Familievennlige Novara er et moderne hus med fire soverom
Tyttebærsvingen 17, 3534 SOKNA

Sokna. Sjarmerende enebolig med fleksibel planløsning på solrik tomt.

Pris

kr 4 760 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    155 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Tyttebærsvingen 17
3534 SOKNA

Loading map...

Plantegninger

Standard

Leveranseinnhold er beskrevet kortfattet under. Kvaliteten er basert på meget god standard.
Ta kontakt med boligkonsulent for å få full oversikt over hele leveransen og alle kostnader i forbindelse med et byggeprosjekt.

Kort beskrivelse av leveransen:

1. Boligen leveres iht. BoligPartner sin standard leveranse.

2. Oppgradering og leveranse fra Sandvold Boliger:
a) Gulv: 3-stavs eikeparkett.
b) MDF-plater vegg og himlinger.

c) Fliser: På bad og i entrè.
I alle bad er det beregnet fliser på vegger.

d) Kjøkken:
Det medregnet kjøkken til kr. 150 00,-. Kjøkken kan oppgraderes eller trekkes ut av vår leveranse.

e) Enkel baderomsinnredning på alle bad er medtatt.

f) Pipe med ferdig montert med ildsted.

g) Elektrisk: Spotter er medtatt i bad og i entrè.
Varmekabler i entre og bad.

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014.
Kjøper velger selv oppgradering i samråd med elektriker.

h) Fasader: Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til tegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

i) Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres som vist på illustrasjon og salgstegninger.

j) Det er medtatt grunnarbeider med kr. 300 000,-. Dette er en estimert pris.
Fastpris fra grunnentreprenør vil hentes inn når endelig hus og plassering er avklart med kjøper av tomten.

Alle leveransene kan oppgraderes.

Beliggenhet

Tomten ligger i et barnevennlig og etablert område like nord for Sokna sentrum. Det er gangavstand til skole, barnehage og sentrum med butikk og bensinstasjon og kafeer.

Det er flotte turmuligheter i skogene rundt, og muligheten for å få både blåbærfingre og kurven full av steinsopp er stor. På vinteren kan du lange ut i den farta du ønsker på ski i lysløypa rett utenfor døra. Ski in - ski out!

Beskrivelse (type bolig)

I boligtypen Novara fra BoligPartner får familien hele fire soverom, hvor tre av dem befinner seg i husets andre etasje.

Her oppe har arkitektene også tegnet inn et oppløft som skaper rom til en flott TV-stue på nesten 11 kvadratmeter. Oppløftet gir også både utsyn, lysinnfall og solvarme i tillegg til mulighetene for god utlufting. Det er også et godt bad her på dette planet. I husets første etasje finner du hjemmets hjerte med en åpen kjøkken- og stueløsning på over 46 kvadratmeter. Her er det god plass til å samle familien og venner rundt spisebordet ved vinduet. Fra stua er det dobbel terrassedør ut til uteplassen utenfor. Etasjen har også et soverom samt bad/vaskerom. Novara har i tillegg sportsbod for praktisk lagring av alt fra hageredskaper til sykler.

Familievennlige Novara er en moderne versjon av husmodellen Bjørli fra vår Nostalgi-serie.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Boligen bygges av Sandvold Boliger sine egne dyktige fagarbeidere. Sandvold er BoligPartner sin største forhandler og har i over 10 år levert boliger av meget høy kvalitet og har meget fornøyde kunder.

Adkomst

Fra Hønefoss kjører man ca. 20 km på RV 7 i retning Gol. Ta så opp Strømsoddvegen i Sokna sentrum og følg den ca. 2 kilometer. Permobakken Nord ligger på venstre side av veien.

Diverse

Dette prospektet er ment som illustrasjon om type hus som kan passe på tomten, og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at kjøper kan foreta endringer. Kjøper vil i samråd med boligkonsulent finne ønsket hus. Det er viktig for oss at du som kunde føler deg trygg - både på at huset blir som avtalt, at budsjettet er riktig og at tidsrammen overholdes.

Når du kjøper hus gjennom Sandvold Boliger benytter vi en standardkontrakt med bakgrunn i Bustadoppføringslova. Dermed er du trygg på at dine juridiske rettigheter blir ivaretatt i tråd med myndighetenes lover. Før byggingen starter setter din boligkonsulent og byggeleder seg ned og lager en fremdriftsplan for prosjektet. Denne styrer de ulike fasene og utgjør planverket for fagpersonene som skal arbeide på huset ditt.

Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.

Oppvarming

Det er inkludet varmekabler i entrè, bad og vaskerom. Ferdig montert pipe og installert peisovn er inkludert i prisen.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten overdras direkte fra Sandvold Boliger. Tomt "T22" ( se tomteillustrasjon) ligger solrikt til på flat tomt med sentral beliggenhet på Sokna.
Tomtene leveres klare for tilkobling til offentlig vann og avløp.
Interne veier er overtatt av Ringerike kommune og er asfaltert innen.

Tomtepris kr. 795 000,- pluss dokumentavgift.
Det foreligger eksklusiv byggeklausul på tomten, med rett til oppføring av bolig fra Sandvold Boliger som er forhandler av BoligPartner hus. Type bolig velges av kjøper.

Regulering

I henhold til kommuneplan.

Området skal nyttes til boligtomter som kan bebygges med frittliggende småhusbebyggelse; en enebolig, en enebolig med sekundærleilighet inntil 65 m2, eller en tomannsbolig, med tilhørende garasje.

Total utnyttelse skal ikke overstige 25 % BYA.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS