Berga Spesial 2 Eksterior Siggsoft 2019 Original
Ole Nilsedalens vei, 3525 HALLINGBY

Nå har du anledning til å følge boligdrømmen på Hallingby! Kun 5 tomter er igjen for salg.

Pris

kr 5 080 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    149 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Ole Nilsedalens vei
3525 HALLINGBY

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Tomt 4 ligger fint til i et nytt boligfelt på Søndre Kirkemoen. I Ole Nilssedalsvei bor du med gangavstand til skole, barnehage, dagligvare og bussforbindelse til Hønefoss.
Du vil ha flotte turmuligheter i skogene rundt både sommer og vinter med hyggelige stier og lysløype. Ådal idrettslag har sport- og idrettstilbud for barn og voksne.

Om boligen

Boligen som presenteres i denne annonsen er et forslag til bolig på tomten. Du kan fritt velge hus fra BoligPartners katalog som passer tomten og ligger innenfor kommunens reguleringsbestemmelser.
Ta kontakt med boligkonsulent for nærmere informasjon.

Innhold

Husmodellen Como har en slank og smidig bygningskropp som gjør at denne boligen passer på de fleste tomter og har meget god areal utnyttelse.

Husets første etasje består av en lys og åpen kjøkken- og stueløsning. Her er det store glassflater og en direkte utgang til uteplass. Etasjen har også et stort soverom med eget walk in-closet, bad og bodplass. I andre etasje rommer planløsningen hele tre soverom, et stort bad, romslig bod samt en ekstra tv-stue med mønt takhimling. Fra tv-stuen er det utgang til en skjermet og lun uteplass. Huset har også sportsbod.

Standard

Leveranseinnhold er beskrevet kortfattet under. Kvaliteten er basert på en god standard.
Ta kontakt med boligkonsulent for å få full oversikt over hele leveransen og alle kostnader i forbindelse med et byggeprosjekt.

Kort beskrivelse av leveransen:

1. Boligen leveres iht. BoligPartner sin standard leveranse.

2. Oppgradering og leveranse fra Sandvold Boliger:
a) Gulv: 3-stavs eikeparkett.
b) MDF-plater vegger.
c) Fliser: På bad og i entrè.
I alle bad er det beregnet fliser på vegger.

d) Kjøkken:
Det medregnet kjøkken til kr. 150 00,-. Kjøkken kan oppgraderes eller trekkes ut av vår leveranse.

e) Enkel baderomsinnredning på alle bad er medtatt.

f) Pipe med ferdig montert med ildsted.

g) Elektrisk: Spotter er medtatt i bad og i entrè.
Varmekabler i entre og bad.

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014.
Kjøper velger selv oppgradering i samråd med elektriker.

h) Fasader: Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til tegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

i) Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres som vist på illustrasjon og salgstegninger.

j) Grunnarbeider er inkludert med kr. 215 000,-. Ta kontakt med boligkonsulent for nærmere detaljer.

Alle leveransene kan oppgraderes.

Beliggenhet

På Søndre Kirkemoen kan du bo sentralt og i et hyggelig felt med gode naboer, i nærheten av dagligvare, skoler og barnehager. Naturen er rett utenfor døra og bussforbindelse til Hønefoss og derfra videre til Oslo ligger en liten gåtur unna. Her kan du leve det gode og rolige livet på bygda med enkel tilgang til byen.
Feltet vil ha en god miks av eneboliger, smarte flermannsboliger og lavblokker i tre etasjer.

Beskrivelse (type bolig)

Boligen som presenteres i denne annonsen er et forslag til bolig på tomten. Du kan fritt velge hus fra BoligPartners katalog som passer tomten og ligger innenfor kommunens reguleringsbestemmelser.
Ta kontakt med boligkonsulent for nærmere informasjon.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Boligen bygges av Sandvold Boliger sine egne dyktige fagarbeidere. Sandvold er BoligPartner sin største forhandler og har i over 10 år levert boliger av meget høy kvalitet og har meget fornøyde kunder. HVEM ER VI?

Sandvold Boliger er distriktets lokale Boligpartner - forhandler. Vi er en totalentreprenør som følger deg fra ide til nøkkelferdig hus.

Med en stor aktør som Boligpartner i ryggen kan vi spesialtilpasse tomter og hus akkurat slik du ønsker! BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har 25 års fartstid som norsk boligbygger.
Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 11 000 bolig- og hyttedrømmer for kunder.

Adkomst

Følg E16 fra Hønefoss mot Nes i Ådal. Ta til høyre inn på Gamle Ådalsvei når du kommer til Hallingby sentrum, rett før Kiwi-butikken. Deretter tar du første til høyre videre inn på Gamle Ådalsvei. Feltet ligger på høyre side rett etter du har passert Kiwi.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomt 3 er selveid og har en størrelse på 588 kvm. Tomten er flat med asfaltert vei helt frem til tomtegrensen. Med flat tomt er det enkelt å lage en lettstelt og koselig hage med grønn plen, koselige sitteplasser og fine soner med hellelagt inngangsparti eller asfaltert gårdsplass.

Regulering

FREMDRIFT
TIDSHORISONT ENEBOLIG
Oppstart infrastruktur - vei, vann, avløp og strøm er lagt inn til tomtegrensene.

Tomtefeltet er opparbeidet med asfalt, gatebelysning og lekeplass.

SOLGT "SOM DEN ER"
Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler.

REGULERING
Området er regulert innenfor den reguleringsgrense som er vist på plankartet. Området reguleres til følgende formål ( Plan og bygningsloven § 12):

§12-5.1 Bebyggelse og anlegg
Boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse, BFS 1-4

§3.1 Boliger - Frittliggende småhusbebyggelse. BFS 1-4
På områdene BFS1-4 kan det oppføres frittliggende småhusbebyggelse med tilhørende parkering, i form av eneboliger og/eller kjedede eneboliger.

3.1.1 Utnyttelsesgrad
Maksimal mønehøyde skal være 9 meter over eksisterende terreng rundt vegglivet. Tillatt utnyttelse % BYA=30%

3.1.2. Boder og lignende.
Mellom bygningene og gårdsrommene kan det plasseres boder, porter og mindre takoverbygg.

3.1.3. Utforming
Takformen skal være saltak.

3.1.4. Adkomst
Adkomst er kun tillatt fra SV3 og SV4

3.1.5. Tomteoppdeling
Oppdeling er utført av utbygger.

3.1.6. Områdene og grunnforholdene er undersøkt av utbygger.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS