Nysetra. Bildet er en illustrajon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Listenatten, 3628 VEGGLI

Veggli/Killingdalen Sør - Prosjektert svært familievennlig hytte med god hemsløsning

Pris

kr 4 175 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    78 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Listenatten
3628 VEGGLI

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Hytten leveres innflyttingsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 1.040.000,- (Tomt 84). Grunnarbeider, bunnledning, graving, støpt plate og tilkoblingsavgifter er estimert til kr. 650.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgs muligheter og komplett økonomisk plan.


De store flotte vinduene i stua i modellen NYSETRA ønsker naturen utenfor velkommen inn i denne familievennlige hytta fra Tur-serien.

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter. Hytta har to soverom , bad/vaskerom og praktisk bodplass. Den ene boden har egen inngang utenfra for enkel oppbevaring av sportsutstyr.

I tillegg har hytta en praktisk hems hvor takhøyden er 1.89 meter på det høyeste partiet. Hemsarealet gir en ekstra fleksibilitet og er et perfekt sted hvor barna eller ungdommene i huset kan trekke seg tilbake og ha sin egen sone i hytta hvor det er egen loftstue og 2 rom som kan benyttes som soverom hvis ønskelig.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 76,7
Gulvareal hems: 43,3
Tilleggsareal utvendig: 0,8
Totalt gulvareal: 116
Totalt bruksareal: 77
Bebygd areal (BYA): 92

- Du står selvfølgelig fritt til å velge en av våre andre hyttemodeller på tomta. Husk at alle våre hyttemodeller kan speilvendes og ellers skreddersys til dine ønsker og behov. Ta kontakt med selger for info om dine muligheter.

Innhold

Utvendig kledning:
Utvendig liggende kledning 19x148mm dobbelfals ny type, fabrikkgrunnet. Kontrastfelt stående panel dobbelfals Låve tett 19x98mm, fabrikkgrunnet
Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Tak:
Her leveres torvtak og takvinkel tilpasset regulering som standard. Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Innvendige vegger, himling og listverk:
Vegg: Ferdigbehandlet panelplater 5 bord, skygge
Himling: Trefiber panelbord skygge, hvit 11x125m
Listverk: Taklist 21x45mm avrundet i hvit utførelse. Gulv-, dør- og vinduslist 15x58mm avrundet i hvit utførelse

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak.
Innvendig leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Gulv:
Vindfang std 30x60 cm gulvflis med varmekabler
Bad std 20x20 cm gulv/sokkelflis med varmekabler
Haro 3s eik børst/matt lys hvit 540335 Consept fra Floor Factory på resterende rom.

Bad:
Det leveres baderoms innredning med servant og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett. Vegger leveres med Fortissimo Denver White baderomsplater som standard. Fliser på gulv.

Trapp:
Trapp med spiler, håndrekke, vanger og trinn i fabrikklakkert furu (klar). Sambatrinn.

Kjøkken:
Du får med et verdikort på kjøkkeninnredning pålydende kr. 105.000,- fra Sigdal eller Norema.
Hvitevarer kommer i tillegg.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Beliggenhet

Killingdalen Sør består av 84 tomter og ble igangsatt i 2011. Hyttefeltet ligger i overgangen fra fjellskog til høyfjell, mellom 910 og 965 meter over havet. Tomtene er bevokst med fjellbjørk, små, tette grankruller og noen spredte furutre. Utsikten er fantastisk!

Killingdalen ligger på en sørlig tange av Hardangervidda som også er grense mellom Numedal og Telemark. Daggrønuten er et landemerke vest for Killingdalen Sør. Sør for hyttefeltet ligger Lisetnatten. Fra Killingdalen strekker Hardangervidda seg milevis nordover.

Det meste av hyttefeltet har god skjerming mot dominerende vind fra nord og vest. Killingdalen Sør er småkupert med slake koller og små bekkedrag som renner gjennom hyttefeltet. En rekke toppturer og fiskevatn ligger i gangavstand fra Killingdalen Sør. Flere langrennsløyper ligger tett ved hyttefeltet. Herfra er det flotte løyper innover Hardangervidda. I ruskevær er det flott å gå på ski i den mer beskyttede fjellskogen.

Killingdalen Sør ligger i gangavstand fra Vegglifjell Skisenter og Killingdalen Skistugu. Det er kort veg til Vegglifjell skistadion som er under bygging på flatene nedenfor hyttefeltet og til Veggli Fjellstue. Vegglifjell har en unik løsning for å finansiere skiløyper og lignende fellestiltak. Det er ca. 11 km med bil til Veggli sentrum med bensinstasjon, butikker, post-i-butikk, byggevarehus, kafeteria og bakeri mv. Det er sommeråpen veg fra Vegglifjell til Tinn kommune i Telemark. Fra Killingdalen er det 55 km til Rjukan sentrum.

Parkering

Parkering på egen tomt

Adkomst

Vegglifjell og Killingdalen Sør ligger kun to timer kjøring fra Oslo og store deler av Oslofjorden. Følg fylkesveg 40 nordover fra Kongsberg ca. 60 km til Veggli sentrum. Ta til venstre rett etter bensinstasjonen (YX) midt i sentrum. Følg skilting mot Vegglifjell Skisenter. Etter ca. 11 km ligger Killingdalen Sør på sørsiden av Fjellvegen etter å ha passert Lauvhovd seter. Stort skilt ved innkjøringen til hyttefeltet.

Det er asfaltert fylkesveg 5 km fra Veggli sentrum opp mot Vegglifjell. Herfra er det privat veg. Vegavgift er for 2020 kr. 70,- for enkelttur, årskort koster kr. 1000,-. Årskort for bil nr to i samme husstand kr. 500,-. Ved innkjøring til Vegglifjell er det elektronisk, videoovervåket bom på vegen. Årskort kan kjøpes på bensinstasjonen i Veggli. Den interne adkomstvegen i Killingdalen Sør vil bli organisert som privat veglag med egen årsavgift for vedlikehold og brøyting av veg til selvkost. Pliktig veiavgift betales årlig fra overtakelse av tomta.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Ildsted Sirius 1 med glass. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Forbehold

Byggestrøm og renovasjon i byggeperioden er ikke inkludert i prisen. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.