Eksisterende hus og garasje skal rives.
Sandshagan 9, 2067 JESSHEIM

Ullensaker/Jessheim: Stor og fin tomt for enebolig|835m2|nært skole, barnehage og turområder|offentlig kommunikasjon|

Pris

kr 2 250 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    835 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Sandshagan 9
2067 JESSHEIM

Loading map...

Kort om eiendommen

Eiendommen er opprinnelig en stor eiendom som er delt i 2.
Tomt nr. 1 fra venstre har et areal på 835 m2.
Eiendommen kan bebygges inntil 30% BYA. 250 m2. (dette er beregnet ut fra fotavtrykket på boligen)
Tomten ligger fint og solrikt til med hageareal mot vest og syd, innkjøring mot øst. Det avsettes plass på egen tomt til etablering av garasje.
Tomten ligger på Sand i Jessheim, ca 3 km fra Jessheim sentrum. Med bussforbindelse til både Jessheim og Gardermoen. Jessheim har bystatus og kan by på alle bymessige kvaliteter som Storsenteret med over 150 butikker og serveringssteder, Ullensaker kulturhus med kino, bibliotek og kommunehuset. Jessheim by har også togstasjon med lokaltog til Oslo 2 ganger i timen og god pendlerparkering. Byen er under stadig utvikling og sentrumsområdet fortettes med næringsbygg og boligbebyggelse. Da er det godt å komme til Sand som er et boligområde med gangavstand til byen, og som er preget av småhusbebyggelse og lokker med det gode liv for de som ønsker seg hage og litt rom rundt boligen.
Du kan se tomten når som helst, og selger er tilgjengelig for visning og møte.

Bygg drømmeboligen med BoligPartner. Ønsker du visning på tomten eller et møte ang. husløsning, ønsker vi deg velkommen. Ta kontakt med selger for avtale.

Beliggenhet

Flott beliggende i etablert boligområde med hovedsaklig småhus. Med kort vei til sentrum er dette likevel svært sentralt og på samme tid landlig og idyllisk.

Parkering

Det etableres parkering på egen eiendom. Det skal avsettes minimum 36 m2 parkering til hver boenhet innenfor BYA (utnyttelsesgraden)

Antall parkeringer

2

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

Forbehold om godkjent rivesøknad.

Viktig informasjon

Byggeplikt til BoligPartner. Tomten må bebygges innen ett år fra inngåelse av kontrakt på tomt.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Flat

Regulering

Kommuneplan for Ullensaker

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.