Bukkehø (illustrasjon)
Rustvegen Vest , 3628 VEGGLI

Prosjektert svært oppgradert familiehytte på populære Vegglifjell - BUKKEHØ

Pris

kr 5 540 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    109 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Rustvegen Vest
3628 VEGGLI

Loading map...

Kort om eiendommen

Eksklusivt hyttefelt på 10 tomter, beliggende på ca 900moh. Skiløyper rett ved tomtene, gode solforhold og snøsikkert.

Link til 3D visning av tomtefeltet ligger på høyre side i menyen eller i linken under:

https://vimeo.com/420186661

Hytten leveres svært godt utstyrt og innflyttingsklar. Prisen inkluderer selveiertomt, estimert pris på grunnarbeid og betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 1.350.000,- (Tomt 1). Grunnarbeider, bunnledning, graving, støpt plate er estimert til kr. 550.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgs muligheter og komplett økonomisk plan.

Om boligen

Bukkehø gir rom for mange mennesker med tre gode soverom. I tillegg har hytta en praktisk hems som gir deg både større fleksibilitet og flere sengeplasser.

Det fantastiske kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter er virkelig hjertet i flotte Bukkehø. Her løfter taket seg nesten fem meter opp mens de mange og store vindusflatene hilser naturen utenfor velkommen inn. Fra kjøkkenet er det utgang til overbygd uteplass. Tenk deg følelsen av å nyte morgenkaffen der ute. Ro og lykke.

Med en ekstra tv-stue kan også ungdommene få sin egen frisone i hytta, eller du kan bruke arealet til ekstra soveplasser. Du bestemmer. I Bukkehø blir den viktige bodplassen godt ivaretatt. Her får du egen sportsbod til ski og fiskeutstyr, mens det fra inngangshallen er dør direkte til den innvendige boden.
I denne annonsen er bod på ca 2 kvm priset som komplett WC.

Gulvarealet til hemsen er på 10,4 kvadratmeter.

Vi kan enkelt tilpasse planløsning slik at den blir optimal for den enkelte. F.eks. om det er behov for et ekstra komplett bad, soverom eller vaskerom. Ta kontakt med konsulent for å utarbeide perfekt løsning for deg og dine.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 96,3
Tilleggsareal utvendig: 12,6
Bruksareal bolig: 96
Totalt bruksareal: 109
Bebygd areal (BYA): 123

- Du står selvfølgelig fritt til å velge en av våre andre hyttemodeller på tomta. Ta kontakt med selger for info om dine muligheter.

Innhold

Hytte med høy standard og leveranse utover bransjestandarden.
Hytta har åpen stue/kjøkken løsning, tre soverom pluss tv-stue. Bad med plass for vaskesøyle, ekstra WC og praktisk sportsbod.
Oppholdsarealene har mønet himling og store vindusflater, som gir en svært god romfølelse.
Det er medregnet platting på totalt 20m2

Standard

Kjøkken:
Hytta leveres med verdikort hos Sigdal eller Norema på kr. 210.000,- slik at dere kan tilpasse kjøkkenet etter ønsket utførelse. Hvitevarer kommer i tillegg. Det blir lagt opp til oppvaskmaskin.
(Ønskes annen leverandør kan dette også koordineres)

Bad:
I denne prisen leveres baderommet ferdig flislagt med standard fliser (20x20 på gulv, og 30x60 på vegg). Andre valg av fliser kan gjøres som tilvalg.
Det leveres vegghengt toalett, 120cm baderomsmøbel med to skuffer, porselenservant og armatur, speil med lys, dusjvegger og dusjbatteri med termostat. Panel i himling blir beiset, og det legges opp til downlights på badet (3 punkt + dimmer). Varmekabler i gulvet og opplegg for vaskemaskin.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres heltredører med farge iht. NCS.
Vinduer og utforinger levers i én av fire utvalgte farger (lys til mørk).

Utvendig kledning:
Utvendig liggende kledning 19x148mm dobbelfals ny type, levert med mellomstrøk.
Prisen inkluderer kontrastfelt i stein som vist på tegninger.

