Magna Ferentis. Bildet er en illustrasjon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Rakketjennmyra, 3359 EGGEDAL

Norefjell Vest/Rakketjern - Moderne og innholdsrik familiehytte

Pris

kr 4 700 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    104 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Rakketjennmyra
3359 EGGEDAL

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Hytten leveres innflyttingsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 1.390.000,-(Tomt 30). Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 600.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgs muligheter og komplett økonomisk plan

Magna Ferentis er en moderne og innholdsrik familiehytte som beviser at selv stilrene linjer og design også kan være lunt, varmt og koselig.

Her er det plass til mange, med tre gode soverom og til sammen seks sengeplasser pluss hems. Arkitekturen på denne hytta inviterer naturen inn slik at du kan leve i ett med omgivelsene enten du ønsker å bygge hytte ved sjøen eller på fjellet.

En åpen stue- og kjøkkenløsning på hovedplanet gir et eksklusivt og åpent preg, og skråtak med store vinduer gir høyde under taket og en luftig atmosfære med mye dagslys. Peisen midt i allrommet er synlig og skaper knitrende hyttero fra alle kanter. Her er det fint å varme seg etter dagens naturopplevelser som venter rett utenfor døra.

En romslig sportsbod gjør at du enkelt, smart og praktisk både kan lagre og hente ut sportsutstyr, verktøy og klær.

Arealer (kvm):
Bruksareal hytte: 97
Gulvareal hems: 10,5
Tilleggsareal utvendig: 6,7
Totalt bruksareal: 104
Bebygd areal (BYA): 120

- Du står selvfølgelig fritt til å velge en av våre andre hyttemodeller på tomta. Husk at alle våre hyttemodeller kan speilvendes og ellers skreddersys til dine ønsker og behov. Ta kontakt med selger for info om dine muligheter.

Innhold

Kjøkken:
Inkludert i leveranse er verdikort fra Norema eller Sigdal kjøkken, slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant og innredning, blandebatteri og gulvmontert toalett.
Vegger på bad leveres Fortissimo Denver White veggpanel. Fliser på gulv 20x20.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer med 3-lags energiglass med agron og varmkantspacer.

Utvendig kledning:
Standard utvendig panel, Låvepanel rett stående 19 x 123, fabrikkgrunnet.

Taktekking:
Hytta leveres med tre eller torvtak. (reguleringsbestemt)

Innvendig kledning:
Stående furupanel ubehandlet 14 x 120mm sprekkpanel.

Himlingskledning:
Faspanel, ubehandlet panel i furu, 14 x 120 mm.

Gulv:
På alle tørre rom er det valgt parkett fra FloorFactory av typen Haro 3-stavs børstet/matt lys. Baderomsgulv leveres med 20x20 grå flis, vindfang 30x60 mørk grå skiferlignende flis.

Trapp:
Trapp med håndrekke og vanger i beiset furu. Trinn leveres i hvitlasert eik med barnesikring i rustfritt stål, glass i gelender.

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av lokal registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkter leveres iht. NEK 400:2018.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad, WC/vaskerom.Beliggenhet

Tomtefletet ligger på høydedraget mellom Djupsjøen og Rakketjern. Her er det vill og vakker natur, og kun åtte minutter unna med bil, ligger Bøseter med hotell, spa-anlegg og slalåmbakke. Ti minutter unna finner man Norefjell alpinanlegg, i tillegg har man golfbane ved Noresund. Fantastisk turterreng sommer som vinter. Skiløyper i umiddelbar nærhet, med oppkjørte løyper til Bøseter, Norefjellstua og vestover til Tempelseter og Haglebu.

Parkering

Parkering på egen tomt

Adkomst

Kjør fra Drammen til Åmot og videre nordover gjennom Prestfoss til Eggedal. Følg veien fra Eggedal og opp til Norefjell/Djupsjøen. Cirka 300 meter før bommen ved Djupsjøen er det anlagt en ny vei opp til venstre. Her står det en informasjontavle med kart. Følg denne veien til toppen. Tomtene ligger mellom Djupsjøen og Rakketjern.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Ildsted Sirius 1 med glass. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Forbehold

Tilkobling for vann og avløp beløper seg på kr. 162.500,- og er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm og renovasjon i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.