Utsikten (illustrasjon)
Vegglifjell - Killingdalen Sør, 3628 VEGGLI

Vegglifjelli/Killingdalen Sør - Storslått familiehytte med mye muligheter

Pris

kr 4 670 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    126 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Vegglifjell - Killingdalen Sør
3628 VEGGLI

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Hytten leveres innflyttingsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 1.040.000,- (Tomt 84). Grunnarbeider, bunnledning, graving, støpt plate og tilkoblingsavgifter er estimert til kr. 650.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgs muligheter og komplett økonomisk plan.

Utsikten er en storslått drømmehytte som kan huse hele åtte overnattingsgjester. Et høyreist midtskip leder fra entréen til en luftig storstue med en takhøyde på hele fire meter. I tillegg rommer Utsikten tre soverom, gjesterom/tv-stue, bad med mulighet for badstue, vaskerom, separat wc og sportsbod. Stue og kjøkken utgjør den sosiale sonen. Her kan hyttegjestene forberede neste måltid i hyggelig lag samtidig som man holder praten i gang med de som sitter i stuen. Kjøkkenet har utgang til terrasse/uteplass – så her er det kort vei mellom solveggen og forfriskningene!

Arealer (kvm):
Hovedplan: 120,0
Tilleggsareal utvendig: 5,9
Bruksareal bolig: 120,0
Totalt bruksareal: 125,9
Bebygd areal (BYA): 142,0

- Du står selvfølgelig fritt til å velge en av våre andre hyttemodeller på tomta. Husk at alle våre hyttemodeller kan speilvendes og ellers skreddersys til dine ønsker og behov. Ta kontakt med selger for info om dine muligheter.

Innhold

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Norema eller Sigdal slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin.
Vegger på bad leveres Fortissimo Denver White veggpanel. Fliser på gulv 20x20. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Utvendig kledning:
Utvendig liggende kledning 19x148mm dobbelfals ny type, fabrikkgrunnet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.
Kontrastfelt som vist med stein, leveres med plate klargjort for priming og forblending.

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgs muligheter.

Taktekking:
Her leveres torvtak som standard. Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Trapper:
Trapp og hemsstige inklusiv rekkverk leveres i lakkert furu. Som tilvalg kan spiler, håndrekke og vanger leveres som fabrikkmalt hvit med trinn i lakkert eik.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2018. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Beliggenhet

Killingdalen Sør består av 84 tomter og ble igangsatt i 2011. Hyttefeltet ligger i overgangen fra fjellskog til høyfjell, mellom 910 og 965 meter over havet. Tomtene er bevokst med fjellbjørk, små, tette grankruller og noen spredte furutre. Utsikten er fantastisk!

Killingdalen ligger på en sørlig tange av Hardangervidda som også er grense mellom Numedal og Telemark. Daggrønuten er et landemerke vest for Killingdalen Sør. Sør for hyttefeltet ligger Lisetnatten. Fra Killingdalen strekker Hardangervidda seg milevis nordover.

Det meste av hyttefeltet har god skjerming mot dominerende vind fra nord og vest. Killingdalen Sør er småkupert med slake koller og små bekkedrag som renner gjennom hyttefeltet. En rekke toppturer og fiskevatn ligger i gangavstand fra Killingdalen Sør. Flere langrennsløyper ligger tett ved hyttefeltet. Herfra er det flotte løyper innover Hardangervidda. I ruskevær er det flott å gå på ski i den mer beskyttede fjellskogen.

Killingdalen Sør ligger i gangavstand fra Vegglifjell Skisenter og Killingdalen Skistugu. Det er kort veg til Vegglifjell skistadion som er under bygging på flatene nedenfor hyttefeltet og til Veggli Fjellstue. Vegglifjell har en unik løsning for å finansiere skiløyper og lignende fellestiltak. Det er ca. 11 km med bil til Veggli sentrum med bensinstasjon, butikker, post-i-butikk, byggevarehus, kafeteria og bakeri mv. Det er sommeråpen veg fra Vegglifjell til Tinn kommune i Telemark. Fra Killingdalen er det 55 km til Rjukan sentrum.

Adkomst

Vegglifjell og Killingdalen Sør ligger kun to timer kjøring fra Oslo og store deler av Oslofjorden. Følg fylkesveg 40 nordover fra Kongsberg ca. 60 km til Veggli sentrum. Ta til venstre rett etter bensinstasjonen (YX) midt i sentrum. Følg skilting mot Vegglifjell Skisenter. Etter ca. 11 km ligger Killingdalen Sør på sørsiden av Fjellvegen etter å ha passert Lauvhovd seter. Stort skilt ved innkjøringen til hyttefeltet.

Det er asfaltert fylkesveg 5 km fra Veggli sentrum opp mot Vegglifjell. Herfra er det privat veg. Vegavgift er for 2020 kr. 70,- for enkelttur, årskort koster kr. 1000,-. Årskort for bil nr to i samme husstand kr. 500,-. Ved innkjøring til Vegglifjell er det elektronisk, videoovervåket bom på vegen. Årskort kan kjøpes på bensinstasjonen i Veggli. Den interne adkomstvegen i Killingdalen Sør vil bli organisert som privat veglag med egen årsavgift for vedlikehold og brøyting av veg til selvkost. Pliktig veiavgift betales årlig fra overtakelse av tomta.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Oppvarming:
Ildsted Sirius 1 med glass. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Forbehold

Byggestrøm og renovasjon i byggeperioden er ikke inkludert i prisen. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.