Novara er et moderne hus med en flott planløsning
Sandshagan 9, 2067 JESSHEIM

Jessheim/Sand: Bygg drømmehuset Novara på en flott tomt|nært skole, barnehage, nærbutikk og flott turområde hele året

Pris

kr 6 290 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    155 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Ca 1 år etter oppstart.
Fremdrift
Etter nærmere avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Sandshagan 9
2067 JESSHEIM

Loading map...

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger fint til i et etablert område på Sand. Ca 3 km fra Jessheim sentrum med alle bymessige fasiliteter. Tomten er flat og etableres med enebolig og avsatt plass til dobbel garasje. Det er god plass på eiendommen til stor og fin hage mot vest og syd.
Tomten er på 832 m2 og relativt flat. Tomten kan fint opparbeides med en flott hage og romslig gårdsplass.

Om boligen

I Novara får familien hele fire soverom, hvor tre av dem befinner seg i husets andre etasje.

Her oppe har arkitektene også tegnet inn et oppløft som skaper rom til en flott TV-stue på nesten 11 kvadratmeter. Oppløftet gir også både utsyn, lysinnfall og solvarme i tillegg til mulighetene for god utlufting. Det er også et godt bad her på dette planet. I husets første etasje finner du hjemmets hjerte med en åpen kjøkken- og stueløsning på over 46 kvadratmeter. Her er det god plass til å samle familien og venner rundt spisebordet ved vinduet. Fra stua er det dobbel terrassedør ut til uteplassen utenfor. Etasjen har også et soverom samt bad/vaskerom. Novara har i tillegg sportsbod for praktisk lagring av alt fra hageredskaper til sykler.

Familievennlige Novara er en moderne versjon av husmodellen Bjørkli fra vår Nostalgi-serie.

I leveransen ligger det kostemalte plater på vegger og malte takplater i lyse farger. Det leveres 3 stavs parkett på gulv og moderne fliser på vegg og gulv i bad, samt gulv i hall. Rom med fliser på gulv leveres med varmekabler.
Kjøkken tegnes med vår kjøkkenkonsulent fra Sigdal eller Norema og inkludert er en pakke på kjøkken til en verdi av kr. 65.000,-
Badet har innredning fra Linn bad, dusjdører og vegghengte toaletter.
Alle materialer og farger kan oppgraderes og tilpasses egne ønsker og behov. Ta kontakt med selger for et møte og tilbud på din drømmeløsning.

Innhold

1. etasje:
Hall med en god bod under trappen til garderobe eller oppbevaring. Bad/vaskerom og sportsbod.
Stue og kjøkken i en vinkelløsning. Fra stuen er det utgang til hage. Hovedplan har også et soverom som gjør boligen tilgjengelig.

2. etasje:
I 2. etg. er det en loftstue med store vinduer som gir masse lys inn og godt utsyn. 3 soverom, gang og et romslig baderom med plass til både dusj og badekar.

Standard

Boligen innredes med god standard på materialvalg og er "nøkkelferdig" Man kan likevel velge andre materialer og farger på innvendige leveranser.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Sand/Jessheim i Ullensaker kommune. Ullensaker kommune har stor tilflytting pga. nærhet til Gardermoen og Oslo. Området er et populært og barnevennlig område og med hovedsaklig småhusbebyggelse, ene og tomannsboliger. Kort vei til alle fasiliteter, tog til Oslo 2 ganger i timen, buss til Gardermoen og til Jessheim, kort vei til fine turmuligheter, skoler og barnehager.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig i tre - moderne signatur.

Parkering

Parkering på egen eiendom.

Antall parkeringer

2

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter nærmere avtale

Forbehold

Det tas forbehold om tillatelse til bygging i kommunen.
Det er foretatt arkeologisk utgraving og resultat av denne vil være avgjørende for oppstart og eventuelle tiltak. Avklares innen prosjektering av husleveranse.
Geoteknisk notat må leveres til kommunen sammen med byggesøknad iht. kommuneplanbestemmelser som er gjeldende for området. Kostnader til notat/undersøkelser er kjøpers ansvar.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

relativt flat tom - klart for opparbeiding av grunn.

Regulering

Kommuneplanens bestemmelser gjelder for området.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.