Innvendige vegger, tak og gulv:
Her leveres 1stavs lys eikeparkett som standard i hele hytta, hvor det ikke er flis. I VF og WC (bod 1,9m2) leveres skiferlignende flis i str 30x60 (andre fliser som tilvalg).
Ellers er all innvendig panel, listverk og himling priset ferdig beiset (få tidsriktig uttrykk ferdig levert ved overtagelse).

Taktekking:
Her har vi oppgradert standard leveranse fra shingel til torvtak. Tretak kan alternativt leveres mot noe tillegg i pris.

Trapper:
Tegningen viser standard hemsstige, men medregnet i prisen her er en oppgradert trappeløsning som illustrert. I tillegg til glassgelender på hems slik at utsikt også kan nytes fra hemsen, og hytta får et tidsriktig interiør.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400. Utover dette har vi valg å oppgradere teknisk pakke med totalt 18 downlights fordelt på 6 dimmere. Det blir også lagt varmekabler i VF, WC, bad, stue/kjøkken og soveromsgangen. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad. Ventiler i øvrige rom. Bunnledning er standard leveranse hos oss.

Beliggenhet

Tomtene ligger vestvendt med nydelig solforhold og flott utsikt mot Hardangervidda. Tomtene ligger mellom 855 og 870 meter over havet. Vegetasjon består av fjellbjørk, små grankruller og furu.

Se link til tomteannonse for mer informasjon.
https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=187013757

Kort avstand til skiløyper i slakt og fint terreng. Store Nordmannsslepa går forbi Rustseter rett vest for hyttefeltet, fra Rustseter går Nordmannsslepa opp den bratte lia til høyfjellet og videre innover Hardangervidda.

Vegglifjell har en unik løsning for å finansiere skiløyper og lignende fellestiltak. Alle hytteeiere forplikter seg til et fast årlig beløp til oppkjøring av skiløyper og lignende drift. Til gjengjeld tilbakefører grunneierne en betydelig del av tomtesalget til investeringer i planerte løyper osv. Alpinsenter og skistadion finansieres på denne måten.

Fra Rustvegen Vest er det ca. 4 km med bil til Veggli Fjellstue og ca. 6 km til Vegglifjell Skisenter. Det er ca. 11 km med bil til Veggli sentrum med bensinstasjon, butikker, post-i-butikk, byggevarehus, kafeteria og bakeri mv. Det er sommeråpen veg fra Vegglifjell til Tinn kommune i Telemark. Fra Rustvegen Vest er det ca. 60 km til Rjukan sentrum.

Beskrivelse (type bolig)

Hytte

Parkering

På egen tomt

Antall parkeringer

2

Adkomst

Vegglifjell ligger to timer kjøring fra Oslo og store deler av Oslofjorden. Følg fylkesveg 40 nordover fra Kongsberg ca. 60 km til Veggli sentrum. Ta til venstre rett etter bensinstasjonen (YX) midt i sentrum. Følg skilting mot Vegglifjell Skisenter. Vegbom etter 6 km. Ta til høyre mot Persbu 2,2 km etter vegbom. Følg hovedveg videre 1,2 km, ta til venstre etter bro over Persbuåe. Etter 1,6 km ligger hyttefeltet på venstre siden av vegen. Det er regulert veg fram til alle hyttetomtene.

Det er asfaltert fylkesveg 5 km fra Veggli sentrum opp mot Vegglifjell. Herfra er det privat veg. Vegavgift er for 2021 kr. 70,- for enkelttur, årskort koster kr. 1000,-. Årskort for bil nr to i samme husstand kr. 500,-. Ved innkjøring til Vegglifjell er det elektronisk, videoovervåket bom på vegen. Årskort kan kjøpes på bensinstasjonen i Veggli. Veiavgift betales årlig fra overtakelse av tomta.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Curve 300 peisovn og pipe fra Peisselskabet, samt varmekabler i angitte areal

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.