Bergaeksterior
Rolighetsveien 16, 1738 BORGENHAUGEN

Stor og moderne enebolig over to plan, i etablert boligområde på Borgenhaugen. Barnevennlig og solrikt.

Pris

kr 4 390 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    127 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Boligen bygges etter at kontrakt er inngått.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Rolighetsveien 16
1738 BORGENHAUGEN

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Er du på jakt etter ettter en ny, moderne og lettstelt enebolig i nærhet til Sarpsborg sentrum? BoligPartner Sarpsborg planlegger å sette opp et nøkkelferdig Berga i Rolighetsveien på Borgenhaugen. Modellen som settes opp er tilpasset flat tomt. Med sin slanke og smidige bygningskropp har Berga et moderne og stilrent uttrykk. Huset inneholder til sammen tre soverom. Et av soverommene har direkte inngang til bad samt walk-in closet. Selve sjelen i boligen er det sosiale kjøkken- og stueområdet i husets 1. etasje. Herfra er det utgang til en lun og overbygd veranda. Berga har også integrert garasje med direkte adkomst til huset.
Huset er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter dine ønsker. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende husprat og tomtebefaring.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra ”Visjon 1”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Åpningsbare vinduer i 2.etg er barnesikret. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Hvitmalte gipsplater i alle rom. På bad er det benyttet flismønstret baderomsplate Fortissimo 2091-F01 White.

Gulv:
3 stavs eikeparkett fra Kæhrs (Eik Cremona) i alle rom med parkett. På bad/vask i begge etasjer, samt sportsbod, bod og gang ved garasjeinngang 1 etg er det kvalitetsfliser fra FagFlis.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Boligen leveres med et flott kvalitetskjøkken fra Sigdal (Modell Uno). Det leveres også Siemens innbyggingsovn i stål, samt Siemens induskjonstopp. Ta kontakt med oss for øvrige spesifikasjoner.

Bad:
Vegger leveres med med flismønstret Fortissimo 2091-F01 S våtromsplater. Baderomsinnredning fra Alterna og dusjhjørne fra Viking bad. Gulv leveres med kvalitetsfliser fra Fagflis.

Bod / vaskerom:
Bod, sportsbod og gang ved inngang fra garasje leveres med kvalitetsfliser fra FagFlis på gulv, samt amlte gipsplater på vegg og i tak.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Boligen leveres med varmekabel på bad og gang. I stuen er det et frittstående ildsted med toppmontert stålpipe. Spesifikasjoner fås ved å kontakte oss.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.