Illustrasjon av fasade. Omgivelsene fraviker fra virkelig.
Sandshagan 9, 2067 JESSHEIM

Jessheim/Sand: Prato m 2 voksensoner, 4 sov, 2 stuer og lun uteplass|nært skole, barnehage, nærbutikk og fine turområder

Pris

kr 6 990 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    179 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Estimert til 1. kvartal 2021.
Fremdrift
Etter nærmere avtale, avhenger av inngåelse av kontrakt
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Sandshagan 9
2067 JESSHEIM

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

* barnevennlig og etablert boligområde med småhusbebyggelse

* 4 sover, 2 bad, 2 stuer og eget vaskerom, romslig kjøkken med spiseplass, spisestue og stue.

* Gangavstand til skole, barnehage, flotte turmuligheter gjennom året, og kort vei til nærbutikken.

* Ca 3 km til Jessheim sentrum med alle bymessige fasiliteter, shopping, serveringssteder, Videregående- og ungdomsskole, bibliotek, kino og kulturhus. *Jessheim byr også på Nordbytjernet som er et populært rekreasjonssted med badestrand, treningsområde, strandvolleybane og tursti.

* Nærhet til Romeriksåsen med fantastiske turområder, fiske- og badevann, milevis med skiløyper og sykkelstier.

Om boligen

Ønsker du en trygg privatvisning på tomten der vi holder god avstand og ikke håndhilser, så ta kontakt for avtale.

Prato – det moderne folkehuset. Dette er en komplett vinkelbolig som kan plasseres på små tomter. Her er det moderne, lyst og luftig med store vinduer i begge stuene og smarte løsninger. Huset er tilgjengelig og inneholder alle nødvendige rom i 1. etasjen. Huset har totalt fire soverom, et av dem med tilknytning til et elegant walk-in closet, to bad, stort kjøkken hvor hele familien kan samles, praktisk vaskerom, gode lagringsmuligheter og overbygd uteplass.

Innhold

1. etasje:
Entré, vaskerom og teknisk bod, bad og soverom. I Entreen er det god plass til garderobe. Stue og kjøkken , samt spisestue med utgang til overbygget uteplass.

2. etasje:
Loftstue, bod, 3 soverom, hvorav ett har WIC, romslig bad på 9,6 m2 og 2 kott i knevegger til lagring.

Standard

Boligen har god standard med glatte malte flater på vegger i fargen Comfort Grey fra Jotun. Denne står fint til listverk og øvrige ferdigmalte produkter som er i fargen bomull, slik som trapp, innvendige dører og vinduer. Trappen leveres i moderne utførelse med eik lamell i trinn og stålspiler. Himlinger leveres hvitmalt . Alle gulv i oppholdsrom leveres med 3 stavs eikeparkett Landås eik hvit - standard fra vår leverandør. Entré leveres med lekre 60 x 60 fliser i farge grå/sand. Begge bad flislegges med 30 x 30 fliser å gulv i farge mørk grå, med nedsenket 10 x 10 flis i dusjsonen. Veggene flislegges med hvite 25 x 40 fliser i matt utførelse. Vaskeorm og teknisk rom får våtromsplater type fortissimo design Legato hvit på vegg og standard 20 x 20 flis på gulv i farge grå.
Kjøkken leveres av Sigdal eller Norema til en verdi av kr. 75.000,- inkl frakt og montering (hvitevarer er ikke inkludert) Kjøkkenet tegnes i samarbeid med vår kjøkkenkonsulent.
Baderom har innredning fra Linn bad i type Hilde med lys, speil og skuffer. Vegghengte toaletter i begge bad og 90 x 90 innfellbare dusjdører i herdet glass.
Det leveres også en stålpipe og peisovn i type Contura 510 i stuen.
Varmekabler leveres til gulv med fliser, i tillegg leveres downlights i tak på begge bad, taklampe i teknisk og vask, samt 3 boder. Forøvrig leveres 3 stk utelamper og et kjøkkenarmatur. Nek 400 for punkter generelt.

Beliggenhet

Eiendommen er halvparten av en stor eiendom på 1600 m2. Selve tomten vil bli på 830 m2 etter fradeling. Tomten ligger på Sand i Jessheim/Ullensaker, en raskt voksende kommune under stadig utvikling. Med bystatus, nærhet til Gardermoen og Oslo har Jessheim et svært attraktivt boligmarked.
Kort vei til skole, barnehage og offentlig kommunikasjon som tog og buss, turmuligheter og alle bymessige fasiliteter. Det er ca 3 km inn til sentrum, fin gangsavstand om man ønsker en tur, men fortsatt landlig nok til å bo i et villstrøk omgitt av jorder fremfor høyblokker.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig

Parkering

parkering på egen eiendom

Antall parkeringer

2

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

varmekabler i bad, gang og vaskerom, samt ildsted i stue.

Overtakelse

Etter nærmere avtale

Forbehold

Eiendommen er ikke byggesøkt og dette gjøres ikke før kontrakt er inngått og vi har prosjektert ønsket løsning inn på tomten. Det tas forbehold om tillatelse fra kommunen.
Eiendommen ligger til fradeling i kommunen i dag, og det er en forutsetning for avtalen at matrikkel opprettes og eiendommen kan overskjøtes til ny eier.
Det er nettopp gjennomført arkeologisk utgraving. Evt. resultat av denne kan ha innvirkning på leveranse og pris. Avklares innen prosjektering.
Geteknisk undersøkelse/notat skal leveres med byggesak iht. kommunplanbestemmelser. Dette er kjøpers ansvar og risiko.

Viktig informasjon

Huset er et forslag til løsning på tomten. Det kan være mulig å velge andre husløsninger eller gjøre tilpasninger på denne om ønskelig. Ta kontakt med boligkonsulent for løsning.
Huset er ikke byggesøkt i kommunen, og prosessen igangsettes først ved inngått kontrakt på hus og tomt.
Det vil inngås separat kontrakt på tomt og husleveranse. Det er byggeklausul til BoligPartner.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten er flat. Eiendommen leveres grovplanert med stedlige masser og ferdigstillelse av utearealer er kjøpers ansvar. Matjord, plen, beplantning, hekk og lignende er ikke del av leveransen. Gårdsplassen klargjøres for parkering, men Singel, asfalt, eller stein er ikke med i leveransen. Det avsettes plass til garasje, men garasjen er ikke med i leveransen som standard.
Eventuelle tilvalg kan medtas mot tillegg i pris.
Kjøp innen 01.07 og få med opparbeiding av plen og gårdsplass til en verdi av kr. 100.000,- inkl. mva.

Regulering

Kommuneplanbestemmelser for Ullensaker gjelder for området. Tillatt BYA maks 30% inkl. parkering er gjeldende p.t.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Norsk Hyttesenter