Utsikten Mork Eksterior Toppbilde
Kloppinveien , 3359 EGGEDAL

SØTELIFJELL - Storslått familiehytte med nærhet til Norges største vernede naturskogområde

Pris

kr 4 975 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    126 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Kloppinveien
3359 EGGEDAL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Spennende tomteområde nær Trillemarka. Gode solforhold med sør-vestvendt beliggenhet.
Området byr på uendelig med turmuligheter sommer og høst, i tillegg til Madonnastien som ligger rett i nærheten av hyttefeltet. Den ble i 2018 kåret til Norges fineste turrute.

Avstander:

Ca 2t og 30min fra Oslo
Ca 1t og 40min fra Kongsberg
Ca 1t og 50min fra Drammen
Ca 2t og 30min fra Vestfold byene
Ca 1t og 45min fra Hønefoss

Om boligen

Hytten leveres innflyttingsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser (kontakt selger). Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer tomtepris på kr 830.000,- (Tomt G8). Grunnarbeider og støp av såle er estimert til kr. 600.000,-. (medregnet i totalprisen). Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgs muligheter og komplett økonomisk plan.

Byggeplikt med BoligPartner AS - Ta kontakt med hyttekonsulent for utarbeidelse av din drømmehytte (vi gjør det meste av tilpasninger slik at hytta blir perfekt for deg og dine, samt utnytter de fine forholdene på tomten). Vi har tilgang på flere tomter, og kan tilby flere hyttemodeller på tomtene.
BoligPartner er også én av bare syv leverandører, som er medlem av Boligprodusentenes kvalitetsstempel Trygt Hyttekjøp, se link i margen

Utsikten er en storslått hytte med mulighet for 4 soverom og 11 sengeplasser. I tillegg er det mulighet for minimum 2 sengeplasser på hems. Et høyreist midtskip leder fra entréen til en luftig storstue med en takhøyde på hele fire meter.

Vi tilpasser gjerne romløsning slik at det blir ideelt for din familie. Den kan enkelt leveres med to komplette bad, badstue og fire soverom. Det er godt med lagringsplass i boder, og sosial stue og kjøkkendel har plass til familie og venner. Her kan hyttegjestene forberede neste måltid i hyggelig lag samtidig som man holder praten i gang med de som sitter i stuen. Kjøkkenet har utgang til terrasse/uteplass – så her er det kort vei mellom solveggen og forfriskningene!

Innhold

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Norema eller Sigdal slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin.
Vegger på bad leveres Fortissimo Denver White veggpanel. Fliser på gulv 20x20. I himling leveres ubehandlet furupanel. Kontakt selger for tilvalg.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. NB. Vi leverer nå 4 forskjellige farger på vinduer og utforinger uten tillegg i pris (to lyse, to mørke).

Utvendig kledning:
Utvendig liggende kledning 19x148mm dobbelfals ny type, fabrikkgrunnet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs lys eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgs muligheter.

Taktekking:
Medregnet i prisen for standard hytte leveres torvtak. Andre naturmaterialer kan også leveres.

Trapper:
Trapp og hemsstige inklusiv rekkverk leveres i lakkert furu. Som tilvalg kan eksempelvis spiler, håndrekke og vanger leveres som fabrikkmalt med beisede trinn.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Beliggenhet

Søtelifjell Hyttegrend ligger tett på fantastiske opplevelser på Eggedal Vestfjell i Sigdal Kommune. I Sigdal Kommune finner man også andre kjente steder som f.eks. Haglebu, Tempelseter og Norefjell.

Området ligger syd-vestvendt med kort vei til Madonnastatuen i Nord og utsikt til Gaustatoppen i Syd.
Mange av tomtene grenser helt inntil Trillemarka Naturreservat som er et eldorado for natur og friluftselskere.
Blant tomtene finnes flere gode fiske- og badevann
Det er en kort tur til Eggedal sentrum hvor man finner servicetjenester og butikker for alle nødvendige forsyninger. I Eggedal kan man også nyte velsmakende måltider på Borgerstua som serverer tradisjonsmat fra dalen.

Avstand:
Norefjell 30 km
Haglebu 30 km
Tempelseter 25 km

Beskrivelse (type bolig)

Fritidsbolig

Parkering

På egen tomt

Adkomst

Søtelifjell Hyttegred ligger på Eggedal Vestfjell kun 12km fra fjellbygda Eggedal.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Peisovn fra Peisselskabet, Curve 100

Forbehold

Mulig sprenging på tomt (fjell)

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.