Illustrasjon, leveranse kan avvike fra bildet
Kloppinveien , 3359 EGGEDAL

SØTELIFJELL - Realiser drømmen om egen hytte. Ferdig oppført inkl tomt

Pris

kr 3 260 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Kloppinveien
3359 EGGEDAL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Spennende tomteområde nær Trillemarka. Gode solforhold med sør-vestvendt beliggenhet.
Området byr på uendelig med turmuligheter sommer og høst, i tillegg til Madonnastien som ligger rett i nærheten av hyttefeltet. Den ble i 2018 kåret til Norges fineste turrute.

Hyttedrømmer er så forskjellige. Noen drømmer er veldig store - andre er mindre. For mange av oss er det drømmen om det enkle hyttelivet som er den aller største.
Med hytta Ro 1 ønsker vi å gi enda flere muligheten til å realisere hyttedrømmen sin. Hytta passer perfekt for alle som er glad i friluftslivet og som lengter etter å ha sitt eget fristed. Prisen gjelder hytte inkludert tomt.

Se bilder av ferdigstilt Ro2 her:
https://boligpartner.no/nyhet/ro-hytte

Avstander:

Ca 2t og 30min fra Oslo
Ca 1t og 40min fra Kongsberg
Ca 1t og 50min fra Drammen
Ca 2t og 30min fra Vestfold byene
Ca 1t og 45min fra Hønefoss

Om boligen

Hytten leveres innflyttingsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser (kontakt selger). Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer tomtepris på kr 830.000,- (Tomt G8). Grunnarbeider og støp av såle er estimert til kr. 500.000,-. (medregnet i totalprisen). Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgs muligheter og komplett økonomisk plan.

Byggeplikt med BoligPartner AS - Ta kontakt med hyttekonsulent for utarbeidelse av din drømmehytte (vi gjør det meste av tilpasninger slik at hytta blir perfekt for deg og dine, samt utnytter de fine forholdene på tomten). Vi har tilgang på flere tomter, og kan tilby flere hyttemodeller på tomtene.
BoligPartner er også én av bare syv leverandører, som er medlem av Boligprodusentenes kvalitetsstempel Trygt Hyttekjøp, se link i margen

Ro 1 har et bruksareal på 69 kvadratmeter. Ønsker du mer plass, kan du bygge denne hytta med hems. Hemsen vil få et gulvareal på 42 kvadratmeter som sikrer en større fleksibilitet og opptil 10 ekstra sengeplasser.

Ro 1 inneholder en romslig gang med god plass til garderobeskap. Videre har hytta to soverom, og et bad med plass til vaskemaskin. Hytta har en veldig luftig og åpen kjøkken- og stueløsning på over 30 kvadratmeter. Herfra er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av for eksempel turutstyr.

Standard

Ta kontakt med selger for mulige tilpasninger og tilvalg.
Hytta kan blant annet leveres med takoverbygg ved stue/kjøkken, beiset innvendig og utvendig leveranse, større vinduer (med og uten sprosser) mm.

Kjøkken:
Det medfølger kjøkken inkl. hvitevarer fra Sigdal.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant og innredning, blandebatteri, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin.
Vegger på bad leveres Fortissimo Denver White veggpanel. Fliser på gulv 20x20.

Utvendig kledning:
Utvendig kledning leveres liggende kledning 19x148mm dobbelfas ny type. Kledning leveres ubehandlet.

Taktekking:
Inkludert i prisen er torvtak

Innvendig kledning:
Innvendig vegg leveres med panelplate 5 bord skygge i hvit utførelse. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Himlingskledning:
Faspanel, ubehandlet panel i furu, 14 x 120 mm, natursortering.

Gulv:
På alle tørre rom er det valgt parkett fra FloorFactory av typen Haro 3-stavs børstet/matt lys. Baderomsgulv leveres med 20x20 grå flis, vindfang 30x60 mørk grå skiferlignende flis.


Elektriske punkt:
Installasjon utføres av lokal registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkter leveres iht. NEK 400:2018.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste som kan sendes ved forespørsel.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad.

Oppvarming:
Det er varmekabler i gulv på bad, og i gang/VF (4kvm). Panelovner kommer i tillegg.
Det er ikke medtatt pipe og vedovn med i leveransen, mulig mot pristillegg (standard på Ro2)

Beliggenhet

Søtelifjell Hyttegrend ligger tett på fantastiske opplevelser på Eggedal Vestfjell i Sigdal Kommune. I Sigdal Kommune finner man også andre kjente steder som f.eks. Haglebu, Tempelseter og Norefjell.

Området ligger syd-vestvendt med kort vei til Madonnastatuen i Nord og utsikt til Gaustatoppen i Syd.
Mange av tomtene grenser helt inntil Trillemarka Naturreservat som er et eldorado for natur og friluftselskere.
Blant tomtene finnes flere gode fiske- og badevann
Det er en kort tur til Eggedal sentrum hvor man finner servicetjenester og butikker for alle nødvendige forsyninger. I Eggedal kan man også nyte velsmakende måltider på Borgerstua som serverer tradisjonsmat fra dalen.

Avstand:
Norefjell 30 km
Haglebu 30 km
Tempelseter 25 km

Beskrivelse (type bolig)

Fritidsbolig

Parkering

På egen tomt

Adkomst

Søtelifjell Hyttegred ligger på Eggedal Vestfjell kun 12km fra fjellbygda Eggedal.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

Mulig sprenging på tomt (fjell)

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.