Illustrasjon av huset - kan avvike fra virkelig
Sandshagan 9, 2067 JESSHEIM

Jessheim//Sand: Fantastisk villa|5 sov, 2 bad, 2 stuer| Kjøp innen 31/3 og få med downlightpakke til verdi kr. 57.000,-

Pris

kr 7 270 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    214 m2
  • Soverom
    5
Ferdigstillelse
Etter nærmere avtale - antatt 1. kvartal 2021.
Fremdrift
Etter nærmere avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Sandshagan 9
2067 JESSHEIM

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

* Mulighet for valg av hustype fra BoligPartner - Raumarheim presenteres som en av flere muligheter på tomten.

* Etter fradeling vil eiendommen få et areal på ca 800 m2

* Gangavstand til skole, nærbutikk og flotte tur/skimuligheter

* Ca 3 km til Jessheim sentrum med et rikt tilbud av forretninger og restauranter, kino og bibliotek.

* Romslig villa med hele 5 soverom, 2 stuer, 2 bad og 2 fulle etasjer

* Mulighet for tilpasning av hustype, farge- og materialvalg

Om boligen

Velkommen til en trygg visning
I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Bestselgeren Raumarheim er et generøst, staselig og klassisk hus med valmtak for flate tomter. Planløsningen er smart og 1. etasje inneholder ett soverom, bad/vaskerom, bod med utgang til svalgangen, stor stue med dobbeltdør ut til terrassen og et romslig og adskilt kjøkken. I tillegg er det en sportsbod ute på svalgangen. I andre etasje finnes en koselig loftstue med utgang til balkong, fire store soverom, bad og tre boder. Bodene kan enkelt gjøres om til walk-in closets.
Boligen Raumarheim kan også tilpasses dine ønsker og behov.

Innhold

1. etg. Hall/trapp, bad/vaskeorm, teknisk bod som evt. kan omgjøres til et romslig vaskerom/teknisk om ønskelig. Stue og kjøkken som er adskilt med skyvedør i glass. Her er det også mulighet for å åpne inn til kjøkken for en mer "allrom" følelse. I hovedplan er det også et romslig soverom som evt. kan omgjøres og bli en del av stuen om man ønsker en egen TV stue. I stuen monteres en stålpipe med peisovn som gir god varme.
2. etg. her kommer man opp til loftstuen med utgang til balkong, vi har 4 gode soverom i relativt lik størrelse, 3 boder til lagring og et romslig bad med plass til badekar.

Standard

Alle vegger i tørre rom vil få sparklet og malt gips - her er det muligheter for å gjøre fargevalg. Himlinger vil bli sparklet og malt i hvit farge. I hallen legges lekre 60 x 60 cm store fliser med en sand/beige farge. Både bad og teknisk rom har flislagt gulv. I bad leveres fliser på vegg.
Gulv i alle oppholdsrom leveres med 3 stavs eikeparkett.
Alle farger og materialer kan endres på tilvalg om ønskelig.
BoligPartner leverer kjøkken fra Norema eller Sigdal. Kjøkkenet tegnes i samarbeidmed vår kjøkkenkonsulent etter eget ønske til en verdi av kr. 105.000,- (hvitevarer er ikke inkludert)
Varmekabler leveres i hall, bad og teknisk rom.
Det leveres 24 stk downlights til fordeling i boligen, 1 stk. armatur til kjøkken, 3 stk utelamper, 1 stk. lampe til teknisk bod. Ellers leveres el i henhold til NEK 400 2018.
Baderom får innredning fra Linn Bad, Hilde med skuffer, speil og lys. Dusjdører 90 x 90 som kan foldes inn og opplegg til fremtidig badekar i bad 2. etg.
Det er gode muligheter for å tilpasse leveransen etter eget ønske.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert boligområde nært både skole og nærbutikk og offentlig kommunikasjon. Nærheten til Gardermoen er også attraktiv for de som liker å reise, eller som jobber på flyplassen. I tillegg er det kun ca 3 km til Jessheim sentrum med et rikt utvalg av forretninger med storsenteret som har over 150 butikker og serveringssteder. Jessheim har også kulturhus med kino, bibliotek og forestillinger for enhver smak.
rett i nærområdet ligger Raknehaugen som er en Norges største gravhaug, og en av Nord-Europas største. Den tilhører en unik gruppe av store gravmonumenter fra folkevandringstiden og har også en dominerende plass innen norsk arkeologisk historie. Området blir brukt som turområde i tillegg til at det er en flott akebakke på vinterstid med grillplass.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig i trekonstruksjon over 2 etasjer. Boligen har ingen skråtak, men 2 fulle etasjer som gjør den lett å innrede med full utnyttelse av alle m2. En stor og romslig villa med god plass til familien. Boligen har også gode lagringsmuligheter.
Boligen er på hele 234 m2 totalt bruksareal. P-rom 190 m2.
Utenfor inngangen er det en sportsbod på 5,3 m2 og boligen har en svalgang med overbygg som gir boligen et elegant inngangsparti.
Med balkongen i 2. etg. som ligger vestvendt kan du nyte kvelden under tak på sommerstid. Utgang til hage fra stuen gjennom doble dører som gir lys og luft til boligen. Her kan man få etablert drømmeterrassen.

Parkering

Det blir etablert parkering på egen eiendom. Kjøper har mulighet til å søke og få oppført dobbelgarasje om ønskelig. Dette må være i samsvar med bestemmelser gjeldende for eiendommen.

Antall parkeringer

2

Adkomst

Fra Jessheim:
Kjør mot Sand og ta til venstre ned mot Hovin. Ta så til høyre før Hovin skole og deretter første til høyre igjen. Det er ikke tillat med gjennomkjøring i veien og denne er rolig og derfor lite trafikkert med kun kjøring til eiendommene.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter nærmere avtale

Forbehold

Det gjøres oppmerksom på at tomten er under deling og eiendommen vil få nytt gårds- og bruksnummer. Arealet blir målt opp på nytt og eksakt areal vil derfor ikke være klart på salgstidspunktet.
Huset er ikke byggesøkt, og kjøper vil være tiltakshaver og byggesøknad sendes på vegne av kjøper. Dette gjør det mulig å gjøre tilvalg og endringer på boligen før byggesøknaden sendes til kommunen. Slike endringer vil kunne få økonomiske konsekvenser og kjøper vil få presentert dette i et tilbudsmøte.
Huset er et forslag til løsning på tomten.

Viktig informasjon

Huset er ikke bygd eller omsøkt. BoligPartner vil håndtere prosjektering, nabovarsling og byggesøknad på vegne av kjøper som vil være tiltakshaver og byggherre.
Pris oppgitt er for tomt og husleveranse, men det gjøres oppmerksom på at det vil tilkomme kostnader for tilknytning til vann/avløp, indeks, byggesaksgebyrer og byggelånsrenter, samt omkostninger for kjøp av bolig. Eventuelle endringer og tilvalg vil også kunne påvirke endelig sum. Ta kontakt med BoligPartner for mer informasjon om prosjeket.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten er flat

Regulering

Bestemmelser i Kommuneplan for Ullensaker 2015-2030 er gjeldende. Eventuelle fremtidig reguleringer vil gå foran.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Du vil kanskje også lese