Bjørkli i moderne drakt. Dette er kun en illustrasjon av tenkt bolig på tomten. Illustrasjonen vil vike fra virkeligheten og gjengir ikke korrekt tomt eller beliggenhet.
Harehaugveien , 3514 HØNEFOSS

Haugsbygd. Lekker familiebolig med 4 soverom, 2 bad og loftstue. Landlig og stor tomt.

Pris

kr 5 580 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    151 m2
  • Soverom
    4
Fremdrift
I samarbeid med kjøper.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Harehaugveien
3514 HØNEFOSS

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Tomt 2 som er på 1169,8 kvm ligger vakkert og tilbaketrukket til i rolige omgivelser. Nå har du mulighet til å få tak på en av de få store eneboligtomtene i Haugsbygd.
Er du glad i å bo litt tilbaketrukket, samtidig som du liker å bo nært det meste? Da er dette tomten for deg.

Om boligen

Boligen som presenteres i denne annonsen er et forslag til bolig på tomten. Du kan fritt velge hus fra BoligPartners katalog som passer tomten og ligger innenfor kommunens reguleringsbestemmelser.

Denne versjonen av Bjørkli er en moderne modell, tilpasset tiåret vi lever i. I tillegg til den moderne signaturen, har våre arkitekter tilført huset helt nye elementer som skaper ekstra plass og gir mer lysinnslipp. Både royalimpregnert kledning samt mørke, tilpassede vinduer og dører er inkludert og lik som i illustrasjonen.

Vi har gitt 2 etasje et oppløft, og fjernet unødvendig boder, dermed skapes det rom til en flott TV-stue på 10 kvadratmeter. Oppløftet gir også både utsikt, lysinnfall og solvarme i tillegg til mulighet for god utlufting. Størrelsen på to av de totalt fire soverommene i huset er også justert i denne nye skissen. I første etasje har huset fått dobbel terassedør til uteplassen!

Innhold

Velkommen inn!

Bjørkli er et klassisk hus med moderne uttrykk og med svært arealeffektive planløsninger. De 153 kvadratmeterne rommer hele fire gode soverom.
Huset har bad i begge etasjer, og loftsplanet har stor og flott tv-stue. Kjøkkenet har plass til et stort spisebord og stua rommer peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse med doble dører.

Den åpne kjøkken- og stueløsningen er L-formet, slik at man enkelt kan skille kjøkkenet fra stua om man foretrekker å arbeide uforstyrret på kjøkkenet.

Bjørkli kan leveres med uinnredet loft for de som ønsker det.

Beliggenhet

Haugsbygd er et av de mest attraktive boligområdene i Ringeriksregionen og flere nye boligfelt har sett dagens lys de senere år. Her finnes både landbrukseiendommer og nyere boligbebyggelse. Bygda er kjent for sitt bølgende landskap og den ligger relativt høyt i landskapet.

Det er kort avstand til flotte turområder som Ringkollen og Nordmarka med skiløyper, tur- og sykkelstier, Ringkollen alpinanlegg og hoppanlegg. Det er gode solforhold og flott utsikt til Vikerfjell, Norefjell, Hønefoss og Tyrifjorden.

Fra tomtene er det kun 2,4 km til Vang barneskole og Haugsbygd ungdomsskole, og Haugsbygd kunsgressbane.

Det er 8 km til Hønefoss sentrum, en snau time til Oslo og OSL Gardermoen.

Adkomst

Følg Hadelandsveien i retning Jevnaker, forbi Klækken hotell og videre forbi Bølgen Karosseri, kjør deretter ca 400 meter før du tar til venstre inn på Harehaugveien. Kjør 300 meter på Harehaugveien før du tar til venstre inn på privat veg, følg denne i ca 100 meter. Tomtene ligger i blindvei, på høyre side.

Diverse

HVEM ER VI?
Sandvold Boliger er distriktets lokale Boligpartner - forhandler. Vi er en totalentreprenør som følger deg fra idè til nøkkelferdig hus.
Drømmer du om å bygge hus eller har du en tomt du vil få hjelp med, så kan vi bidra med hjelp og faglig kompetanse hele veien.
Alle hus og prosjekter bygges av våre lokale tømrere, ansatt i Tømrermester Sandvold.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomtene ligger landlig til i en blindvei. Skogen på tomtene er hugget og det er vei hele veien frem. Tomten er flat og omkranses av skogsterreng, jorder og noen få eneboliger.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS