opptar i samlet fotavtrykk pr tomt. Boligen kan ha inntil 2 etg.

Kan bebygges enten med sokkeletasje eller med plate på mark. Gode solforhold. Tilgrensende friarealer mot nord/vest. Byggeklausul med BoligPartner avd Ski.

Molvikveien 22: kr 1.700.000,-
Areal 756m2
Maks utnytting 189m2 BYA
Eksempel fordeling av utnytting: Bolig 147m2 i fotavtrykk og garasje m/sportsbod på 42m2.

Det er innhentet tilbud på gravearbeider for utgraving av byggegrube og etablering av pumpekum pr tomt. Ta kontakt med BoligPartner for mer informasjon.

Beliggenhet

Tomten er beliggende i et nyere boligfelt. Barnevennlig med gangavstand til barnehage, barneskole og Hølen torg. Hølen har historie som ladested med sjøfart via forbindelsen Son og Såna. Deler av den bevaringsverdige trehusbebyggelsen ser man også i Hølen sentrum i dag. Stedet var et ettertraktet skatteparadis og Norges minste by fram til 1943. På Hølen torg finnes matbutikk, cafe og bussforbindelse til Vestby. Idrettsplass, skatepark, klubbhus, kyststi og bademuligheter i nærområdet. Det er ca. 30 min gange til Son langs Såna eller 15 min med sykkel. Hølen ligger ca 45 km syd for Oslo. Tilknytning til Oslo via offentlig transport med tog fra enten Vestby eller Sonsveien stasjon.

Adkomst

Kommunal vei.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

BYGGEKLAUSUL
Prisen er fast og kjøper er innforstått med at det tinglyses en byggeklausul på tomten, med plikt til oppføring av bolig fra BoligPartner avd Ski.
BoligPartner er også ansvarlig søker og besørger byggesøknad til kommunen.
Bygging på tomt må komme i gang senest innen 2 år etter inngått avtale.
Som eksempel på bolig for tomten se alle våre hustyper på BoligPartners hjemmeside: www.boligpartner.no
Boligene kan tegnes om og tilpasses den enkelte tomt og kjøpers behov.

Ved kontraktsinngåelse på tomt og hus før 28.03.20 får du med ekstra lyspakke til verdi kr 60.000,-

Regulering

Reguleringsbestemmelser for Hølen datert 02.02.04

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.