Hytte i Sogndal Skisenter - Hodlekve. (Illustrasjon: RO frå Boligpartner)
Elehovda, 3628 VEGGLI

Vegglifjell - Nøkkelferdig hytte inkl. tomt i flotte omgivelser

Pris

kr 2 700 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    69 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Elehovda
3628 VEGGLI

Loading map...

Om boligen

Hytta leveres innflyttingsklar, og prisen inkluderer tomt, estimert kostnad på kr 450.000 for grunn og betong, bunnledning, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en festekostnad på kr 550.000 (innen fem år kan tomten løses ut for kr 350.000 indeksregulert. Årlig festeavgift er kr 9.000).
Alternativ kjøpesum av tomten er kr 900.000.
Oppmåling på ca. kr 18.000 kommer i tillegg.

Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgs muligheter og komplett økonomisk plan.

Hyttemodellen er vår absolutt mest prisgunstige, med kjøkken og hvitevarer inkludert. Ro serien kommer i to ulike størrelser, og har en svært god løsning.

Ro 1 har et bruksareal på 69 kvadratmeter. Ønsker du mer plass, kan du bygge denne hytta med hems. Hemsen vil få et gulvareal på 42 kvadratmeter som sikrer en større fleksibilitet og opptil 10 ekstra sengeplasser.

Ro 1 inneholder en romslig gang med god plass til garderobeskap. Videre har hytta to soverom, og et bad med plass til vaskemaskin. Hytta har en veldig luftig og åpen kjøkken- og stueløsning på over 30 kvadratmeter. Herfra er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av for eksempel turutstyr.

Med hytta Ro ønsker vi å gi enda flere muligheten til å realisere hyttedrømmen sin. Hytta passer perfekt for alle som er glad i friluftslivet og som lengter etter å ha sitt eget fristed. Området byr på aktiviteter alle årstider.

Hyttemodellen Ro kan leveres med fire ulike planløsninger. Husk at alle våre hyttemodeller kan endres og skreddersys til dine ønsker og behov.

.Ro 1 (69 kvm i bruksareal)
.Ro 1 med hems (111 kvm gulvareal)
.Ro 2 (86 kvadratmeter i bruksareal)
.Ro 2 med hems (139 kvm gulvareal)

- Du står selvfølgelig fritt til å velge en av våre andre hyttemodeller på tomta. Ta kontakt med selger for info om dine muligheter.

Standard

Kjøkken:
Det medfølger kjøkken inkl. hvitevarer fra Sigdal.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant og innredning, blandebatteri, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin.
Vegger på bad leveres Fortissimo Denver White veggpanel. Fliser på gulv 20x20.

Utvendig kledning:
Utvendig kledning leveres liggende kledning 19x148mm dobbelfas ny type. Kledning leveres ubehandlet.

Taktekking:
Dobbelkrummet ru betongtakstein farge sort, i tillegg snøfangere, stigetrinn og takrenne/nedløp i sort.

Innvendig kledning:
Innvendig vegg leveres med panelplate 5 bord skygge. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Himlingskledning:
Faspanel, ubehandlet panel i furu, 14 x 120 mm, natursortering.

Gulv:
På alle tørre rom er det valgt parkett fra FloorFactory av typen Haro 3-stavs børstet/matt lys. Baderomsgulv leveres med 20x20 grå flis, vindfang 30x60 mørk grå skiferlignende flis.


Elektriske punkt:
Installasjon utføres av lokal registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkter leveres iht. NEK 400:2018.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste som kan sendes ved forespørsel.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad.

Oppvarming:
Det er varmekabler i gulv i bad, og gang/VF (4kvm). Panelovner kommer i tillegg.
Det er ikke medtatt pipe og vedovn med i leveransen, mulig mot pristillegg (standard på Ro2)

Beliggenhet

Tomta ligger fint til på populære Vegglifjell og har fine solforhold. Ski- og turmuligheter finnes i umiddelbar nærhet.
1 minutt opp i bakken finner du Veggli Fjellstue. Det er ca 3 min med bil fra egen parkering på hyttetomt, til parkering på skisenteret. Halvveis på strekningen til skisenteret er også Vegglifjell Skistadion under etablering, med rulleskiløype sommerhalvåret.
Skisenteret ligger med bunnstasjon på 966 m.o.h og en toppstasjon på 1111 m.o.h og gir god snøsikkerhet. Det bygges også opp terrengpark med bigjump, kuler og rails, så her kan en slå seg løs.
I bunn av trekket finner du Skistugu med kafé, skiutleie og hyggelig peiskos.
Vegglifjell ligger ved porten til Hardangervidda, og tilbyr uendelig med flotte fjellturer.
I tillegg finner du 7 ulike sykkelruter, med ulik lenge og vanskelighetsgrad, som alle er merket.
Det finnes også godt med fiskemuligheter, både for familier og entusiaster, med fiskevann på fjellet samt elvefiske.
Med stabile vindforhold i fjellet er Kiting blitt svært populært på Veggli, og det tilbys kurs hver helg gjennom vintersesongen.

Beskrivelse (type bolig)

Fritidsbolig

Parkering

Parkering på egen tomt

Adkomst

Adkomst/tomteforhold:

Fra Kongsberg: Kjør Numedalsveien RV 40 til Veggli sentrum. Ved bensinstasjonen YX følg Ligrendvegen mot Vegglifjell (bomvei). Følg Vegglifjellveien ca. 4 km, og ta til venstre inn på Elehovda. Det blir fjerde tomt på venstre hånd.

Solid vei opparbeides til tomten som holder dagens standard og sikrer at du kommer deg til hytta på en rask, sikker og komfortabel måte. Tomtene på feltet har strøm, offentlig avløp og vann til tomtegrense.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.